שנה טובה

עליזה 63

New member
שנה טובה

ייתן ותמיד יעמוד לצידך המלאך השומר מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך השומר לצדך משגיח על כל מעשייך בכל אשר תלכ,י מזכיר לך להאמין שעוד יבואו ימים טובים יותר מוצא למשאלותייך ולחלומותייך דרכים להתגשם נוסך בלבבך תקווה בהירה כשמש מעניק לך את עוז הרוח ואת שלוות הנפש בהדריכו אותך בדרך מי ייתן ותמיד תזכי,ה לאהבה, לנוחם ולביטחון מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך השומר לצדך נחלץ לעזרתך ותומך בך כאשר את מועד,ת אוחז בידיך ומוליך אותך בדרכים הקשות כל ימינו נמצאים חיינו בהשתנות מתמדת יש זמנים של צער ודמעות ויש רגעים של שמחה וצחוק מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך השומר לצדך לאורך הדרכים במסע הארוך מי ייתן והמרחקים יהיו רצופי שמחה ולא רצופי בדידות שהחיים יעניקו לך את היפות במתנות בן,ת זוג לאהוב וחברים שאפשר לסמוך עליהם שתופיע למענך הקשת בענן אחרי כל סערה שאמונתך תחזק את תקוותיך ומשאלותיך יתגשמו מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך לצדך המלאך השומר!

../images/Emo57.gifשנה טובה ומתוקה../images/Emo57.gif

מאחלת לכן וגם לעצמי.... שתמיד אזכור גם ברגעים קשים וגם ברגעים של אור שתמיד אפשר ואפילו רצוי לפנות למלאכים לבקש עזרה לבקש שימלאו משאלה. שתמיד אזכור שתמיד יכול להיות ואפילו זה די אפשרי שיהיה לי טוב ואפילו טוב מאוד. וזה לא גנאי וזה לא חמדנות פשוט לבקש ואם צריך אז גם לדרוש שפשוט יהיה לי טוב

