שנה טובה

שנה טובה מהמרכז לתיאטרון בובות בחולון

הרבה קורה אצלנו בימים האחרונים. עדכונים בקרוב. ועד אז... שתהיה לכם בובה של שנה! אילן

feyoula

New member
איחולי שנה טובה לנו ולבובות ../images/Emo140.gif

חשוב לי לברך אתכם ולא יודעת אם אספיק לפני ערב חג אז- קודם כל שתהיה לכל אנשי הפורום שנה נפלאה ונהדרת של בניה ויצירה והצלחה בהכל הכל!! תודה על כל העזרה השנה, שמחתי לגלות אתכם ואני מאחלת לפורום שימשיך לגדול ולפרוח ושהשנה הזאת עוד ועוד אנשים יחשפו לקסם הבובות ויתאהבו! שהענף יגדל עוד ועוד גם בארצינו, שהמבוגרים הישראלים ישכילו לראות שבובות זה לא עסק לילדים בלבד! ושעוד ועוד אנשים יבינו את הערך הטיפולי והחינוכי של תיאטרון הבובות. שתהיה לנו בובה של שנה!!
פיולה:)

שנה טובה שנה באה אני כפיי ארימה......./images/Emo24.gif

בהזדמנות זאת אני רוצה לאחל לכולנו...................שנה טובה. שתהיה: שנה של אור שנה של ברכה שנה של גדילה שנה של דעת ולמידה שנה של הצלחה שנה בלי ויתורים שנה עם זיכרון וחשיבה, ובעיקר: שנה טובה מאל"ף ועד תי"ו. שיתגשמו בה כל הברכות הטובות שתרצו לאחל לעצמכם, ויותר. באהבה גדולה דבי

שנה טובה וחג שמיייייח לפורום המשמח הזה../images/Emo23.gif

שהאושר והצחוק ישררו בלב האדם שניהיה יותר טובים שהרצון לאהוב יגבר ושניהיה בריאים דבי - לך במיוחד בריאות והחלמה מהירה לבן - גם אני עברתי זעזוע מח בגיל שש מישהו מאוד גבוהה עשה לי "אוירון" עד השמיים תרתי משמע. רק טוב מאחלת לכם. והנה ראשי בובה שהכנתי בהמתנה לקבל גוף - מריונטות אהובותי. שנה טובה קסם

ooommmr

New member
שתהיה לכולנו שנת יצירתיות...../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif

שנה של התפתחות, התקדמות,הצלחה, שמחה, נתינה, קבלה,אושר, עושר,סבלנות, סובלנות, כבוד, שלווה, שלום, ו...כמובן! בריאות! עומרי.

V u l g a r

New member
שנה טובה!

כרגע אני מרגיש יותר טוב, אומרים לי שחזר לי הצבע לפנים. נשארה לי לעשות עוד בדיקה אחת- הוידאו קפסולה, כדי להיות בטוחים ב-100% מה באמת יש לי, כרגע כמעט בטוחים שזה כרון. התחלתי לקחת "מודולן" של נסטלה, תוסף תזונה עם גורם גדילה וכל מיני... שנה טובה שקד

תודה. דבי ותודה אירית. ואירית...

תשלחי לי לפרטי את הטל' שלך יש לי שאלה. תודה וחג שמח.

גליתוי

New member
שנה טובה

לכל הבובנאים שנה טובה שנה של שקט ושלווה שנה של כייף על הבמה גלית

kecem5

New member
לדבי מאירמה טל

דבי מתוקה מאחלת לכם בובה של חג....בובה של שנה נהדרת ...שפע ,שגשוג ,נחת והנאה שנת יצירה וחיוכים. שמחתי לקרוא שהכל בסדר... הילדים עד שגודלים כמה שערות לבנות צומחות להורים..כמה?

למעלה