MoonSoFast
New member
שנות השמונים העליזות....
למרות העובדה המצערת שנולדתי לקראת סוף העשור הנפלא ומהזויע הזה, זה העשור שאני הכי אוהבת. נולדתי בשנת 1988, אחת השנים הכי יפות במאה, לפחות לגביי. בכלליות- העשור השמיני במאה העשרים היה לעשור הכי מעניין מבחינה אופנתית ומוזיקלית- נוצרו בו להיטים ענקיים, סגנונות מוזיקה חדשים נולדו(ותודה לאל על כך!) ואחרים גוועו בתחילתו וקמו בסופו מחדש. אחת הרמאויות הגדולות ביותר שנוצרו בתחום המוזיקה היו בו- נילי ונילי. המפיק שלהם עבד על חצי עולם! כה לחי....
כמה אני מצטערת שלא נולדתי בשנת 1975, שיכולתי להיות בהופעות בחו"ל של להקות אני הכי אוהבת שהתקופות הכי טובות שלהן היו בשנות השמונים. למרות שאני לא מכירה הרבה מן הלהקות(רוק ומטאל בלבד!) שהיו בשנים האלו, אני מכירה חלק ואני מודה להן, כי בזכותן אני כמו שאני. הרבה מאוד משירי הפופ הדגולים ביותר נולדו בשנות השמונים בראשם של גאונים. מבחינה אופנתית- הכריות הכתפיים,העור, האיפור הכבד- העשור הכי מזויע שנראה ויראה בזמן הרחוק.
לסיכום יקירי... קוראים לי אביב, בת 14. אני אהיה פה מידי פעם, ואבקש כל מיני דברים מוזרים ואומר כל מיני שטויות.
מותר לכם לצחוק, לקלל, לעודד ולשמוח בשמחתי על הקמת הפורום. אם אנשים פה בגלל המוזיקה של השנים האלוף בעיקר הרוק- דברו איתי...
תודה! אביב.
למרות העובדה המצערת שנולדתי לקראת סוף העשור הנפלא ומהזויע הזה, זה העשור שאני הכי אוהבת. נולדתי בשנת 1988, אחת השנים הכי יפות במאה, לפחות לגביי. בכלליות- העשור השמיני במאה העשרים היה לעשור הכי מעניין מבחינה אופנתית ומוזיקלית- נוצרו בו להיטים ענקיים, סגנונות מוזיקה חדשים נולדו(ותודה לאל על כך!) ואחרים גוועו בתחילתו וקמו בסופו מחדש. אחת הרמאויות הגדולות ביותר שנוצרו בתחום המוזיקה היו בו- נילי ונילי. המפיק שלהם עבד על חצי עולם! כה לחי....