שנה לחטיפת החיילים

גלעד בן

New member
שנה לחטיפת החיילים

היום אנחנו מציינים שנה לחטיפת החיילים אהוד גולדווסר ואלדד רגב. שנה עברה ומה ישראל עשתה בשביל להשיב אותם הביתה? מה באמת הממשלה עשתה? האם לדעתכם ישראל עדיין דוגלת בהחזרת הבנים הביתה? או שהפוליטיקאים שלנו דוגלים יותר במשחק הכסאות?

רוני13

New member
זה ידוע שהפוליטיקאים...

לא באמת עושים משהו בכנסת. הם רק יושבים שם ומטרידים מינית כל מה שזז... הם מוכנים למות,להטיח הבטחות שווא ולהמציא תוכניות גדולות(ע"ע ההתכנסות ז"ל) בשביל הכיסא בכנסת. הדבר הטוב היחיד שיכולנו לעשות באמת למען השבויים הוא להחליף את הממשלה המפגרת שיש לנו היום ואז אולי היום יכולנו להיות עם השבויים או לפחות תחילת הסכם להחזרתם אבל לא עשינו וה"ראש ממשלה"(אם אפשר לקרוא לו ככה) החסר ניסיון הזה עדיין יושב בתפקיד בעל הכי הרבה אחריות.

La Gamba

New member
נראה לי שזו ראייה פשטנית מדי

בסופו של דבר כנראה שהמדינה הזו מתנהלת איכשהו, וברור שזוהי דרך מסורבלת בגלל שמדובר בדמוקרטיה עם נטייה סוציאליסטית. מה שאומר ריבוי בירוקרטיה וחוסר יציבות. עניין חילופי שבויים והשבתם הוא עניין הרבה יותר מדי מסובך מאשר לפטור אותו בקלות בכך שהח"כים אינם מתאמצים מספיק. כנראה שיש עוד גורמים שמעכבים את החזרת השבויים, ואין פיתרון קסם כמו החלפת ממשלה. ו"חסר נסיון" אולי אינו בדיוק במונח המתאים לתיאור ראש הממשלה היחידי בעשורים האחרונים שהיה בתפקיד בזמן מלחמה. זה לא אומר שאני תומך בממשלה, אני פשוט מציין שצריך לראות את זה בראייה קצת יותר רחבה.

רוני13

New member
זה היה בציניות...

מה שמוזר באמת זה שאתה,המנהל שמעולם לא ראיתי הודעה שלו, הגבת בפורום!

antreprize

New member
מחזק,

משהגעתי לפורום, זו הפעם השנייה שאני רואה הודעה שלו(של La Gamba).

The Psycho Girl

New member
זה די ברור

הפוליטיקאים לא עושים כלום וזה ממש מרגיז ונמאס כבר הדבר היחיד שמעניין את אולמרט ברק ונתניהו זה מי מהם יהיה ראש ממשלה כשאף אחד מהם לא מתאים להיות ראש ממשלה במקום באמת לעשות משהו כולם עסוקים בלדאוג לתחת המכוער שלהם

למעלה