שנה טובה

שנה טובה

לכבוד השנה החדשה סחבתי את הרעיון מפורום אחר. קצת לא קשור לרונה קינן אבל נחמד. שיר השנה: החלטת השנה (לשנה הבאה): שינוי השנה: תובנת השנה: איחול לשנה הבאה:

שנה חדשה

שיר השנה: המראות ונחיתות החלטת השנה: לעשות דברים עד הסוף שינוי השנה: לא עוד דממת אלחוט בפורום! תובנת השנה: החיים שברירים וצריך להוקיר את מה שיש איחול לשנה הבאה: שנה מוצלחת, מלאת בהופעות של רונה שבדרך אליהן מוצאים שקים של כסף שלא שייכים לאף אחד.

chen1litvak

New member
רגעי ייאוש שנתיים

שיר השנה: אני נסעתי לפה - תערובת אסקוט (מוסיפה עצמאית) שיר שפתח את השנה: מוות לסמלת - סדרני הדשא החלטת השנה (לשנה הבאה): להצליח לראות קב"ן בלי להיכנס לכוננת התאבדות! שינוי השנה: לישון בלי מזגן תובנת השנה: צבא זה חרא איחול לשנה הבאה: להצליח לא להתאבד

החלטה טוב ואיחול מצויין

צבא זה חרא והחרא נגמר מתישהו. זה עובר בסוף ונגמר, באמת.

מיריתי3

New member
מממ....

שיר השנה: כל שיר של המכשפות. בעיקר "אם זה נגמר זה חבל" של ענבל\ זהירות מהמרווח (ענבל)\ עד העונג הבא. גם פיונה אפל-סלאו לייק האני. החלטת השנה (לשנה הבאה): ללמוד טוב יותר בכל התחומים. להשתפר בכל התחומים. לשמוע מוזיקה טובה, איכותית וחדשה:) ללכת לעוד הופעות של רונה, תמר אייזנמן, ערן צור, קורין ועוד.. שינוי השנה: אני עצמאית יותר, חכמה וזהירה הרבה יותר משנה שעברה. שוקלת יותר מילים. תובנת השנה: כל מיני תופעות פוליטיות שאני לא רוצה להיכנס אליהן, הפסקתי להכליל ולהשתמש בסטיגמות ללא הרף. איחול לשנה הבאה: לשמוע יותר דעות של אחרים, להבין מה אני רוצה ומה הכיוון שלי בחיים, מה אני אוהבת, שגלעד שליט ישתחרר מהשבי, הרבה בריאות, הרבה מוזיקה טובה, להשתפר בתחומים האישיים, בלימודים, לקנות הרבה אלבומים חדשים, ללכת להופעות של זמרים שלא הלכתי אליהן בעבר, להבליג, ולהתעצבן כמה שפחות! פחות לקחת ללב. ואאו כמה כתבתי.. העיקר שאני אגשים כמה שיותר. שנה טובה לפורום רונה!

שנה טובה

לרגל השנה החדשה, החלטות ותובנות שעדיין לא התחייבתי להן באמת, אבל הייתי רוצה להצליח לעשות את זה: שיר השנה: להיפתח למוזיקה בסגנון אחר מהרגיל ולהכיר בה שיר אחד בע"פ. החלטת השנה: הייתי שמחה להצליח ללמוד שעה ביום ולמצוא את הטוב בכל דבר שאני אעשה, אפילו אם זה בשעה 19 אחרי 12 שעות בלימודים. שינוי השנה: להתחייב למקצוע אותו אני לומדת. לא לעשות דברים רק כי חייבים אלא מתוך מוטיבציה פנימית. תובנת השנה: להבין שאני מסוגלת לזה: ללימודים, למתח שלהם, למבחנים האלו שבסופם ומטילים עלי אימה. איחולים לשנה הבאה: לעשות את השינוי הפנימי הזה שיקרב אותי להחלטות, לשינויים ולתובנות.

עונה באיחור קליל

שיר השנה: לפני חודש בערך נסעתי מתל-אביב הביתה בשישי בלילה. היה די מאוחר, והייתי די שתויה ועצובה, ואז הבליח ברדיו השיר הזה: the blue bird of happiness של Mojave 3. הוא אורך כמעט עשר דקות, אבל לא הרגשתי בזה בכלל, כי יש בו הכל: עצב, תקווה, שמחה וגעגועים הביתה. אז זה שיר השנה שלי. החלטת השנה (לשנה הבאה): להתגבר על הפחד, בכל פעם מחדש. להדק קשרים עם חברים. לנסות דברים חדשים. לשמוח. זהו. שינוי השנה: המקום קצר מלהכיל... גדלתי. תובנת השנה: לא להתקמצן על רגשות איחול לשנה הבאה: "יהיה עצוב וגם שמח, יהיה נורא יפה".

למעלה