שנה של טירוף

שרי42

New member
שנה של טירוף

שנה, שנה אני בטירוף הזה, אובססיה קוראים לזה, כמעט כל ערב ולפעמים גם במשך היום, יושבת מול מרקע של 15 אינץ, כותבת, משוחחת עם אנשים מכל הסוגים, כמעט כל ערב בשעה עשר ושלושים נעצרים החיים. הבן שלי עומד במרכזו של החדר בו נמצא המחשב וצורח בקול ``תחזירו לי את האמא השפויה שלי`` ואנחנו מתגלגלים מצחוק ואני שואלת ``למה?`` והוא עונה לי וקולו אומר תחינה `` את כבר לא יושבת איתי מתחת לשמיכה בסלון, עם קערת פופקורן, לראות איזה סרט, עכשיו אני צריך לוותר עליך לטובת כל החברים מחדר ארבעים...מה יהיה? ..עוד מעט תתחילי לצאת עם בחורים`` והוא צודק... אז מה... הוא צריך להבין שגם לאמא שלו יש חיים לא? למען האמת, המסך הקטן הזה עשה לי רק טוב, פתאום חזרתי לכתוב סיפורת, שירה, זה משהו שהדחקתי אולי 15 שנה, הייתי ממלאת מחברות ושמה במגירה, פתאום יש לי היכן לפרסם, אני מקבלת תגובות, משהו כמו שק איגרוף להוציא את העצבים, את התסכולים, את העצב ואת השמחות, יש עם מי להתחלק, יש מי שמבין, זה כייף נורא. הכרתי אנשים שככה... בחיים הרגילים... אף פעם לא הייתי מכירה, לא שזנחתי את חיי הקודמים- עדיין נפגשת עם חברי הישנים, יוצאת להצגות (מזל שיש מנוי), הולכת לסרטים, רק מה... המעגל התרחב פלאים, הכרתי אנשים מטריפים, שמעשירים את עולמי, שמחזקים וגם כאלה שלא... אבל אלה האחרונים, רק עוברים דרכי לשניה ונעלמים, לא משאירים עקבות. אני מוצאת את עצמי משוחחת שעות עם בחור בן 24 על מהות החיים, על אהבה, אכזבה, על העתיד שמחכה לו, לי, על המאורעות המטורפים של אותו היום ובאותו הערב עם חברה ``מופרעת`` אחרת, אני חלק מסייבר בכללי של החדר חחחחחחח מתמרחת בקרם אביונה של חברת גי. חותם אמיתי משאירים אותם אנשים שחדרו לחיי היום יום שלי, אלה שהפכו בצורה הכי טבעית ופשוטה לחלק ממשפחתי, מגופי, מנשמתי ואני קוראת להם ותסלחו לי על בוטות ``תחת, תחתונים, חזיה וציצי``. והעיקר, שעם כל זה, נשארתי שפויה...בחיי... למדתי לקחת הכל בפרופורציה, להתיחס להכל בתור כייף אחד גדול. אז מצידי שיקראו לי אובססיבית, אני נהנית הנאה מרובה ושמחה שנפל בחלקי להיות חלק מציבור רחב של אנשים שרואים במקום הזה את ביתו הלילי או היומי. אז יאללה אנשים, שיהיה לנו שבוע נפלא וקסום, בלי תאונות דרכים ואינתיפאדה והרוגים ושלעזאזל יבוא כבר השלום.

כה היטבת

לבטא במילים את מחשבותיי. ולמרות שכועסים עלי,למרות שלא מבינים. איני מוותרת על העולם המרתק שנגלה לי ושגם את שרי יקרה חלק ממנו.

