Fellowship
New member
שנה לאחר ההגשה, דרישות חדשות
לפני שנה התחלתי בתהליך של הוצאת אזרחות/דרכון פורטוגלי וכל המסמכים הוגשו דרך עו"ד פורטוגלי לרשויות בפורטוגל.
לאור עיכוב בעבודת הרשויות בפורטוגל ושינוי קל של הפרמטרים, אני נדרש לספק להם 2 מסמכים,
הבעיה היא שעברתי לגור בארה"ב, לכן אשמח לדעת מה התשובות הפשוטות למצב שבו הייתי נמצא בישראל (אולי אעזר במישהו),
וכמובן אם מישהו יודע כיצד עושים זאת מארה"ב אז זה יהיה מעולה כבונוס
1. תעודת יושר (תעודת מידע פלילי) חדש, מכיוון שהמסמך ששלחנו כבר נחשב ישן מידי.
אני יכול לשלוח מישהו עם יפוי כוח לתחנת המשטרה בישראל, לבקש בשמי את התעודה,
התעודה תשלח לשגרירות פורטוגל בישראל, משם מישהו עם ייפוי כוח יאסוף עבורי,
ולבסוף יקחו את התעודה לירושלים לבצע אפוסטיל, לפני השליחה לפורטוגל.
זה אמור לעבוד (אם כי לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית משגרירות פורטוגל בישראל האם אפשר עם יפוי כוח).
מה האלטרנטיבה? להבנתי מיופה כוחי במשטרה יכול לבקש שהתעודה תשלח לשגרירות ישראל ב DC,
ואני אוכל לאסוף אותה משם, אבל כיצד אבצע אפוסטיל? בשגרירות?
2. תעודת נישואין מתורגמת לפורטוגזית ולאחר מכן Certify the translation on Portuguese Consulate
מה זה אומר? לדאוג למתורגמן פרטי ולאחר מכן לקחת את התרגום לאישור בקונסוליה הפורטוגלית בישראל?
בנוסף, נדרש אפוסטיל (לפני התרגום? אחרי התרגום?)
תעודת הנישואין המקורית נמצאת אצלי בארה"ב, האם אפשר לבצע את כל התהליך בארה"ב?
(לטובת אפוסטיל בארץ נדרש להציג את התעודה המקורית)
לפני שנה התחלתי בתהליך של הוצאת אזרחות/דרכון פורטוגלי וכל המסמכים הוגשו דרך עו"ד פורטוגלי לרשויות בפורטוגל.
לאור עיכוב בעבודת הרשויות בפורטוגל ושינוי קל של הפרמטרים, אני נדרש לספק להם 2 מסמכים,
הבעיה היא שעברתי לגור בארה"ב, לכן אשמח לדעת מה התשובות הפשוטות למצב שבו הייתי נמצא בישראל (אולי אעזר במישהו),
וכמובן אם מישהו יודע כיצד עושים זאת מארה"ב אז זה יהיה מעולה כבונוס
1. תעודת יושר (תעודת מידע פלילי) חדש, מכיוון שהמסמך ששלחנו כבר נחשב ישן מידי.
אני יכול לשלוח מישהו עם יפוי כוח לתחנת המשטרה בישראל, לבקש בשמי את התעודה,
התעודה תשלח לשגרירות פורטוגל בישראל, משם מישהו עם ייפוי כוח יאסוף עבורי,
ולבסוף יקחו את התעודה לירושלים לבצע אפוסטיל, לפני השליחה לפורטוגל.
זה אמור לעבוד (אם כי לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית משגרירות פורטוגל בישראל האם אפשר עם יפוי כוח).
מה האלטרנטיבה? להבנתי מיופה כוחי במשטרה יכול לבקש שהתעודה תשלח לשגרירות ישראל ב DC,
ואני אוכל לאסוף אותה משם, אבל כיצד אבצע אפוסטיל? בשגרירות?
2. תעודת נישואין מתורגמת לפורטוגזית ולאחר מכן Certify the translation on Portuguese Consulate
מה זה אומר? לדאוג למתורגמן פרטי ולאחר מכן לקחת את התרגום לאישור בקונסוליה הפורטוגלית בישראל?
בנוסף, נדרש אפוסטיל (לפני התרגום? אחרי התרגום?)
תעודת הנישואין המקורית נמצאת אצלי בארה"ב, האם אפשר לבצע את כל התהליך בארה"ב?
(לטובת אפוסטיל בארץ נדרש להציג את התעודה המקורית)