שנות ה80 הכי שוות בעולם, צמיחה בהכל

שנות ה80 הכי שוות בעולם, צמיחה בהכל

כל דבר משנות השמונים הוא פשוט מגנייייייייייב לאללה! השיער של הזמרים, השירים, הקליפים, כל הסרטים הכי טובים הם של שנות ה80 (בז´אנרים קצת אחרים מהכל, כמו אלו עם מולי ריינגולד וכו´), פשוט אין כמו 80! ושלא נשכח שכל מה שקיים כיום התפתח מהאייטיז (דההה, אבל אני מתכוון בקשר ישיר) לדוגמה כל הטראנסים והאוסים התפתחו מהדאנס וסגנונות כמו יוריתמיקס ,כל הרוק והכל התחיל גם באייטיז ויותא מושפע משנות השמונים מאשר נגיד ג´ימי הנדריקx!

זה מגוחך!

בשנות השמונים אמרו אותו דבר על שנות השישים. בשנות התשעים על השיבעים. והיום על שנות השמונים. בשנות השמונים היתה אופנה מזעזעת, מוזיקה רדודה ובאופן כללי תרבות מעבר ללא הגדרה עצמאית וממוקדת.

turrican

New member
קשקוש בלבוש

זה נכון שהיום אופנתי לחזור אחורה בזמן כמו למשל לשנות ה-80 , ותמיד נזכרים בשירים של פעם. מוזיקה רדודה? אני לגמרי לא מסכים איתך וזו דעתך בלבד. ודרך אגב הכי קל לרשום כאלה תגובות אם אין לך משהו להוסיף לפורום אז אתה ממש לא חייב.

האם הפורום מיועד רק לבעלי דיעה

חיובית על שנות השמונים? ברור שציינתי את דעתי ולא את דעת כל תושבי גוש דן ואינך חייב להסכים איתי, אך מדוע אתה פוסל את דעתי מלהופיע בפורום? לדעתי דיון הכולל ביקורת על התקופה, יכול להיות מוסף בעל ערך לפורום.

turrican

New member
לא פסלתי

למה אתה חושב שפסלתי? אם הייתי חושב שזה לא ראוי הייתי פשוט מוחק את ההודעה שלך אבל להיפך אני מכבד את כל הדעות.

spoonboy

New member
אתה אחד מבני האדם שחייבים להרוס

לאנשים את הכיף, נכון?

jerri

New member
מסכים - האופנה בשנות ה80 היתה אכן

מזעזת (כריות לכתפיים?) והמוזיקה רדודה - וטוב שכך, נמאס כבר מכל אותם פלצנים שחייבים "להגדיר", לעמוד בסטנדרטים מגוכחים ומופרכים של "איכות" שחבורת אנשים מצומצת המציאה והיא מנסה לכפות על האחרים. אני גאה ברדידותי המוזיקלית ולמי שיש בעיה עם זה - זבש"ו.

turrican

New member
תראה ג´רי

אף אחד לא כופה עליך לאהוב את המוסיקה הזו. להיפך אני מאמין שלכל אחד יש טעם מוסיקלי משלו . אתה לא חייב "להתקיף" על מנת להגן על המוסיקה שלך. להיפך אני חושב שלבן אדם יש הרבה טעמים מוסיקליים זה מראה על פתיחות ועל הרחבת אופקים במוסיקה כמו בכל דבר אחר. אם אתה לא אוהב את האייטיז - ממש אין לי בעיה אם זה.

jerri

New member
עצור, תנשום עמוק, קרא שוב את ההודעה

שלי, ותסביר לי איפה בדיוק משתמע ממנה כאילו אוני לא אוהב את מוזיקת שנות ה80? (או לחילופין איפה בדיוק "התקפתי")

turrican

New member
סורי ג´רי..../images/Emo52.gif

אני מודה שלא הבנתי אותך נכונה..סורי טעות שלי. אני לוקח את ההודעה שרשמתי בחזרה..שויילם??