הקשתית*

New member
שנה של כיפיים :)

קראת לזה:``שנה של טירוף``,ואני הייתי אומרת,שנה של כיפיים,הכרויות,צחוקים והרבה הנאות,שרק אנחנו ה``מכורים``והמקורבים, מסוגלים להבין,שכן,גם אנחנו בשגעון היומיומי הזה. וחוץ מזה ``קרציה`` מיוחדת במינך, איך היינו מכירות,לולא ההתחברות מול המרקע? עם מי היינו צוחקות? נפגשות? ומשתגעות? לולא כן... ומי כמוך,יודעת לתת,להעניק,לעודד ולחבק, בהדדיות שכזו? ואחרי הכל ,עוד להשאר שפויות....:))) אז דירבאלק להיות ``נורמאלית``. המשיכי להיות אובססיבית,שכמוך והכיני לנו עוגת בוואריה חדשה, מתוקה כמוך.... חולה עליך.... אחותי(לא מספיק לי תאומה...)

שרי42

New member
אכן אחותי היקרה

שנה של כיופיים והתחבריות הכי נהדרות שהיו לי וכן בהחלט, לולא המקום הזה לא היינו נפגשות לעולם ולחשוב שהייתי מפסידה מציאה שכזו חחחחחחחחחח מתה עלייך

אפרת.א

New member
קראתי את התגובות ורק לי...

קראתי את כל התגובות היפות ורק לי יש בעיה: אנחנו תמיד יודעות מי הציצי ומי החזיה (אופס, סליחה) אבללללל אולי תפתרי לי סוף סוף את הסוגיה הקשה: מתי אני....ה - ?? ומתי את... ת - ?? חחחחח מתי מתחלפות? מתי אני יודעת ללבוש ומתי להיות מולבשת?? ספרי לי - שגם אני אדע (למה אני תמיד אחרונה לדעת דברים חשובים כל כך בבית הזה???:)) מחכה לתשובה (ולא למריחה של שוקולד על העוגה, גם לא לקצפת או גלידה - - - - - לתשובההההה!!! חחחחחחח סתםםםםם יודעת שאין לך , אניח לך יקירה. טוב תרגעי כבר, חלאס, לא צריך להוריד שוב...:)

שרי42

New member
לא, לא , זה לא ילך לך כל כך בקלות

מה זאת אומרת מי התחת ומי התחתונים? כל פעם שאנחנו צריכים - מתחלפים מה, זה לא ברור? שאני אבין תמיד צריך להסביר לך מהר שתביני לאט? על איזה שוקולד את מדברת? השתגעת? לא סיכמנו שמורידים היקפים?

אפרת.א

New member
מורידים ועוד איך מורידים...

כןןןןן אבל מתיייייי??? כל יום ישנה חגיגה חדשה כל יום אומרים מחר כל יום אומרים...די! מעכשיו - אין! זהו! ו....??? ההיקפים - ה.... נשארים:( אז הגיע הזמן שתפסיקי לאפות עוגות כל כך טובות וטעימות.. סלט החסה של מגי היה נפלא! (שנאמץ אותו?)

שרי42

New member
כןןןןןןןןן רעיון כביר

אבל אני תקועה עם שלוש רולדות בפריזר מהסוף שבוע שבוטל חחחחחחחח

שרי42

New member
סופגי יקרה

ולחשוב שלולא המקום הזה היינו משאירות בבטן את כל אותן מילים שאנחנו מטיבות כל כך לבטא בשיר או בסיפור...... וגם אם זה שגעון חולף.... זה שגעון נהדר, עצום וממלא

חן.

New member
היי שרי 42

עוד לא נפגשנו בצ`אט אבל בטוח עוד ניפגש, ועד אז - אהבתי כל מילה שכתבת ואני מזדהה. שיהיה לך יום נעים.

חן.

New member
היי שרי 42

עוד לא נפגשנו בצ`אט אבל בטוח עוד ניפגש, ועד אז - אהבתי כל מילה שכתבת ואני מזדהה. שיהיה לך יום נעים.

