שנה של מוסיקה עברית ...

ט י נ ה

New member
שנה של מוסיקה עברית ...

אהלן לכולם רוצה לשתף אתכם בחוויה די נדירה שעברתי רגע לפני כיפור הוזמנתי להופיע במתחם גת רימון במסיבה עברית של גפני הפקות. לא ידעתי במה המדבו7ר ועכשיו הבנתי .... יש עולם שלם מתחת לאף שלנו אולי אתם יודעים ורק אני מין סבתא שכזאת ... של חברה די צעירים שבאים לרקוד למוסיקה ישראלית עברית בלבד והיתה שם פשוט הסטריה ... נתתי הופעת אורח 5 שירים בסך הכל אבל הילדים האלו שאולי גדלו על דיסק או שנים שלי של האחים שלהם או ההורים שלהם ידעו את כל המילים ...אפילו של מריונטה .... בכל מיקרה מצרפת כתובת של אתר חשוב לדעתי ... אם כי בחיפוש הראשוני לא מצאתי אף טקסט של שום שיר שלי אבל אולי לא חיפשתי נכון ... לשימושכם והנאתכם שנה טובה סי

actress

New member
באתר הזה אין שום שיר שלך אבל באתר

הזה יש
פה

זו בדיוק ההוכחה הניצחת

לכך שמוסיקה טובה משתמרת. הילדים האלה אולי היום מסוגלים רק לשמוע דיסקים בבית אבל מחר הם יגיעו להופעות לשמוע את האמן הזה, שגדלו על המוסיקה שלו דרך האחים/הורים ב - LIVE. חוצמזה, שהמסיבות האלה, שעכשיו הן להיט בכל הארץ (כן, כן לא רק בתל אביב) מחזירות לאט אבל בטוח את האמנים החזקים מהעבר הרחוק והקרוב. העתיד טומן בחובו הפתעות רבות
.

actress

New member
אני מאותם ילדים../images/Emo9.gif( נוסטלגיה../images/Emo26.gif)

זה עכשיו רגע של נוסטלגיה שאני מוכרחה לשתף, ההורים שלי תמיד השמיעו לי את הקלטות שהייתי בסביבות 7
ותמיד באוטו שנסענו שמענו את השירים ורקדנו ואנשים לא ידעו מי המשונים שבתוך ה
אז אם יש מישהו מאותה תקופה שראה אנשים מוזרים
בתוך האוטו שמתפרעים ולא ידע מה זה, אז זה אנחנו. היום מתפרעים ורוקדים אבל לא במכוניות אלא בהופעות
יש לי כ"כ הרבה חוויות מאותה תקופה ובעיקר בין החלומות הגדולים שלי היה לפגוש את הזמרת סי היימן והנה זה קרה אחרי כ"כ הרבה שנים ששלחתי מאות מכתבים לכל מקום אפשרי אם זה חברת התקליטים,רדיו,עיתון "אנשים" ועוד... בין היתר גם לחלום עליכם עם עוזי חיטמן (אם מישהו) זוכר שיפגיש אותי, ולא קיבלתי שום תשובה, יום בהיר אחד זה קרה ואני מודה

actress

New member
אני גם אמרתי לה את זה, זה השיר שאני

מאמינה בו ופשוט הגעתי לזה בכוחות אדירים ועצומים.

למעלה