עליזה 63

New member
עשרה שיעורים שלימדו אותי המלאכים

עשרה שיעורים שלימדו אותי המלאכים / מאת ד"ר דורין וירצ'ו תרגום מאנגלית - סמדר ברגמן, מתוך אתר "אהבה" ככל שאני מדברת יותר אל המלאכים שלי, כך אני למדה יותר. הנה עשרה שיעורים שהם לימדו אותי, אשר שינו את חיי. 1. לחיות ביושרה [ integrity]. המלאכים אמרו לי: "הקדישי את זמנך לפעילויות התואמות את הכוונות הגבוהות ביותר שלך. הניחי לדברים שהאינטואיציה שלך מעודדת אותך לשחררם. דברים אלה ניתן יהיה לאחר מכן לרפא כדי שתוכלי ליהנות מהם, או שייעלמו בקלות". המלאכים האיצו בי לבטוח בלבי. הם הבטיחו לי שאין חשש בדחיית עבודה שלא תואמת לעניין האמיתי שלי. גיליתי במהרה שהמלאכים צדקו! 2. רק העכשיו קיים. "את שלמה ומושלמת עכשיו. אל תישאי עיניך אל מה שהמחר עשוי לטמון בחובו – הדבר רומז שאת לוקה וחסרה עתה, ושתהיי שלמה כאשר דבר-מה חיצוני יכנס לחייך בעתיד". כאשר המלאכים אמרו זאת, הבנתי שאני חייתי למען העתיד. המיקוד שלי היה במה שהמחר יביא לי, במקום בברכות העכשוויות שלי. כעת אני עורכת "רשימת תודות" מנטלית בכל ערב. 3. כל הקונפליקטים נמצאים בתוך ראשך. "כל קונפליקט שאת רואה או חווה בעולם החיצון הוא השתקפות של האגו שלך. לאמיתו של דבר, העולם שליו לחלוטין ואת מקרינה את פחדך מפני השלום אל העולם. אינך רוצה לפתור את הקונפליקט הפנימי שלך, אבל את רוצה להרחיקו ממך. לכן, את מקרינה אותו אל אנשים אחרים וחושבת ש"הם" שגורמים לאי-הנוחות שלך. אנשים אחרים הם לוח חלק ונייטרלי ואת צובעת אותם במשמעות ובהגדרות משל עצמך. אז, את מגיבה אליהם כאילו הצבעים וההגדרות הם אמיתיים. אנשים אחרים, בתורם, מתייחסים אליך כפי שאת מצפה שיתייחסו אליך, כמו נבואה שמגשימה את עצמה". כאשר המלאכים הסבירו זאת, הבנתי שתכופות אפשרתי לפחד לברוא עבורי זמנים אומללים. אך תמיד היה לי הכוח לבחור את המחשבות והרגשות שאני משייכת לכל המצבים. 4. טהרי את תזונתך. "לכל המזונות יש רטט, ואת רוצה לרטוט ברטט הגבוה והמעודן ביותר האפשרי. אכלי פרות וירקות טריים, אגוזים ומאכלים לא מעובדים, שלהם תדרי רטט גבוהים יותר. הימנעי מבשר, מוצרי חלב, אלכוהול, סוכר, שוקולד וקפאין, להם רטט נמוך יותר. וזכרי שמהות כל המזונות שאת אוכלת משפיעה עליך זמן רב לאחר שהמזון התעכל". בעת שהמלאכים אמרו לי זאת, התזונה שלי כבר הייתה בריאה למדי. חדלתי לצרוך בשר, עוף ואלכוהול. אך עדיין היה מקום לשיפור ולכן מילאתי אחר עצות התזונה של המלאך השומר שלי ואמצתי גישה טבעונית לאכילה. השיפור באנרגיה ובהופעה שלי היה דרסטי ומיידי! במקום לחוש מקופחת, הבחירה במזונות בריאים הייתה קלה וטבעית. 5. אל תתני כדי לקבל. "חדלי לתכנן את התוצאות להן את מצפה מהנתינה שלך. את אכן תזכי לתוצאות מהנתינה; זהו חוק אוניברסלי. אך בך תלוי כיצד הסיבה והמסובב יתגלגלו. בנוסף, אם את מצפה למשהו בתמורה, לא נתת באמת דבר. במקום זה, את מחזיקה זאת במודעות, מצפה לקבל משהו לפני ששחררת זאת לגמרי". שוב חשתי מבוכה כאשר הבנתי שהמלאכים רואים עמוק לתוך נשמתי. הם ידעו שאני אדם מעניק. אף על פי כן, היה עליי להודות שלפעמים נתתי מתוך ציפייה לקבל דבר-מה בתמורה. מתוך אמונה מלאה במלאכים השומרים שלי, החלטתי לשחרר את כל החוטים הקשורים למתנותיי לאחרים. כמעט מיד, התחלתי לקבל תגמולים מפתיעים, כגון הזדמנויות עסקיות חדשות וחוויות נפלאות עם ידידים . 6. שהי לבדך בטבע. "צלילי הטבע וניחוחותיו הם בלתי-נראים, ולכן הם נושאים את תודעתך אל הממלכות הבלתי-נראות של הרוח, שם הדברים רוטטים גבוה ומהר יותר מאשר החומר. לטבע תכונות מרפאות. כמו כן, ישנם מלאכי טבע אמיתיים ביותר. את יכולה לבקש ממלאכי טבע אלה לרפא אותך. השהייה בטבע מסייעת לך להסתגל למקצב הטבעי של האדמה, ומכיוון שתזמון ומחזורים הם חלק מהכל, מקצבך הופך מותאם יותר למקצב החיים". בעידוד המלאכים, התרחקתי משולחן העבודה שלי והתחלתי לבלות את שעת ארוחת הצהרים שלי מחוץ לבית. האוויר הצלול, אור השמש וניחוחות הפרחים סייעו לי למדוט ברמות עמוקות יותר. אני יושבת בחוץ ומבקשת ממלאכי הטבע להקיף אותי. 7. התנתקי מהחומר. "כאשר את קשורה לחומר במחשבתך, את נשארת קשורה להכרת האגו, וכך נשארת קשורה לאגו. אין דרך להימלט מחוק זה. הכרה הקשורה לחומר היא הכרת האגו". המלאכים השומרים שלי הבהירו הבהר היטב שאין דבר רע בדברים חומריים. חומר הוא דבר טבעי, על פי המלאכים. הם גם מבינים שלנו כבני אנוש צרכים חומריים, כגון מזון, ביגוד ומקלט. אולם, כאשר אנו מתמקדים יתר על המידה בדברים החומריים – למשל, כאשר אנו חושבים ללא הרף על כסף או רכוש – אנו מתמקדים בעצמי הנמוך שלנו במקום בעצמי הגבוה שלנו. 8. אל תשפטי. "את שופטת אחרים כאמצעי להגן על עצמך, כדי להרחיקם ממך כך שלא תתקרבי אליהם ותפגעי. אך אנו אמרנו לך שאינך צריכה לחשוב על ביטחונך. את בטוחה ודפוס מחשבה קבוע של דאגה בנוגע לביטחונך יכול להביא אל חייך את הדבר ממנו את פוחדת". המלאכים הסבירו שאנו מושכים אלינו את הדברים עליהם אנו חושבים. אם אני חושבת באובססיביות על סכנה פיזית או רגשית, אני יוצרת אווירה שבה מתגשמים פחדי הגרועים ביותר. בעזרת תרגול, התחלתי לשים לב לרגעים שבהם שפטתי אנשים אחרים. התחלתי לשחרר את פחדיי לידי המלאכים, וחשתי כיצד הרגלי השפיטה שלי נעלמים בהדרגה. 9. את חיה במקום שבו ממוקדת המודעות שלך. "אם את חושבת מחשבה לא-אוהבת או מחשבה נטולת אהבה – תחרות, קנאה או דאגה, את חשה כאב. את המודעות שלך ואת חשה את ההשפעות של המקום שבו ממוקדת המודעות שלך. אינך רוצה כאב. לכן, בחרי להעניק את מחשבותיך הלא-אוהבות לאור". בתחילה, קשה היה לי להתמודד עם שיעור זה. תמיד חשבתי שהנסיבות החיצוניות שלי משפיעות על אושרי. אולם, המלאכים התעקשו שההפך הוא הנכון, ומחשבותיי צובעות את העולם שלי. הם אמרו לי שהאושר שלי אינו תלוי במה שיש לי, אלא במקום זאת, במה שאני חושבת. 10. בכל הדברים, העניקי תהילה לאלוהים. "אל תחפשי תהילה עבור עצמך. אולם, באופן מהותי, כאשר את מעניקה תהילה לאלוהים, את מעניקה תהילה לחלק של עצמך שהוא אחד עם אלוהים. על ידי נתינת תהילה לאלוהים, את נשארת מחוץ למצב האגו שלך, ונשארת ממוקדת במודעות העצמי הגבוה". בתחילה, השיעור בלבל אותי. אך לפני שיכולתי להחליק לתוך רגשות של בושה, המלאכים שלי עודדו אותי בהזכירם לי שמכיוון שהעצמי האמיתי שלי הוא אחד עם אלוהים – אני משבחת את האני האמיתי שלי בכל פעם שאני מעניקה תהילה לאלוהים. עשרת השיעורים מהווים כעת חלק מוטמע וקבוע מחיי היום-יום שלי. כאשר מטופלי מברכים אותי על הבהירות החדה של ההדרכה האלוהית שאני מקבלת בעת הפגישות שלנו, אני אומרת: "תודה, אך כל הקרדיט מגיע לאלוהים ולמלאכים. הם לימדו אותי כיצד לקבל הדרכה אלוהית. לי מגיע קרדיט רק על שהלכתי בעקבות ההדרכה הזאת, מכיוון שתודות להם, כעת אני מאזינה טובה מאוד". ד"ר דורין וירצ'ו, 1998

