שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה

• פותח הנושא Smakjoe02
  • פורסם בתאריך
S

Smakjoe02

Guest
לצפייה פרק 15 המלא לחצו כאן!

שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה לצפייה ישירה, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה להורדה, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה שידור חי, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה שידור ישיר, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה לצפייה ישירה או להורדה, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה שידור חי ישיר, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה לצפייה ישירה, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה להורדה, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה שידור חי, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה שידור ישיר, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה לצפייה ישירה או להורדה, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה שידור חי ישיר, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה לצפייה ישירה או להורדה, שנות ה90 עונה 2 פרק 15 לצפייה ישירה שידור חי ישיר – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. המסע שלי באלבום הבכורה של מייקלסון הראה לי את הכישרון שיש לה לכתיבת מנגינות פופ משמעותיות. רוב טוב של התקליט נותן למאזין שלו הצצות לאן הסאונד שלה יגיע בעתיד. אהבתי את התערובת של מנגינות אופטימיות וחגיגיות בפרויקט הקצר הזה. חבל שאינגריד לא מסתכלת אחורה בחיבה על ההתחלה הזו. אני יכול להבין לאן הפכו חלק מהכתיבה וההפקה; היא גדלה מאז השחרור הזה. שירים כמו " בקבוק ריק " ו"צ'רלי " הם חמודים אבל אולי נראים ירוקים מדי לאוזן המתובלת עכשיו . אני עדיין מאמין שזו האזנה מהנה לכל מעריץ של עבודתה. לצערי, הגישה היחידה שראיתי לאלבום היא ביוטיוב, אז אם אתם מעוניינים להאזין לאלבום, היכנסו לקישורים המצורפים לכל שיר.

למעלה