שנה שלא עשיתי משהו חדש
...

RoiRoi88

New member
שנה שלא עשיתי משהו חדש ../images/Emo67.gif...

עבודה שהתחלתי היום, מתוך שיעמום. בערך שעה עבודה, 3Ds Max 7. מחכה להיערות/הארות בונות. (העשן הוא סתם תוספת, אז אל תתייחסו אליו)

ilankt

New member
רועי, התמונות כבר עלו בפעם הראשונה

בפעמיים ששלחת. ד"א, נחמד מאוד

RoiRoi88

New member
יש לי בעייה עם העלאת תמונות לתפוז..

משום מה כשאני מעלה תמונה אני רואה בהודעה שלי X אדום במקומה, אז אני מעלה אותה שוב ואז בשתי ההודעות אני פתאום רואה את התמונה. אולי בפעם השנייה שאני מעלה זה איכשהו מסדר את התמונה הראשונה?? טוב- זה לא הפורום המתאים לשאול

3Dead

New member
נראה טוב מאוד .. WIRE ?

ואתה לא היחיד שמשעמם לו היום ......

3Dead

New member
עדכון .....

מצטער שהתעלקתי לך על השרשור .... אבל אולי ביחד נצליח להוציא איזה תגובה מהפורום ... :)

E r A n 1982

New member
למה??????

מצטער, נתקע המקש של הסימן שאלה.. בכל מקרה, למה להראות ככה WIRE? תראה אותו לפני החלוקות, ועם SHADE. ככה כמעט ואי אפשר להבין שום דבר. ??????????

elorin

New member
מגניב ביותר, אפשר להתייעץ איתך?

בנאדם, ממש מגניב, על סמך מה עשית את הדרקון? כלומר, העתקת מתמונה או מה?

RoiRoi88

New member
לא מתמונה- זה הכל מהראש.. ועידכון=>

פשוט התחלתי מקובייה, וחשבתי איך אני גורם לה להיראות כמו דרקון (בלי ציניות). התחלתי לעבוד על הגוף שלו (ואני קצת מסתבך עם ה"ידיים"), ויש לי שאלה: אולי יש לכם במקרה מדריך מפורט ליצירת עיניים? אני פשוט לא מצליח... אולי זה בגלל שאני כמעט לא יודע לטקסטר...

elorin

New member
(CLAP) לגבי עיניים

אני אנסה להכין אם הפוטושופ לא ישבות. לגבי הדרקון, שמ אחי, אהבתי את הגישה לזה. יש לך את זה לדעתי.

elorin

New member
בכיף.

אני היום-מחר-מחרתיים הולך להזמין מחשב, אני מרכיב לבד, אולי אז הפוטושופ יעבוד. זה מת פה :)

למעלה