עליזה 63

New member
סיפור על הבוקר

על אי בודד הניצול היחיד מאוניה שנטרפה בים, נסחף עם הזרם והושלך על חופו של אי בודד. הוא התפלל בלהט לאלוהים שיציל אותו, וכל יום נהג לסרוק את האופק מקצה ועד קצה. תשוש, רעב ופצוע, הוא הצליח לבנות לעצמו צריף קטן מעצים שנסחפו אל החוף. לפחות יהיה לו מחסה מחיות טורפות. הוא הכניס לצריף את מעט חפציו שהיטלטלו איתו בים, זה היה כל רכושו בעולם. באחד הימים, כאשר יצא מצריפו והלך אל היער לחפש מזון, פרצה דלקה וכילתה את הצריף ואת חפציו. להבות האש גדלו והתפשטו ואיימו לשרוף את כל היער. עשן שחור היתמר אל על, והכל היה אבוד - הצריף, החפצים.. הוא גנח בצער וכאב, ופנה בכעס לאלוהים: "איך, איך יכולת לעשות לי את זה??!! איך אתה מביא עלי אסון אחר אסון??!" למחרת, בבוקר מוקדם, הוא קם משנתו במערה סמוכה לשמע רעש מנועים של ספינה מתקרבת. היא באה כדי להציל אותו. "איך ידעתם שאני כאן?" שאל את מושיעיו. "ראינו את סימני האש והעשן ששיגרת אלינו.." ענו לו. קל מאד להתייאש כשדברים לא קורים כמו שאנחנו חושבים שהם צריכים לקרות. זה אמנם קל, אבל אסור לנו להתייאש. כל מה שקורה בעולם הזה, קורה עם סיבה, תכלית וכוונה. ובכל דבר, אפילו הקשה והמכאיב ביותר, צריך לחפש את קצה החוט, המוביל לדבר הבא. אז תזכרו את זה בפעם הבאה ש"הצריף הדל שלכם נשרף.." - זה יכול להיות סימן עשן שנשלח למקום שאליו הוא היה צריך להישלח, כדי להוציא אתכם מאיפה שאתם תקועים - למקום חדש וטוב יותר... כשאדם יודע שכל מאורעותיו הם לטובתו, זאת הבחינה היא מעין עולם הבא. (רבי נחמן מברסלב)

dorit8

New member
שנה טובה מתוקה ../images/Emo74.gifחג שמח ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ברכות אור לבביות שמחות מנגינות אהבה מתנגנות מחולות אהבה . שובל אור זהב קסום . השופע עלינו בכל טוב . ברכת אור אהבה . דורית הכהן .

dorit8

New member
תודה טליה מקסימה ../images/Emo41.gif

חיים מתוקים דבש

למעלה