שנה למות המלאך שלי

פוריה3

New member
שנה למות המלאך שלי

עוד יום בדרך למחר.. מחר שנה לליאם הלב דופק חזק והצער מציף אותי מחדש. התמונות האחרונות של החיים הקדושים שלך הכעס על אלוהים ,הכל מציף מחדש, אומנם בבית עכשיו יש שני ילדים אוראל בן ה7 ואושרית בת השבועיים+,אך אתה ילד שלי תמיד איתי. ואף רגע בחיים שלי כל דקה כל שניה מחיי את איתי. אבל עכשיו לקראת השנה זה עוד יותר קשה,לא יודעת איך לעבור את זה,ושוב הזיכרונות הכאובים והתמונות המקסימות שלך,ואז אני חחושבת כבר שנה שאתה מת ,אני פשוט לא מאמינה איך הזמן טס. לא יודעת מה יהיה מנסה להחזיק מעמד ....

דליה ח

New member
../images/Emo24.gifפוריה, אין לנו מנוס מהימים האלה...

אבל את תעברי אותו, בעזרת אוראל, ואשרית, שאני בטוחה שאת מביטה בהם ומתמלאת באושר, נכון, לא מושלם, אבל אין כמו תינוקות כדי לטשטש כאב. ואני מדברת מנסיון, אמנם כסבתא, אבל זו הדרך שלי לשאוב רגעים של נחת רוח. אני בטוחה שתציינו את יום השנה כמו שמגיע לליאם, שתגידי לו את כל אשר על ליבך..........דליה

פוריה3

New member
שנה לליאם חיים שלי

זהו עברתי את השנה..... זה היה קשה ואז ראיתי את כולם והיה בסדר,הרבה אנשים כיבדו אותנו כמשפחה ואת ליאם חיים והגיעו בהמונים. זה עשה לי טוב לדעת שלכל כך הרבה אנשים איכפת וחשוב להיות איתנו בזמן שכל כך קשה לנו. ברוב הזמן הייתי עסוקה באושרית שפתאום התחילה לבכות אז נכנסתי לאוטו להניק אותה זהו חלפה לה שנה למות המלאך שלי שלנו... בחיים לא חשבתי שהבן שלי ימות...

פזגורית

New member
אוי פוריה! מחבקת אותך

זה כלכך כואב. אני מקווה שאת שואבת אהבה ונחמה ממי שעוטף אותך. אי אפשר לחשוב שיקרה לנו משהו כזה. מחבקת אותך כלכך.

למעלה