שנה טובה

StellarWind

New member
שנה טובה

וואו. 2008 שנים מאז שאיזה נעל החליט להתחיל לספור והמנהג נשאר ו-עדיין- העולם אותו בלאי... נו שוין. חוששני שאני עדיין במצב קשה של artblock אז נבצר ממני לזרוק איזו תמונה לתוך כל הסיפור... אבל בכל מקרה - שנה טובה ומוצלחת, וצייד צפרדעים מוצלח בשמי ובשם הוועד!

Yuske

New member
אמן כן יהי רצון ליחמן רבא ליצלן וכאלה

שנה טובה לכוווולם!!!!!!

Digi Lista

New member
בדיוק מחר מתוכנן צייד צפרדעים המוני בלו"ז...

וגם אילניות מצויות(קרפדות)
אז איך התחילה השנה הלועזית אצלכם?... אצלי נחמד,לאור מה שעברה הכיתה לאחרונה החלטתי לעשות הפתעה לצוות,רציתי רק למחנכת ולסייעת אבל יש מלוות צמודות לילדים שהן גם קבוע בכיתה אז למרות שאני לא תמיד בטוחה מה דעתי עליהן(יש להן נטייה לשגע אותי,להתערב בדברים שלא להן ולשכוח להתערב בדיוק כשאני על סף התמוטטות מלתחזק כיתה לבד,הסייעת,המחנכת ואני נוטות להשתגע מהן לפעמים,מצד שני בטח יש ימים שגם אני משגעת אנשים עם כול האנרגיות המתפרצות וזה שאני מתעקשת על דיוק בפרטים הקטנים...) עדיין אי אפשר להביא מתנות למי שאני כן מרגישה קרובה ולהפלות אותן,בסך הכול זה לא שיש איזו שנאה בינינו ואם נתעלם מכמה דברים הן יחסית ובהשוואה לאחרים באמת בסדר,בכנות כשהשבוע הייתה את החגיגת יום הולדת לאחד הילדים שאני הכי הכי אוהבת אותם(זה הדדי,קניתי לו מתנה ליום הולדת והוא כול כך שמח שהוא ישן עם המתנה ולא מוכן להיפרד ממנה
)יצא לי לתהות עם עצמי והמסקנה שלי הייתה שהשנה בכיתה לא היו לנו שמחות-אירוע רודף אירוע וזה שדחינו את כול החגיגות(שזה אומר מהיום הולדת שלי באמצע נובמבר,יום הולדת של מלווה,בר מצווה של ילד ויש עוד באמצע...)לא עשה לי טוב כי אני זקוקה לשמחה בעבודה-נכון שבאים לעבוד ולא לשחק אבל אנחנו עובדים עם אוכלוסיה כול כך פגועה ואנחנו נותנים את הנשמה בכיתה ושמחה של הילדים יחד עם השמחה שלנו מהווה עבורי סיפוק והתרגשות אדירה וכשהכול קודר...כרגיל התפלספתי...בכול מקרה החלטתי להפתיע את הצוות ולהכין "מיני חגיגה",קניתי ממתקים(והוספתי מהבית עוד הרבה חטיפים,סוכריות וופלים,עוגיות ומה שמצאתי בהישג יד עטוף וארוז ...),קניתי מתנות(מותאמות אישית כשכמובן יש הבדלים במתנות וברמת ההשקעה הכספית שלי עבור כול אחת שמשתנה בהתאם לקרבה...),כתבתי ברכות אישיות ואפשר דיי להגיד שארגנתי חגיגה שלמה מטעם עצמי ובהפתעה גמורה עבורן,פשוט ניצלתי הזדמנות שיש אפשרות לחגיגה מסויימת(שנה חדשה החלה והלוח הלועזי הוא במילא הלוח שרובנו משתמשים בו...),אני חושבת שהן היו לגמרי בשוק כול הרביעייה(למעשה חמישייה,מלווה אחת עם ילדה לא הגיעה היום,המתנה שלה נשארה בארון...),כול אחת מהן קיבלה בנפרד את המתנה(כדי שלא יעשו השוואות אבל יותר כי יום שלישי הוא יום עמוס ולא את כולן תפסתי באותו הזמן עקב ריבוי הפעילויות השונות כשחלקן בהתאם למערכת מחוץ לכיתה)וכול אחת מהן התקשתה בתורה להבין מה הסיבה למתנות הפתאומיות(היו הירידות הרגילות של "למה את מבזבזת את המשכורת שלך עלינו?/את נורמלית,תגידי לי?!",למרות העקיצות מאוד אהבו והתלהבו מהמתנות עד שאחת שאלה אותי לפי מה החלטתי מה לקנות ועניתי שמעבר להיכרות בעבודה הפעלתי אינטואיציות וכשראיתי משהו שעבר לי שם לראש ישר ידעתי שזה מה שצריך לקנות לה...),היה מעניין ואני מקווה שהצלחתי להחדיר קצת שמחה שחסרה לי כול כך בחודשים האחרונים(אוקטובר עד עכשיו בערך...) אנשים חייבים ללמוד להסתכל על האירועים הקטנים ולהשקיע מתי שאפשר כדי להזכיר לאנשים כמה טוב שהם בסביבה,לי זה נותן כוח כשאני מעניקה לאנשים וכולי תקווה שכשמקבלים משהו ממישהו סתם לתשומת לב(לפי העלויות ששילמתי על המתנות זה מעבר לתשומת לב...)מקבלים את הכוח הזה וכמובן מוצאים איך להעניק לאחרים....שנת 2008 התחילה נחמד מבחינתי(חזרתי לפני שעה מקורס-היה גם אחלה)... עכשיו תורכם לשתף בחוויות.. שנה אזרחית טובה לכולנו!

