שנה טובה

junny

New member
שנה טובה

לכל חברי הפורום המקסימים, שתהיה לכם שנה מקסימה שנת הגשמת כל החלומות שלכם וקצת יותר.. שנה של הזדמנויות רבות והצלחת ביישום שלהם פשוט שנה טובה! נצלו כל רגע, כי הוא לא חוזר רותם או כמו שאת מכירים אותי- ג'ני

שתהיה שנה טובה

כמעט לכולם

SupeRonit

New member
גם אני רוצה להצטרף לאיחולים:

אתם פורום של אנשים נחמדים-תמיד מקבלים אותי בברכה ועם חיוך אפילו שבקושי רואים פה את פרצופי ואני כאן ללא שיוך. אז מה אאחל לך אנשים יקרים ?? שכל שתאחלו לעצמכם ייתגשם שהשאיפות שלכם תהיינה במרחק נגיעה שהחלומות שלכם לא יהיו רק מתוך שינה שהתקוות שלכם תמיד תהיינה משהו שתוכלו לסמן עליו
שתהייה שנה של אושר,עושר כושר ויושר בריאות וכיף עם המון חברויות בעולם האמיתי ובוירטואלי מאחלת רונית .. (שתמיד צצה ברגעים לא קשורים
)

שנה טובה too

שתיהיה שנה טובה מלאה בדברים טובים כמו צח''מ חחח ולכולם בפורום חג שמח

dviridit

New member
שנה טובה לכולכםמ חמודים

תגשימו השנה את כל מה שתחפצו בו ושתמיד תהיו בריאים ומאושרים. בקיצור שיבוא לכם כל הטוב שבעולם אוהבת את כולכם עידית

Dawn12

New member
שנה טובה לכולם! ../images/Emo75.gif

שתהיה לכולם שנה מוצלחת ומתוקה,
שתקומו בבוקר עם חיוך גם בלי סיבה,
הרבה בריאות, אושר, עושר וכושר והכי חשוב - שתהיה שנה של אהבה

תהיה שנה של אהבה - זה בטוח!!

אבל כמובן שרק לאנשים חמימים! יש סוג של אנשים קרים-אנטיפטים כאלה, בטח יצא לך להכיר פה ושם, לכאלה אנשים בחיים לא תהיה אהבה עד שהם ישתנו. I feel for them

sergew2

New member
שנה טובה ל-כ-ו-ל-ם!!!../images/Emo24.gif

שכולם יהיו בריאים, מאושרים והכי חשוב שמחים בחיים!! ותוכלו הרבה תפוחים בדבש!

שנה טובה

שנה טובה לכל חברי פורום צעירים חסרי מנוח. נקווה שהשנה הבאה יהיו התפתחיות חדשות ומעניינות בתעשיות ניומן\ז'בו. ולכל אחד ואחת מהפורום שיהיה שנה טובה ומבורכת, שנה של אושר (וגם עושר לא יזיק) ושיבוא כבר השלום המיוחל

שלמונזה

New member
שתהיה שנה טובה לכולם ../images/Emo168.gif

אני AKA כ- THE ABBOTT GIRL רציתי לאחל לכולכם שנה מקסימה ונפלאה שכולנו נהיה תמיד צעירים חסרי מנוח, עם המון אהבות בלי אכזבות, ועם כל הכסף והפאר שיש שם (מה קרה גם לנו מגיע קצת...) בקיצור שיהיה לכולנו רק טוב

ים כחול

New member
שנה טובה בסגנון צ"חמ......../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

מאחלת לכולכם שנה טובה מכל הלב
שתגיעו לפסגה כויקטור אך בלי מעילה שתקיפו את העולם כדרוסילה שתתגברו כג"ק על כל מכשול ושרק לא תרדימו כמו פול שתסעירו בנות כמו בילי ולא תידבקו מראול הדבילי שתהיו כמייקל מפולפלים ובנות.. זיכרו כי הוא שלי
... ועוד מאחלת לכם אושר כמו של שרון המתוקה אך לא ! לא עם ניקו
אלא עם מי שנפשכם חשקה
שתזכו תמיד לאהבה וחום כמו קאסי אך אין צורך להיות כמוה סיסים
אמן ותזכו לגבר כמו מלקולם המקסים
אך היזהרו שבטעות ניל לא יידבק אליכם\ן כי במציאות לצעירנו אין ניסים ו"דבקים" לא בקלות ניתן להסיר
ואוליביה זה כבר סיפור אחר
בואו מהר ועליה נוותר.....
מה עוד אאחל לכם חברים... שתעמדו על שלכם כמו ניקי ותהיו צעירים ויפים כמו ויקי רק אל תלמדו מניקולאס כי הוא ... כבר נמאס
כמוהו גם נינה ותומאס
..... ויש עוד נחמדים וטובים ואם תרצו להמשיך אותי...אתם מוזמנים
אסכם במילים חמימות לשנה החדשה
שתהיה לכולנו טובה ומוצלחת
שנה של חברות , שנה של ביחד
עם המון אושר ואהבה פורחת
וכמובן בריאות חשובה !! והגשמה של כל חלום ותקווה
ממני
ימוש-יפעת שנה טובה ומתוקה לצ"ארמי מתגעגעת ומחכה שתשוב כי היית פה מאד חשוב
הכנסת המון טעם לפורום שלנו אז לכבוד השנה החדשה בבקשה חזור אלינו
(איזו נודניקית אני הא?
)