שניה לפני הגשת מסמכים ותחילת התהליך - שאלות

פלפלת55

New member
שניה לפני הגשת מסמכים ותחילת התהליך - שאלות

הי אנו ממש לפני הגשת המסמכים לשגרירות ורצינו לדעת: 1. את המסמכים שולחים לשגרירות באמצעות דואר - מה עם הכסף? שולחים צ'ק? מזומן? הולכים פיזית לשגרירות ומשלמים? מה עם קבלה? 2. האם חובה להשתמש בשירותיו של עו"ד או שאנו יכולים למלא הכל ולהגיש בעצמנו? 3. באחד הסעיפים יש צורך להצהיר עם כמה כסף נגיע לקנדה ע"פ הטבלה שהם מציגים למינימום. אין לנו את הכסף נזיל בבנק אלא אנו מתכוונים בבוא העת למכור מכונית יקרה, בונים על פיצויי פיטורין גבוהים וכו'. האם זה מספק? האם מקובל? 4. ה -NOC מתאר תפקיד מסויים שאינו תואם בהגדרתו באופן מדויק אולם בתוכנו מתאים בחלק גדול לתפקיד בו אנו עוסקים כיום. האם זה מספק? חייבת להיות התאמה מושלמת? תודה על העזרה

רק תזכרי שמומחי הפורום מציעים להמתין עם ההגשה

מספר שבועות לפרסום הנהלים החדשים, כי ייתכן שבחירת מספר הNOC וזהות המגיש הראשי תהייה קריטית להצלחת התהליך. את המסמכים אפשר לשלוח בדואר או להגיש ישירות מצרפים לטופס צ'ק בנקאי בשקלים לפקודת שגרירות קנדה בישראל (צריך לברר את הסכום המדוייק בשקלים כי הם משנים אותו לפעמים) או צ'ק בנקאי בדולר קנדי על הסכום הרגיל 550 דולר לכל מבוגר ו 150 לכל ילד. לפקודת RECIVER GENERAL OF CANADA . קבלה ומספר תיק תקבלו בדואר תוך כשבועיים. אם אתם מגישיפ פיזית בשגרירות אתם מקבלים את הקבלה ומספר התיק על המקום. אם זה לא טרחה רבה מדי (הם עובדים ביום שישי) אני הייתי מגיש פיזית. אין חובה להגיש באמצעות עורך דין או יועץ הגירה מורשה, רבים כאן כולל אותי עשו את התהליך לבד, חסכו כ 4000 דולר, אחוז ההצלחה גבוה - למעלה מ 95%. מי שרוצה לחסוך לו את שעות העבודה בקריאת ההדרכה, במילוי הטפסים, לא מוכן לקחת אפילו סיכון קטן שהתהליך יסתבך, ורוצה לישון בשקט, יכול לקחת יועץ או עו"ד, רובם עובדים על בסיס הצלחה בלבד, אם התהליך נכשל הכסף מוחזר, כמובן שהסיכוי שהכל יעבור חלק משתפר. בסעיף של היכולת הכלכלית תרשמו בדיוק את המינימום הנדרש לפי הטבלה אולי כמה אלפי דולרים יותר. אתם תצטרכו להראות את הסכום הזה במזומן רק בעת שאתם מפקידים את הדרכונים לצורך קבלת הויזה. לגבי ה NOC התאמה חלקית טובה אמורה להספיק אבל כדאי לספר כאן מה אתם בדיוק עושים ואולי נמצא NOC מתאים יותר.

פלפלת55

New member
תודה רבה ועוד שאלה בבקשה

תודה רבה על ההסבר המפורט אז כמה זמן למעשה אתה ממליץ להמתין עד להגשת הבקשה? ושאלה נוספת: במבחן לבדיקת זכאות שעשיתי עברתי את מינימום הנקודות הנדרש. הנקודות אותן יש לציין הינן סובייקטיביות לחלוטין לגבי שליטה באנגלית. עד כמה זה משמעותי? הרי בסוף בכל מקרה יש לבצע מבחן שבו תיקבע רמת האנגלית...אני יכולה לרשום רמה גבוהה ובמבחן אצליח פחות ולהיפך... מתעסקת בתחום התעופה - מדברת קוראת וכותבת אימיילים באנגלית כל היום - לדעתי יודעת אנגלית ברמה גבוהה : קריאה/כתיבה/דיבור יכול להיות שלדעתם אין זה מספיק או ברמה פחותה...אז? אם אוציא ברמת אנגלית מעט פחות ואלו בדיוק הנקודות שיזיזו את הסטטוס שלי מכזאת שעברה את המינימום של 67 לכזו שלא עברה..???

למעלה