שנה מס` 7

שנה מס` 7

עינתי, שאלה לי, בבקשה דיברת כאן פעם על שנה מס` 7 שהיא של שינויים והחלטות למה הכוונה? ממתי מתחילים לספור? האם זו שנה אוניברסלית או ספיציפית לאדם מסויים? אודה לך אם תרחיבי על זה אני בטוחה שיש עו כאלה שישמחו לשמוע...(לקרוא) תודה והרבה אהבה תמר

עינת

New member
היי אישה יפה (התגעגעתי...) :cool:

אמנם דיברתי על שנה מ``ס 7 אבל לא כעל שנה של שינויים והחלטות(זו שנה אחרת)אלה כעל שנה מאוד קשה מבולבלת ומבלבלת חזרי לדברי וקראי. בכל מקרה זו אינה שנה אוניברסלית ,כל אדם נמצא בה בתורו(אך כל אחד מאיתנו מגיע אליה כמה פעמים בחייו). חיינו מתחלקים למחזורים בני 9 שנים כל אחד ובכל מחזור אנו בשנה שונה (מאחת ועד תשע). כדי לבדוק באיזה שנה אדם נמצא אנו לוקחים את יום הלידה,חודש הלידה והשנה הנוכחית.צמצומם נותן את מ``ס השנה בה נמצא האדם. דוגמא: אדם שנולד ב - 13.12 ואני רוצה לדעת מה המגמה לשנת 2003 4=13 3 =12 5=2003 3=12=4+3+5 שנת 2003 עבור אותו אדם היא שנה מ``ס 3. ההערכות לעתיד בנומרולוגיה נותנת התויה איך להערך ולעבור שנה קשה בצורה קלה יותר ושנה קלה בכיף. מדובר על נטיה ולא על יהרג ובל יעבור שהרי כדרכי אני תמיד אומרת שהכל רשום והרשות נתונה. וכמו תמיד תמר אני נהנת לקרוא את שאלותייך ולענות עליהן. אור שע ואהבה עינת

תודה עינת, הבנתי (-:

אנחנו דווקא נפגשות לפעמים אצל הפמיניסטיות האלה... אגב, האם התכונה של המספר זהה בכל ה``מדידות``? ז``א האם תכונות של מס` 1 - לדוגמא, בשם זהות לתכונות של מס` 1 בשנה או בתאריך הלידה? תענוג לשוחח אתך. הרבה אהבה וחיוכים תמר

עינת

New member
היי יפה שלי :cool:

ואת הרי אינך נעלבת ממחמאות... ובקשר לשאלתך,קיים קשר בין תכונותיו של המספר 1 כיום לידה ובין שנה מ``ס 1 אך עדיין כמובן שקיימים הבדלים במשמעויות (לדוגמא שנה מ``ס 1 לא יכולה להיות גאותנית...). ואגב אני נהנת מאוד לשוחח איתך כאן וגם שם... מחבקת אותך עינת

תודה על התשובה (-: עינתי,

ואת מוזמנת לפרט.. - אני הרי מתעניינת באמת. ובקשר לפה ולשם - הופתעתי, חשבתי שאת יותר צעירה.. את לא נראית... - מחמאה צריך, וחשוב לתת. (נדבקתי בחרוזים מפורם אחר...) הרבה אהבה תמר.

עינת

New member
אפרט... ;-)

ע``פ בקשתך רק אמרי לי מה רצית שאפרט. ואגב אני בת 39 ותודה על המחמאה. חיבוק של אור ואהבה עינת

פירוטים...

עינת, ערב טוב הייתי מעוניינת לשמוע גם על מהות המספר,השנה האות והקשר בינהם למשל שמי - 1 אבל מורכב משני 4 ו-2 . מה זה אומר? האם זה ``מרכך`` את ה-1? ובאופן כללי על התיאוריה ולא רק תשובות שהן חשובות כשלעצמן. לא במקום קורס אלא רק בשביל לגרות את התיאבון.. אגב, אולי תעבירי קורס בצפון? לילה טוב ורוב תודות תמר

עינת

New member
היי אישה יפה :cool:

על מהות המ``ס 1 דנו בתחילת הפורום אם זכור לך.לגבי השם כמובן שישנה משמעות לכל אות(מספר) ומה שחשוב זאת האינטראקציה בינהם. בכל מקרה כאשר אני בודקת שם אני מתייחסת אליו גם בדו-סיפרתי(מה שלא כל הנומרולוגים עושים).כמו כן גם חשובה מאוד האינטרקציה עם שם המשפחה. דוקא בשם אגב יותר חשוב לי הפרוק לכל הספרות וקצת פחות התוצאה הסופית. אות שמספרה 1 שייכת לתחום ההגיון,למישור המנטלי. שנה מ``ס 1 ראי בתשובה שאתן לציפי 35 כיוון שאיני רוצה לחזור פעמיים... לגבי קורס בצפון זאת אופציה ובואי אזרוק לך את הכדור,ארגני קבוצה של 10 אנשים בצפון ואני באה בכיף,את יכולה לפנות אלי במייל או בטלפון ונשוחח. אור שפע ואהבה עינת

למעלה