שנה מ ד ה ימ ה לכולנו

bettyבתי

New member
שנה מ ד ה ימ ה לכולנו../images/Emo20.gif

כמה, כמה כייף שאתם כאן . אני רוצה לאחל לכם שנה נפלאה ומלאה בהתרגשויות וחוויות מרתקות, אנשים ומקומות מיוחדים ומענינים להכיר , שתהיה אהבה בכל צעד שתעשו ותיפגשו, שתהיו בריאים ומאושרים אני איתכם כל הזמן בלב. ומאחלת שניפגש כולנו בהופעות ,בתיקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר, יש עוד עבודה לעשות לפני - אלבום חדש (דרך אגב המילים של הלילה הזה שחסרות " משו משו"- ארתור היקר הם " אמא תתחילי להתפלל בשבילי") מנשקת ומחבקת אותכם חיבוק של החיים בטי

בטי היקרה

ולכל הפורום האיכותי הזה, שתהיה לכולנו שנה טובה שנה של התחלות חדשות ומסעירות שנת בריאות והגשמת חלומות ושנפגש בקרוב ב"תמונע" א-מ-ן יעל

RTur

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

שנה טובה גם לך

ADVAM4

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo24.gifשנה טובה!!!

בטי,שתהיה לך שנה מדהימה מלאה ביצירה,אהבה,בריאות,אושר והחלטות נכונות(הגעתי למסקנה שזה ממש ממש חשוב!) שנזכה לראות ולשמוע את האלבום החדש עוד השנה... שנזכה לראות ולשמוע הופעות חדשות עוד השנה!!!! :) חבריי פורום יקרים!!!!!!!! שנה טובה שתהיה לכם!!! אני מקווה שהשנה עם יציאת האלבום החדש של בטי(אני החלטתי שזה השנה!!!) הפורום שלנו יהפוך לפעיל וטיפה רועשת יותר:) אוהבת אתכם.. :) צריך לחשוב על מפגש פורום מתישהו אפילו שאנחנו קצת:) נ.ב-סיפורון!!! נסעתי אתמול לחיפה(קוקה-קולה לייב)... ואני חולה עכשיו... שואלים מה הקשר?!! אז ככה. היו הופעות הכל היה נחמד.. פתאום שי גבסו עלה לשיר.. שר כמה שירים ואז הוא שר את "ארים ראשי".. והתחיל טפטוף קטן... ואז הוא שר את "מישהו גדול"... וכמו תפילה כזאת.. התחיל לרדת גשם.. אבל לא סתם גשם,גישמון,גישמוניניניני.. גשם-גשם!!!מבול!שיטפון! כולם עם חולצות קצרות.. בורחים מהגשם.. אני כמוהן הייתי רטובה כולי.. לא נורא.! הגשם נפסק.. התייבשתי עם הרוח.. טוב,עשו הפסקה קצרה והמשיכו בהופעות.. עלו כל מיני זמרים להופיע.. ואז עלו משינה.. שרו,שרו,שרו.. ואז יובל התחיל לדבר על יוסי(אבא שלו) ז"ל.. ושר את "תחזור תחזור",זה היה ממש מוזר.. איך שהוא התחיל את השיר התחיל לרדת גשם... זאת הייתה הפעם השניה. לא נורא! ואז,השעה הייתי כבר 6 בבוקר.. בית הבובות עולים לשיר.. כולם כבר רוצים לחזור הביתה.. אבל אף אחד לא מוותר על ההופעוה שלהם.. עלו.. שרו 2 שירים.. ואיך שהשיר השני מסתיים! גשם!גשם!גשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קור-כאבי רגליים-רעידות.. \= מסקנה:אל תעשה בחיפה מה שאתה יכול לעשות בניצנים!!!! :) חג שמח!

למעלה