בצד ימין למטה מאחורי הסל? זה ירח ולא שמש?"הבטחה ללידה של זמן חדש"
בתקווה שיגיע זמן חדש, טוב יותר,
לכולנו
נ.ב: צילום מעניין, היכן מסתתר הירח?
OMG @סופהו 1בצד ימין למטה מאחורי הסל? זה ירח ולא שמש?
אאוץ, החלמה מהירה.שנה טובה, הרבה בריאות ואושר לכולם.
מדבקות ״השנה טובה״ בווטסאפ נמאסו תחת. ואם חייבים, נא להסתפק באחת. שנה טובה אחת, נשיקה אחת, הבנתי את הרעיון.
ולא יגרע מכבודכם אם תכתבו משפט אישי כלשהו.
לקראת השנה החדשה שמתי לב שסכיני קצת קהות, וכידוע, לא מומלץ להשתמש בכאלה, במיוחד למופרעת קשב שתוך כדי חיתוך קיצוץ מסוגלת לעשות עוד אי אילו דברים, הצלחתי להשתחל לחנות כלי בית ברגע שקט, רכשתי סכין, בדיוק כזותי שאני אוהבת וכבר זמן רב לא מצאתי, הבאתי הביתה ובעודי חותכת פלפל דק דק לסלט חתכתי גם את האצבע. נוהל יוד+פלסטר (שלא שורד את המים ואת חיי היום יום יום ) ובבוקר שפכתי כוס מים רותחים על (אותה) היד. זה כואב.
שנה טובה!
צפה בקובץ המצורף 32942
הרבה בריאות. הילדים נכנסים/יוצאים מבידוד, כבר מתקשה לעקוב. מסתבר שהטיינאיג׳רים די נהנים מהקטע.אאוץ, החלמה מהירה.
אפרופו מדבקות, אני אוהבת להתקשר או לכתוב כמה מילים, כך שעד שלא כתבת עליהן, לא בדקתי את מלאי המדבקות.
די הופתעתי לטובה, ובהודעה הבאה, כנראה שאכתוב משהו ואוסיף "קישוט" של מדבקה.
צפה בקובץ המצורף 32956
ולגבי הכנות- אני מוכנה ומזומנה לצאת לדרך (לא לפני איזו שנ"צ בעוד רגע). מוזמנת הערב ומארחת מחרתיים.
לצערי הרב, הנכדים לא יהיו כי הבכורה בבידוד, אחרי שתלמידה בכיתתה אובחנה כחולה.
זהו, אפשר לגמור עם העניין הזה של הקורונה המחו... הזותי?
שנה טובה וחג שמייח!
(מישהו מסוגל להגיד תשפב, 3 פעמים, מהר? אני! אני! אבל זה לא מרגיש טוב בפה)- מרגיש הרבה יותר טוב מתשס"ה, תשס"ה (תְּשַׁסֶּה), למשל.בוקר טוב לתשפב.
לא רק מי שטרח בערב ראש השנה זוכה לאכול היום שאריות, כי חילקתי בנדיבות. היה המון.
למעט התפוחי אדמה, שגם היו המון, אבל שכחתי להוציא בזמן מהתנור, נזכרתי שהיינו במחצית המנה העיקרית
הוצאתי, מצמצמתי, והם נעלמו. אפילו לא יודעת מה כל כך הלהיב את הנוער.
(תכלס, ככל שהפחמימה ריקה יותר היא נעלמת מהר יותר)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.