שנה טובה לכל חברי וחברות הפורום שנה טובה ומתוקה שנת הצלחה בכל אשר תעשו מאחלת מכל הלב נוגהמון
N n o g a m o o n New member 25/9/08 #1 שנה טובה לכל חברי וחברות הפורום שנה טובה ומתוקה שנת הצלחה בכל אשר תעשו מאחלת מכל הלב נוגהמון
מ מורי לנצח New member 25/9/08 #2 שנה טובה גם לך יקרתי ../images/Emo24.gif וגם לכל הפורום המקסים הזה (ברכה יותר מושקעת כבר תגיע אל תדאגו..)
שנה טובה גם לך יקרתי ../images/Emo24.gif וגם לכל הפורום המקסים הזה (ברכה יותר מושקעת כבר תגיע אל תדאגו..)
S sivi16 New member 26/9/08 #4 ../images/Emo20.gifשתהיה לכולנו שנה מקסימה!!!!! אם הרבה ריגושים הצלחות ושימחות!!!! מקווה מאוווד שכשנכתוב ברכות בשנה הבאה גלעד כבר יהיה בבית..!
../images/Emo20.gifשתהיה לכולנו שנה מקסימה!!!!! אם הרבה ריגושים הצלחות ושימחות!!!! מקווה מאוווד שכשנכתוב ברכות בשנה הבאה גלעד כבר יהיה בבית..!
B Boy האגדית New member 28/9/08 #7 גם אני מאחלת.שנה טובה ומאושרת לכל בנות הפורום המקסימות.ושתיהיה לנו אחלה עונה חדשה עם בנות מקלאוד,והחתיכים שלהם. תזכירו לי--מתי מתחילה ההעונה החדשה?? נשיקות.
גם אני מאחלת.שנה טובה ומאושרת לכל בנות הפורום המקסימות.ושתיהיה לנו אחלה עונה חדשה עם בנות מקלאוד,והחתיכים שלהם. תזכירו לי--מתי מתחילה ההעונה החדשה?? נשיקות.