שנה טובה

שרון123

New member
שנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

לדודו שלי אהובי, שהולך איתי כבר 10 שנים בטוב וברע. לירדן שלי בכורתי המדהימה, שעשתה אותי אמא, ולימדה אותי כ"כ הרבה. לשקד, הנסיך היפה שלי, הילד שאוהב לאהוב. לגיא המקסים המדליק שלי שתמיד רוצה ללמוד. להורים לאחיות ולאחים שלי, שתמיד שם כשצריך. לחמותי, הסבתא הטובה שאוהבת את הנכדים ולגיסים ולגיסות שמעשירים את המשפחה לחברים האמיתיים והוירטואליים, שבשנה האחרונה הפכו לחלק חשוב מאד בחיי לכולם כולם שנה טובה, שנה של בריאות ואושר, פרנסה טובה, אהבה ושלום והנה השירשור של שנה שעברה

תודה על הקישור משנה שעברה

קראתי את מה שביקשתי. המשאלות הדימיונית נשארו כך והמציאותיות הוגשמו. איזה כיף.

Diana M

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

לכל המשתתפים ולכל הקוראים באופן קבוע או מדי פעם לכל ההורים ובעיקר להורים המיוחדים המתמודדים עם ילדים מיוחדים, הורים אשר הגדירו מחדש את המושגים נתינה, קבלה, אהבה ותמיכה ללא תנאים ועם הרבה תקווה. לילדים שצעדו עוד צעד לקראת גן חדש, כתה א', חטיבה , לילדים שצעדו עוד צעד לקראת עצמאות ואיכות חיים גם אם זה בא לביטוי בכך שלמדו להגות מילה חדשה, או לפשוט לבד את החולצה או לשרוך שרוכים בנעליים, או לחייך לאבא ואמא את החיוך ששמור רק להם ומעניק את כח להמשיך לפלס את הדרך ולהביט קדימה. לכל העוסקים בעבודה, טיפול ותמיכה בילדים בעלי צרכים מיוחדים ומשפחותיהם לכולם שנה טובה! דיאנה ================================================================== ושרוני יקרה, מילה ממני אליך, ריגשת אותי עד דמעות. תודה על הנוסטלגיה של לפני שנה. הילד שלי לא הפך לספורטאי מצטיין, אבל ביננו הוא גם לא חייב ולא צריך. מספיק שכייף לו לשחק עם החברים בקיפודון בהפסקות. אני עדיין משתדלת ללמוד לראות דברים יותר בפרופורציה. אבל גם לומדת את הפלוסים של להיות אכפתית מעורבת ומכאן גם סולחת לעצמי יותר. לגבי בריאות, רק שלא יהיה גרוע יותר. אין דבר חשוב מכך תודה יקרה, אוהבת אותך מכל ה-
דיאנה

שרון123

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

מה זה קיפודון? בקשר לבריאות, באמת שרק לא יהיה גרוע יותר... אני בהחלט נעשיתי הרבה פחות תחרותית השנה, הפוקוס שלי עבר בצורה דראסטית מהקרירה למשפחה. עשיתי איתך דרך ארוכה השנה, לפני שנה אם היו אומרים לי חינוך מיוחד, הייתי עלולה להרביץ למישהו (כמעט הרבצתי למישהי שרק חשבה שאולי כדאי להשאיר את ירדן שנה נוספת בגן
) עזרת לי המון לקבל את הרעיון, להתחיל לאהוב אותו, ואפילו לבחור בו - בינתיים ניראה שזו הייתה החלטה נבונה מאד. שרק ימשיך ככה... המון בריאות ואושר לך ולמשפחתך. לגדול שנישמע כמו ילד מקסים, ולקטנה שבטח מקסימה לא פחות. שתהיה שנה טובה לכולם

למעלה