שנה טובה

emissary

New member
תודה!!!!

ושנה טובה לכווווווווווווווולםםםםםםםםם!!!!

Loppy

New member
שנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

שנה טובה! ווו....

לירן זה אתה בתמונה? כי זה נראה באיכות של מצלמה רגילה... ועוד משהו: לכל מי שמשכיר חליפות סקי ועוד לא קונה (תחשבו על זה, לא שווה לקנות בגיל 13 אלא עם כן אתה גר בצרפת או משהו כזה ועושה כל יום סקי.) אולי תוכלו לעזור לי ולאחותי בכך שתגידו לנו עם יש חנויות בארץ שמשכירות ביגוד סקי בשני חלקים? (פעם שעברה שהשכרנו זה היה סרבל וככה בעוד שי חנויות שביקרנו בהן...) תודה מראש ושתיהיה שנה נהדרת!!!

emissary

New member
אני כבר קניתי חליפה,

ב300 שקל בבולגריה, אני בן 16 אז אני חושב שאני לא אגדל עוד הרבה....

////

גם אנחנו ראינו חליפה של הד (מי שלא מכיר head זו אחת מהחברות הכי הכי מצליחות בתחום הטניס יש להם את המחבטים ביו הכי טובים בעולם) ועוד כמה של חברות לא ידועות ב300 ש"ח לא קנינו וטוב שכך כי:? בחופשת סקי שהייתה לפני 5 חודשים בערך שכרתי חליפה לגובה 1.64 והיום אני 1.69.... אז הייתי פשוט יכול לזרוק אותה לפח לא?...

emissary

New member
שני דברים

1. בן כמה אתה? 2. החליפה שקניתי לא לפי גובה אלא לפי מידה M,L ואני לקחתי M.

liran87s

New member
ה עדיין לא אני ../images/Emo13.gif

אבל בקרוב... אתה יודע, טיפה קשה למצוא מקום מתאים וזמן לצלם, הכל הולך טבעי כזה ואז באים הביתה ולא מאמינים שיש רק איז 20 תמונות ורובן לא בשלג...

תמיד יש מקום לצלם

תמיד מוצאים... למשל בחופשת סקי צילמנו תמונה שלי של אחותי ושל סבא שלי בסוף הירידה וזה יצא ממש מגניייב! (ד"א כמה שבועות אח"כ הייתה היום הולדת שלו אז לקחנו מסגרת לפי הגודל אחותי צבעה אותה בכחול ולבן (שמיים כחולים שלג לבן) ואני ציירתי איש שלג (יש לי כישרון בציור) וגם את הדבר הכי מפורסם באתר שהיינו בו... הכנסיה...)

למעלה