כל הכבוד לך!את ממש צודקת בהכל!../images/Emo24.gif

אממממ אין לי ממש חוויות לשתף בהן,כי לא חגגתי את תחילת השנה ואצלי בעצם כלום לא השתנה. אני עדיין לומדת ובזמני הפנוי כותבת בתפוז.כרגע מצב הפורום של שליין לא משהו בכלל.דווקא הייתה לו תקופה יותר טובה,אבל עכשיו אנחנו מקסימום 3 בנות ביום טוב,אחרי שהרבה הפסיקו לכתוב,כנראה בגלל עומס בלימודים,וקשה להחזיק ככה פורום.וחבל,כי זה פורום של תוכנית שמשודרת,בניגוד לדיג'ימון או ל"שכנים שכנים" אז דווקא יש לו פוטניאל להצליח. אין כאן אף אחד שרואה הלילה עם ליאור שליין?אם כן,בבקשה תעזרו לנו להציל את הפורום. לפורום אמיר פיי גוטמן הגיעו הרבה ילדות חדשות שהתחילו להעריץ את אמיר עכשיו,שזה ממש מרגש אותי,לחשוב שאמיר כזה מוכשר שבעקבות הפסטיגל אנשים התחילו להעריץ אותו. והצטרפתי גם לפורום "עבודה ערבית",שזו אחלה סדרה,אבל בגלל שיום השידור שלה כל הזמן משנה,גם שם אין הרבה פעילות.נקווה שזה יסתדר בקרוב. טוב,עד כאן חדשות הפורומים.מבחינת הלימודים,הכל רגיל,עוד חודש בערך מסתיים הסמסטר ואז יהיו לי מבחנים.אחר כך תהיה לי חופשה של בערך חודשיים ואני אתחיל את הסמסטר הבא.הסמסטר הזה נחמד לי יחסית,וחוץ מהקורס בסטטיסטיקה שאני חייבת ללמוד,אני אוהבת את מה שאני לומדת.גם הכרתי כמה חברים שם,שאני בקשר טלפוני איתם גם מחוץ ללימודים שזה ממש נחמד.אני מקווה שנצליח לשמור על זה גם אחרי שיסתיים הסמסטר.עוד לא החלטתי מה אני אעשה בחופשה,אני כנראה אעבוד במשהו. וגם יש את המבחן באנגלית שאני כל הזמן דוחה אותו וממש לא בא לי לעשות אותו,אבל אני חייבת,אז אולי בסמסטר הבא זה יקרה.מה איתך מבחינת לימודים?

Yuske

New member
hmmm

אני לא עשיתי כלום האמת בלילה של השנה החדשה... הייתי במחשב, ודיברתי עם כמה אנשים למרות שבנתיים שנת 2008 נותנת לי קצת תקווה להמשך^^...מקווה שזה יקרה באמת וכל אלה<< אבל חוצמזה- התקבלתי לעבודה כנציג שירות לקוחות באוראנג'...הייתה לי תחושה כזו גדולה שממש לא התקבלתי (כי היו לי בדיוק ראיונות עבודה כאלה שבהם לא התקבלתי, ואז התקשרו אליי "טוב אני רוצה להודיע לך שהתקבלת"...אז הקורס מתחיל ביום ראשון (צריך לקום ב-6 כי ההסעה לשם ברבע ל-7><) אני רק צריך להוכיח את עצמי ואת היכולת שלי במהלך הקורס כדיי באמת לעבוד שם! שזה במקום שממש 10 דקות מעזריאלי^^ המשך שנה נהדרת לכולם^^ ומקווה לשמוע רק בשורות טובות אגב למישהו יש רובה צייד קרפדות ספייר? השאלתי את שלי לחבר.... אה ומתי החיפוש אחר הגובלינים?

ואו..

"למה את מבזבזת את המשכורת שלך עלינו?/את נורמלית,תגידי לי?!", כל הכבוד ממש אבל
שנה טובה

star_female

New member
וואו.

ליסטה, את באמת בן אדם מדהים ואת מוכיחה את זה כל פעם מחדש. כל הכבוד
שנה אזרחית טובה לכולם~

למעלה