שנה טובה...

מיכל@בר

New member
שנה טובה...

אנשים מברכים. מאחלים שנה טובה, חג שמח. משיחות עם אנשים אשר חוו אובדן, מסתבר שהם מרגישים אי נוחות כשמאחלים להם חג שמח. התגובה הספונטנית שלהם היא איזה חג ואיזה שמח... ואולי יש להתייחס לזה בשתי צורות. האחת, להבין את מי שמברך, שמתכוון לכך שיהיה חג שמח, חג נעים וכל המילים הנרדפות לתחושת חג. השניה, כאל מטבע לשון, משהו שגור שלא נותנים עליו את הדעת יותר מדי, כמו "שלום". וכי יש שלום? יש גם שמברכים בחג נעים, חג קל, ויש שאומרים לי, למשל, שיהיה חג, תבחרי את המילה השניה שהכי תתאים לך. ולפעמים אני מרגישה שזו עוד "בדיקה" שלנו את הסביבה. רגישים לתחושות שלנו? קשובים להלכי הרוח? ואולי כל אחד שומע את מה שהוא מרגיש....

שתהיה שנת קירבה לעצמנו ואהבה

ליכולות שלנו להיות ולהמשיך......לקבל ולהעניק. שתהיה שנה בה נצליח למצוא וליצור משמעות. שנשכיל לברוא את היש המועט, מהאין הגדול. שנדע לאתר את היד המושטת ולחבק. ואם "אני כפי ארימה" אז לא בגלל שאני נכנעת. ככה חושבת שהייתי רוצה לפרש את "השנה טובה" שלי. ולכולכם באמת שנה לפי בחירה אישית.

מיכל@בר

New member
עדנה יקרה... מתחברת לכל מילה שכתבת

ומאד אוהבת את עניין ה"כפי ארימה" ולא לשם כניעה...

אורי_ח

New member
שנה טובה מיקי, שנה טובה עדנה

וגם לאלה שלא כאן כרגע באהבה אורי

אורי_ח

New member
שנה טובה מיקי, שנה טובה עדנה

וגם לאלה שלא כאן כרגע באהבה אורי

amore

New member
שנה של עידון רגשות

שנהיה אחד אל השני נגישים,רגישים,סבלנים ויותר מכל נגלה הבנה ואז לפתע החיים יהיו יפים יותר.

מיכל@בר

New member
כל כך נכון.... כל כך......

רגישים, קשובים, סבלניים. שהמילים האלה תהיינה אמת, שכך יהיה. הלוואי. ולך, אני מאחלת מנוחה, רגיעה, שקט בתוך המהומה הפנימית, שתוכל למצוא לך מעט שלווה , מכל ה

למעלה