שנה טובה?

gogetterrr

New member
שנה טובה?

כן! אבל מה יעשה לכם את השנה לטובה? אני אתחיל!! אם יהיה לי אפקט ווא ווא מגניב מאוד.. ואתם!? דגכעדגע

צכילה

New member
../images/Emo60.gif שנה טובה לאמא שנה טובה לאבא

שנה טובה לכלב שנה טובה שנה לסקס טובה שנה לשלומי טובה שנה לחתווה טובה שנה לשכן שמשמאל טובה שנה לדוד גבע טובה שנה לאוהבי ישראל טובה שנה טובה לפורום!

שנה בת עובדת צמתים לכולם!!!

יעשה לי את השנה אם אני יקנה בס חדשה ומגבר חדש!

Peeeach

New member
חדשה :)

הי :) אני חדשה כאן. אז אממ.. מור, בארשבעית=\ נעים להכיר :) אני אשים תמונה מאוחר יותר, אני פשוט לא במחשב שלי... אז.. שיהיה לכולם שנה טובה ומתוקה ^_^

RRedbulbul

New member
חח גם חדשה וגם מאחלת שנה טובה.. איזה להיט!

שנה טובההה חג שמחחח! עולהה חח מה יעשה לי את השנה? נמנמנמננמנמנמ... לאידע.. שיגידו לי.. לב ארי.. עזוב.. קבל תעודת בגרות.. עלינו.. סיים היום.

B a m b o o k

New member
מוריייי

(אם את לא מזהה, זאת צליל
. זאת שאיתך בתמונה
) ברוכה הבאה יפייפיה

Peeeach

New member
ולא היה לי כוס חלב לשתות ביחד עם הפיתה..

מה יעשה לי את השנה.. ? אם אמא תחליט להפתיע אותי עם בס
זה בהחלט משהו שיכול לעשות שנה שלמה!

בס זה תמיד טוב!

במקרה שלי זה לא ההורים צריכים להפתיע אותי עם בס זה אני צריך לחסוך המון כסף ולקנות לעצמי ציוד חדש. מה שיש לי עכשיו מספק אותי.

Peeeach

New member
זהו..

זה תקוות לשנה הבאה חח אפח'ד לא אמר שהם באמת יקרו. תמיד טוב לפנטז :) וכן.. אני חושבת שגם אני צריכה להתחיל לחסוך כסף במקום לבזבז אותו כל שבוע על 3 דיסקים חח או במקרה של השבוע הזה 4 דיסקים... חוסר שליטהחח

Gilo2007

New member
יש פה ריכוז של בסיסטים :-O

בסיסטים זה תמיד טוב... מוזר לראות כל כך הרבה ביחד :| אהמאניגםבסיסטאהמ שנה טובה <מה אני עושה פה?>

וואו כמה בסיסטים!!!!!

זה נורא מצחיק כי בדרך כלל בסיסטים זה דבר נדיר מאוד למצוא ואנחנו כאן מרוכזים בקבוצה בפורום אינפקציה טוב אפשר להבין למה אחרי הכל תפקידי הבס של אינפציה הם בין התפקידים היותר חזקים שקיימים בישראל

../images/Emo121.gifיאללה, למה שלא נגזים?

התפקידי בס של להקות בחתונות של דוסים יותר חזקים
ועכשיו ברצינות, אם מדברים על תפקידי בס חזקים לכל בסיסט פה אני ממליץ לשמוע את שוטי הנבואה. עמית כרמלי הוא אחד הבסיסטים הטובים והלא מוערכים שידעה המדינה הזאת. הוא נותן ריפים קטנים והם נכנסים בדיוק במקום, וזה הכי חשוב במוזיקה טכלס, יותר מטכניקה. פיל. אגב, גם אני בסיסט

למעלה