שנה טובה

שנה טובה לכוווווווווווווולם
.

הדסה , בערוץ 46 , שזה איזשהו ריאליטי בכבלים היו כמה תוכניות על ה11.09.2001 . הקרינו את התצלומים של הטיסות לתוך הפנטגון ולמגדלי התאומים . כרגיל זה היה מצמרר . אחרי כן בחדשות השעה 20.00 , בערוץ 10 , 14 בשבילכם בשלט , היתה כתבה מהממת על חילי צהל , שחילצו מלבנון את אנשי הקסדות הלבנות , אזרחים ערבים, שעזרו למורדים הסוריים להלחם בצבא עסאד ושותפיו . יש על מה להתגאות .

אדזה 900

New member
היי תמר

חבל שלא יכולתי לצפות בתוכנית,בדיוק היו לנו אורחים,ואנו נוהגים לכבות את המכשיר כך שנוכל לשבת ולשוחח בניחותא.התאריך המסויים הזה כנראה אף פעם לא יישכח לאור האסון הגדול.בקשר לקסדות הלבנות זו הפתעה עבורי,לא ידוע לי הנושא ואשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר.תודה.

אדזה 900

New member
שנה טובה

ליום שני של ראש השנה .קיבלתי משהו יפה במייל ורוצה לשתף אותכם:הזמן קובע את מי תפגוש בחייך,
הלב קובע את מי תרצה בחייך
ההתנהגות קובעת מי ישאר בחייך
לא קיימים אנשים מושלמים
קיימים אנשים משלימים
לא קיים אדם שטוב לו בהכל
קיים אדם שרואה הכל בטוב.אפשר להמשיך עוד ועוד.

אדזה 900

New member
ציפילע

לחצתי מהר מידי על פרסם-דבר ראשון התכוונתי להודות לך על המחמאה ,להיות חברה איתך זו זכות.ושנית ,בקשר להחלטה שלך לגבי יעלי - את כבר ילדה גדולה ואת רשאית לנהוג כרצונך,למיטב הבנתי יעלי כן תחזור ,אבל בזמן שתמצא לנכון.זכותה לקחת פסק זמן ולנוח עד שתחליט.אז שוב תודה ולהשתמע.

אדזה , יש המון חומר כתוב + סרט .

כנסי לוואלה וכתבי אנשי "בקסדות הלבנות +צה"ל " תקבלי שפע של חומר בנושא , מרתק .

הדסהש1

New member
טובה ומבורכת..החג עובר בשלום..

היום בבוקר הזכירו לנו שזה 11.9 יום הפיגועים במגדלי התאומים...אם לא היה בפיסבוק לא הייתי זוכרת בכלל.גם זכרוני כבר לא מה שהיה ...

בוקר טוב

כמעט כתבתי שבת שלום, אבל נזכרתי שזה עדיין חג,
אדזה, מה שהבאת מהאימייל, זה משהו שנכתב עליך,את אדם שרואה את
הטוב שבכל דבר ואני גאה להיות חברה שלך,
היום קמתי קצת יותר מוקדם מהרגיל בימי שבת וחג, יש לי היום משימה,
שאני כל הזמן דוחה ודוחה, לעשות קצת סדר בניירת של כל הזימונים לכל
מיני ביקורים אצל רופאים ובתי חולים, שלי, של אורי ושל נאוה, אני מקווה,
שבאמת אעשה את זה, זאת עבודה מעצבנת ולצערי גם בלתי נגמרת,
כי כל פעם נוסף עןד משהו,
אז היום הצלחתי לכתוב, בוקר טוב ולא צהריים טובים, שבעצם מתקרבים,
שיהיה יום טוב לכולנו ושנחזור מחר רעננים לשגרה.

אוווףףףף

מעצבן שאי אפשר לעשות עריכה, אז אוסיף פה,
הדסה, נחמד שמישהו זוכר את אסון התאומים, לאט לאט זה הולך ונמוג,
בעצם זה היה יום נורא ואיום לאנושות ובמיוחד לאמריקאים,
אני גאה גם שאת חברה שלי
יש לי הודעה, אני מפסיקה לכתוב "יעל'י, שובי אלינו", אם היא רוצה, שתחזור,
אם היא לא רוצה , שלא תחזור, כל אחד, מה שבא לו.
האמת שאני רוצה להתחיל לכתוב,"שייקה , חזור אלינו", אבל גם פה,
אני משאירה את זה לרצונו של שייקה, שיחליט מה שיחליט, בלי לחצים,
בכל אופן, שייקה, לי אתה חסר בפורום.
עדיין בוקר טוב

אדזה 900

New member
יום הולדת

היום חגגנו למטפל שלנו יום הולדת.היה מרגש לראות עד כמה הוא התרגש,כיוונו כך שאשתו שלחה לו בווטסאפ ברכות יחד עם ילדיו,הילדים ברכו אותו בשפתו והוא הזיל דמעות.זה הזכיר לי את הזמנים שהיהודים עזבו משפחות בגולה ועלו לישראל לא כל כך בשביל כסף אלא בגלל הכמיהות לעלות לארץ הקודש.ואז לא היתה תקשורת כל כך זמינה כמו היום וכולם חיכו לאיזה מכתב שיגיע סוף סוף,מהבן,הבת או כל קרוב אחר.היום אנחנו עדים לנטייה הפוכה של לעזוב את הארץ ,ושוב חוזרת התמונה של ציפייה .תודה לאל שהיום הדברים יותר זמינים עם כל הטכנולוגיות החדשות שמקרבים יותר את הרחוקים,היום אפשר לטייל או לחיות בקצה השני של העולם ועדיין לשמוע ולראות את היקרים שלנו.איזה עולם.

למעלה