turrican

New member
לאדם התותח

אחי עשית לי חשק לכל היום בחיי. רואים שאתה פריק של אייטיז!! וולקאם טו דה קלאב. אין ספק שהאייטיז זו המוסיקה האמיתית. מוסיקה של מלודיה,קצב, דאנס ופשוט מוסיקה. היום לצערנו הכול מסחרה (ראה ערך Mtv) רוב השירים שאני שומע הם פשוט זבל להוציא מקרים מיוחדים כמו למשל : אלאניס מוריסט שאני ממש אוהב ומדונה שעדיין שומרת על הגחלת אני לא שומע מוסיקה. באייטיז היו כל כך הרבה שירים טובים. \אלכסיס

לא הייתי מגדיר את עצמי

פריק של האייטיז כי אני לא ככה, אבל אני מבין עד כמה הצמיחה באייטיז תרמה להיום! ואני חושב שכל אבל כל סרט אייטיז עולה על סכל סרט כיום! בעיקר בקומדיות, קומדיות רומנטיות וכאלה

הדונס

New member
צמיחה? ריקנות ויאפים

עשור של יאפים וריקנות מערכים ותוכן. קפיטליזם גואה, אלימות-תרבותית-מערבית. עשור של יורפופ וצבעי מסטיק. עשור של אמרקניזציה, ריגן, ומלחמת לבנון. בפינגוין כמה ילדים מנסים לעשות ניו-וייב והתקליטים עוברים למחסן.

לא, ועכשיו אין את זה

הקפיטליזם שכך, אלימות זה מושג שאיננו משתמשים בו במונחי היום-יום, בריטני ספירס היא מודל לחיקוי והערצה, ארה"ב תפסה את מקומה הצנוע כאחת ממאות המדינות באו"ם, בוש הוא דגם מוקטן של רייגן, ולגבי מלחמת לבנון אין לי ויכוח. שנות השמונים היו תחילתו של עידן הפוסט-מודרניזם, אבל גם שלהי התמימות והרצון לעשות מוסיקה טובה ומשמעותית. ישנם מעטים היום שאפשר לקרוא להם "מהפכני מוסיקה". איני מזלזלת במוסיקה העכשווית, רק מן הידועות הוא, שככל שהשנים עוברות, כל עשור נראה תמים, נקי ועשיר יותר מהעשורים שבאו אחריו. ואנחנו בחרנו להתמקד במוזיקה שנעשתה אז, כל שאר היצירות, כבודן בעשורם מונח.

jerri

New member
אנשים בשנות ה80 היו...

אלקסיס וקריסטל! היפים והאמיצים עלתה לאויר העולם! קיילי מינוג וג´ייסון דונובן! איך אפשר שלא להעריץ את העשור ההוא, בו כולנו היינו יפים, חטובים, צעירים (וחובשי בנדנות?)?

הדונס

New member
שטויות

ראשית, עניתי להודעה הראשונה בשירשור והוא לא התרכז דווקא במוזיקה. לגבי מוזיקה.. לחשוב שהחיים התחילו בשנות השמונים, גם אם זו השנה בה הוא נולד, זו טעות גדולה. הדאנס וההאוס הטראנס או כל דבר אחר לא התחילו שם. סגנונות המוזיקה לא נוצרו בוואקום, יש מאין. גם הפאנק (פ´ רפויה או דגושה, לפי הבחירה..) והדיסקו של שנות השבעים הם תולדה של משהו שהיה לפני. בשנות השמונים נעשתה מוזיקה גרועה וגם היתה מוזיקה טובה. בדומה, בעשורים אחרים. קשה להשוות איכות בין "בקרה" "דיבור חדיש", "אקווה" ובריטני. תמיד היו להיטים, תמיד היו שוליים. לגבי פוליטיקה ומגמות חברתיות, אני חושב שהיום, באופן כללי, היום יותר טוב מלפני שני עשורים.

למעלה