נשמה..... שרי

אם זה ה15 אינטש עושה לך טוב אז אל תקראי לזה אובסיה!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחח ואם זה משולב עם חיי היומ יומ ולא מחליף אותם זה אחלה וחוצ מזה ..... שמחה שאת איתנו בחדר החמים והנעים שלנו יעל

שרי42

New member
חוצי הארצית

רציתי 17 - זה בטח היה עושה לי יותר טוב אבל.... אילוצים נשמה חחחחחחחח והשם שלך כל כך אמיתי שהרי כולנו חוצניים במידה זו או אחרת ושמחה בחזרה על שיש לי העונג להכירך

העלמה

New member
אובססיבית יקרה...

כאמור, כאשר רק הגחתי לפנטזיה הקסומה הזו, מלאת חששות, מסוקרנת עם זאת, ומוכנה לכל האתגרים והמאורעות, לא הנחתי, ולו לשבריר השנייה, מה המסגרת הזו כוללת בתוכה. החל בהכרת אישויות חדשות, מכל שלל הקשת הרחבה, הבנתם, חשיפה לחייהם, לסגנון חשיבה שונה, לסגנון חיים שונה... נקשרתי אל אנשים, אשר מבחינה פיזית, מרוקחים מאות ואלפי ק``מ ממני, העלמה, אך תיאורטית, מקורבים אליי כ``כ. אני לא בטוחה, שאנשים שחיים עמי, אשר מכירים אותי, ושוהים בקרבתי יום יום, הספיקו לךהכירני בצורה הזו. הלוא שהותנו במסגרת הזו, הינה חשיפה. חשפיה לאנשים ונשים מסביבנו, מקצוות שונים, חשיפה לדרכי תקשורת חדישות, למדיהב מתפתחת, חשפיה לרעיונות ודיעות, מכל שלל הגוונים, אך יותר מכל - כך לפחות אני חשה, חשיפה לעצמי. השהות במסגרת הזו, גרמה לי ``להתפתח מחדש``, הדרך בה אני מתבטאת, מספרת, שוזרת, אוגרת, רוקמת בצורה כה פיוטעית את לבטיי רגשותי, צמתי דרכים בחיי, גרמה לי למודעות גבוהה לגבי עצמי, מה שבהחלט מסייע לי בחיים מעבר למסך, עד מאד. ולכל הדעות, זו התמכרות לשמה. החשיפה הזו, גורם המשיכה הממגנט שלנו כלפיה, נותרה בגדר סימן שאלה תמוה, ולא פעם, אנשים מן הצד השני, מן המציאות הזועקתף, מתקשים להבין אותנו, אך אנו נפלנו בשבי המסגרת הזו, מרצון... דרישת שלום. חיים מאושרים. והמשך, המשך תמידי יקירה. העלמה.

שרי42

New member
עלמה יקרה

האם לנצח תשארי וירטואלית עבורי? אכן, הכפיתיות במובנה הנפלא והטוב של המילה. וכל עוד המדיום הזה מעשיר את עולמנו והופך אותנו למודעים יותר לעצמנו אשרינו וטוב לנו שהוא כאן עבורנו.

העלמה

New member
מי יודע...

נתבקשתי רבות, לחשיפה, אך, כיצד מוגדרת הוירטואליות, לאחריה? סליחה, בהחלט ניתן לשלב, אך המסתורין מוסיף לעניין, רבות. אך, בסופו של דבר, לא ניתן לדבוק בו לעד, תחפושת, או ראי שקוף - עוד לא נמצא האדם, אשר ניחש וקלע, מה מסתתר מאחורי המסך, נטו! אני עוד אחשף, ראי זו כהבטחה. בינתיים, נהנה מן המצב הקיים. קפה שחור?! העלמה.

שרי42

New member
יש לי סבלנות...

תכונה שכזו את יודעת.... וכן, תודה עם סוכרזית וחלב ולא תודה, הפעם בלי עוגה

למעלה