שנה טובה!

Athaclena

New member
שנה טובה!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

אז שרשור שנה טובה, ומאחלת לכולם שנה טובה עם בריאות, עושר, אושר, יושר, כושר, המון טרי פראצ'ט ומוות. וכן, מוות אולי נראה טיפה יוצא דופן ברשימה אבל אני לפחות לא מוכנה לחיות שנה שלמה בלי מוות <תודה, ושנה טובה גם לך> -היי, מוות ענה לי!! פצצות לגבות! ומקוה שהשנה תהיה טובה באמת, עם ספרים חדשים, תרגומים חדשים, פגישות חדשות ומצטרפים חדשים. לחיים!

The Mad Hatter

New member
אהה!

יכול להיות שלפני שנה נפתחה הודעה על הברכות שאנחנו מאחלים לדמויות עולמדיסק? כי היה לי פלאשבק רציני כשקראתי את ההודעה שלך. אבל שוב, יכול להיות שאני הוזה (הייתי רוב היום בשמש). לחיים להכל
ושנה טובה לכולם! :)

limilu

New member
../images/Emo3.gif

מוהאהא. נקודה. פשוט נקודה. שנה טובה למווץ שלנו, אותו כולם אוהבים (ולא סתם). שנה טובה ל... סתמרוח, אשר לא יענה לי, כי הוא מפחד. מוהאהא. בלע, לא משנה כבר. אני לא שנונה. לא כרגע, בכל מקרה

מדיבלר לדיבלר הכל דיבלר:

וש דיבלר לא יגרום לכם ללכת לצוד דבש ללא ציוד מגן!
עם
לשנה מתוקה
לגפילטע
לשיר?
שנה טובה מתקרבת! keep your hands and paws in the carpet until it comes to a complete stop הציטוט שלי מאלאדין שאגב בותה סצנה יש גם דבורים. דבורים חופשיות...

שנה טובה

זהירות, הנה מתקרבת שנינות... רגע... לא, כנראה שלא. אז שתהיה שנה טובה, מלאה באושר, בריאות וטוב לב בלי גבולות. אה כן, בוודאי שזו תהיה שנה טובה, לראשונה זה 3 שנים (נראה לי), אמור להופיע תרגום פראצ'טי חדש! "אלים קטנים"!

skazu

New member
שנה טובה חברים אני אוהב את כולכם!

(אתם בטח שואלים את עצמכם מי אני) :)

מ א ג ר ט

New member
לא אנחנו לא...

אני לא מאמינה שעוד לא הןספתי שברי הלל לחיפוש התקדם. הידעת שמאז הצתרפותך לפורום בהודעת "אני חדש" ובקשה להמלצה על ספר, השארת 8 הודעות. מתערבת איתך שלא ידעת...

Nico Tine

New member
וכאן אנו רואים

מקרה קשה של התמכרות ל"חיפוש המתקדם".
מי יתן והאל (ולא משנה איזה) ירחם על נשמתך...
וחוץ מזה, שנה טובה לכולם.

מ א ג ר ט

New member
אתם רואים שאני יותר טובה

האובססית חיפוש לי עולה על אובססית הלואיס. בכל אופן אני שמחה שסוף סוף הוספתי את הקטע הזה לחתימה... דרך אגב-מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות (טוב, לא הכי גרוע, אבל רע...)? תשובה- לשים לק ואז לעשות אפצ'י. להטעטש.

ויימס

New member
שנה נהדרת, מופלאה וקסומה!

שנה של ריבות תפוזים עצובות, נוצות שעווה, צפרדעים מטרידות, לואיס וחיפושים מתקדמים! שנה של קריאה לפי הסדר, של תרגומים נורמליים ושל ספרים בכריכה קשה שלא עולים 120 שקל! שנה שבה לא תיפלו לאנק ולא תאכלו מהנקניקיות של דיבלר! שנה שבה לא תהפכו לזומבים או תצטרכו להציל את העולם מפני השמדה (שוב), שנה שבה לא יתקפו אתכם דרקונים, מתנקשים, דברים, פרשי אפוקליפסה, קוסמים מרושעים, auditors, פיות סנדקיות, קרובי משפחה זדוניים ותאבי כוח, ערפדים, אנשי זאב, אלפים, פירמידות, או עגלות סופרמרקט!

פנחסון

New member
שנה טובה בתמונות

- שנאכל לשבת ולצפות בדבורה מיה בלי שיהיה מבזק חדשות
- שבפעם הראשונה בחיי אקבל חתיכת דג בלי עצמות
- שתפוחינו יהיו גדולים יותר, טעימים יותר וזולים יותר
- שנאכל לההרשות לעצמינו לאכול כל כך הרבה פחמימות ריקות
- שלא נתקע בעמוד תוך כדי קריאת פראצ'ט ברחוב
- שנבין כל פסקה ולא נייגע את מוחינו ב"מה לעזאזל?"
- שלא נהפוך לסינים למורת רוחינו
- שנלעג לכל שונאי פראצ'טינו
- שנתרגש עד דמעות מהספרים החדשים שיתרגמו לעברית
- שנהיה צוהלים מהספרים החדשים שיצאו באנגלית
- שלא נהיה ירוקים ובעלי פרצוף עקום
- שראשינו לא יתרבע מרוב ספרים
- שנהיה עצובים מכל ספר שנגמר אבל...
- שנשמח מהידיעה שעוד ספר תכף מתחיל
- ששני עינינו יהיו בגדלים שווים (דבר חשוב!)
- שנת אהבה ואחווה
- שנת שמחה, אלא מה?
- שנופתע מכך שסטימצקי הכניסו סטוק של ספרים של פראצ'ט
- כן כן, שלמרות שאנחנו קוראים ספרים - נהיה קולים
- שלא נתעצבן על המוכרת בסטימצקי, זה לא אשמתה שהיא חסרת שכל
- קולים אך מאושרים, כבר אמרתי?
- שנה של חיבוקים אוהבים מבני המין השני שאינם בני משפחתינו
- שנעשה ניתוח לייזר
- שלא יחטפו אותנו חייזרים (חוץ מבמקרה של רחל)
- שלא נדע פחד וליצנים!
- שלואיס יבין שהעם רוצה ספרים
- שנה שבה אני אתעצל מלשלוח לאנשים פרחים
- שנה שפראצ'ט יבוא לביקור בארץ...
- ושנגלה שהוא לא לובש שמלות בלונדינית
- שנה שיוכו שונאי פראצ'ט! (חוץ מחברתי שתחי')
- שנת חוף ושלווה זהו... חלאס, יש גבול לעד כמה משעמם לי... שמישהו אחר ימשיך אותי!

למעלה