שנה ראשונה בחטיבה אז תעזרו לי

לינוי91

New member
שנה ראשונה בחטיבה אז תעזרו לי

שלום אני בשנה הראשונה בחטיבה ועכשיו יש עניין של מקובלים ולא מקובלים... העניין הזה לא מפריע לי אבל מה שמפריע לי זה שכל הילדים ה "מקובלים" מתלהבים וחשים יותר מדי וזה מפריע בלימודים ובהפסקות הם מפריעים ומציקים ולא אכפת להם... אני לא יודעת מה לעשות.. צריכה עזרה דחוף.... לינוי!

אלי בנר

New member
שלום לינוי

אני כותב משם המשתמש של אחי ולא בשלי. גם אני בשנה הראשונה בחטיבה וגם לי יש את העניין הזה..... בגלל שהילדים ה"מקובלים" מתלהבים וחשים גם אני לא יכול לסבול את זה בגלל הסנוביות שלהם וזה מפריע מאוד וזה יכול להשפיע לי על הלימודים והציונים בעתודה ולמורים בכלל לא אכפת. הם רק עושים להם "מינוסים" אבל זה לא מזיז להם.... אני מצטרף לשאלה של לינוי..... תודה!

ט ר י ג ר

New member
גמאני שנה ראשונה..

ו.. למה זה מפריע לכם ומשפיע לכם על הציונים? שהסנובים החשים הפוזיסטים הצבועים ה"ממקובלים" יעשו מה שבא להם.. תתעלמו, תמשיכו בחיים שלכם.. עוד שנה שנתיים הם יסתכלו אחורה ויבינו שהם היו מטומטמים, תנו להם לעשות מה שבא להם.. עזבו אותם.. הם פאקינג מטומטמים, לא צריך להיות לכם אכפת :)

mika888

New member
לצערי חמודה

זו בעיה שכל מי שהוא לא "מקובל" נאלץ להתמודד איתה, עם השחצנות, הרעש חוסר האכפתיות, ולצערי בעולמנו אינך יכולה להכריח אנשים מה שהם לא רוצים לעשות. כמה פתרונות אפשריים: קודם כל לבקש יפה, לכי תדעי אולי יקשיבו ויפסיקו מה שהם לא עושים. לא עוזר? פני למורה שיעזור לך, שישתיק אותם קצת, ואם זה לא עוזר אז אני מניחה שאת פשוט צריכה למצוא את המקום שלך, אל תתני להם להפריע לך, כי ככה את מראה שהם מזיזים לך כשהם לא צריכים. את תראי שעוד מעט את תשתלבי בחברה שאת אוהבת ואת תראי את כל ה"מקובלים" כל כך קטנים שהם לא יזיזו לך, כמו שצריך!

ספירקיXD

New member
תתעלמי.

קשה בהתחלה, אבל תראי שזה יעזור. חוץ מיזה זה יעבור. באמת. אני אישית לא מסתכלת על "מקובלים" ו"חננות" , פשוט חבורות של אנשים. למרות שתמיד יהיו את הסטיגמות האלה. אני חברה של כולם, של "המקובלים", של "החננות", של "הפריקים", פשוט כולם. מודה שהפוזה של חלקם נורא מעצבנת, אבל זה עובר. פשוט אני מתעלמת אם הם מתלהבים יותר מידי. יהיה טוב, אל תדאגי. זה גיל כזה

לינוי91

New member
תודה אבל...

תודה אבל זה לא יעזור לדבר איתם לא אכפת להם כולם באים משכונה של עשירים האף שלהם יותר מדי גבוהה הם ממש מתלהבים ונכון לא מזיז לי אבל מזיז לי שהם באים ומתחילים לקלל!! מה עשיתי להם? יש להם בעיות שאני לא מקובלת (ולא מפריע לי בכלל אני לא רוצה להיות מקובלת זה שטות) ואני לא גרה בשכונה שלהם ואני לומדת והם בכלל מבריזים זה מה שמפריע להם..? סבבה אז הם בבעיה... נראה איפה הם יגורו שיהיהו גדולים במקום ללמוד רק מבריזים!! חבל ממש חבל.. במקום ללכת להתלהב מעצמם ומהבגדים שלהם שיתחילו ללמוד אולי?! אה ו... תודה לכולם על התגובות...

Molak

New member
אני לא חושבת שיש משהו לעשות..

ככה זה.. חלקם יישארו כאלה.. חלקם ישתנו.. אין לך הרבה מה לעשות.. הרי את לא יכולה לבוא ולהגיד "תפסיקו להיות ככה ותהיו משו אחר!" פשוט צריך למצוא לך אנשים כמוך.. אנשים שאת מסתדרת איתם.. אנשים שכיף לך איתם.. ולהיות איתם.

מבינה אותך לגמרי../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

אני גם בשנה ראשונה בחטיבה, יש את כל הקטע הזה של מקובלים לא מקובלים אבל אני כבר מתרגלת לזה... כל עוד יש לך חברות שאת אוהבת אותןוהן אוהבות אותך, זה לא צריך להפריע לך. את גם לא צריכה להסתכל על המקובלים בתור אויבים או שונאים שלך... נסי פשוט להיות איתם בסדר. במה את מתכוונת שהם פוגעים בלימודים? מקווה שעזרתי, עינב את מוזמנת גם לבקר בקומונה 'עולים לחטיבה'

למעלה