כל הכבוד לך!את ממש צודקת בהכל!../images/Emo24.gif
אממממ אין לי ממש חוויות לשתף בהן,כי לא חגגתי את תחילת השנה ואצלי בעצם כלום לא השתנה. אני עדיין לומדת ובזמני הפנוי כותבת בתפוז.כרגע מצב הפורום של שליין לא משהו בכלל.דווקא הייתה לו תקופה יותר טובה,אבל עכשיו אנחנו מקסימום 3 בנות ביום טוב,אחרי שהרבה הפסיקו לכתוב,כנראה בגלל עומס בלימודים,וקשה להחזיק ככה פורום.וחבל,כי זה פורום של תוכנית שמשודרת,בניגוד לדיג'ימון או ל"שכנים שכנים" אז דווקא יש לו פוטניאל להצליח. אין כאן אף אחד שרואה הלילה עם ליאור שליין?אם כן,בבקשה תעזרו לנו להציל את הפורום. לפורום אמיר פיי גוטמן הגיעו הרבה ילדות חדשות שהתחילו להעריץ את אמיר עכשיו,שזה ממש מרגש אותי,לחשוב שאמיר כזה מוכשר שבעקבות הפסטיגל אנשים התחילו להעריץ אותו. והצטרפתי גם לפורום "עבודה ערבית",שזו אחלה סדרה,אבל בגלל שיום השידור שלה כל הזמן משנה,גם שם אין הרבה פעילות.נקווה שזה יסתדר בקרוב. טוב,עד כאן חדשות הפורומים.מבחינת הלימודים,הכל רגיל,עוד חודש בערך מסתיים הסמסטר ואז יהיו לי מבחנים.אחר כך תהיה לי חופשה של בערך חודשיים ואני אתחיל את הסמסטר הבא.הסמסטר הזה נחמד לי יחסית,וחוץ מהקורס בסטטיסטיקה שאני חייבת ללמוד,אני אוהבת את מה שאני לומדת.גם הכרתי כמה חברים שם,שאני בקשר טלפוני איתם גם מחוץ ללימודים שזה ממש נחמד.אני מקווה שנצליח לשמור על זה גם אחרי שיסתיים הסמסטר.עוד לא החלטתי מה אני אעשה בחופשה,אני כנראה אעבוד במשהו. וגם יש את המבחן באנגלית שאני כל הזמן דוחה אותו וממש לא בא לי לעשות אותו,אבל אני חייבת,אז אולי בסמסטר הבא זה יקרה.מה איתך מבחינת לימודים?