בוקר קסום ובסום ../images/Emo23.gif
1. האם אתם קונים ספר או משאילים בסיפריה?
מז'תומרת.......שמורה לי אחת הפריבלגיות הכי הכי...אני מקבלת אותם ישר מהתנור חמים וטריים מסניפה את ריח האותיות הטריות וממששת את הכריכה ... אחחחחח.....מכורה כבר אמרתי
2. על פי מה אתם בוחרים ספר?
שון קריטריונים כמעט, הכל הולך בתנאי שהנושא מענין , הכתיבה קולחת ויש חיבור אחרי דף או שניים. למעט ספרי הסכרין מבית החרושת הרומן הרומנטי של רוברטס וחברותיה , אני אוהבת כמעט הכל
אממה כשחיים בתוך קופסת שוקולד , יש מצב שטועמים חלק מהפרלינים כיוון שרוצים לנסות הכל , כך אני מוצאת עצמי קוראת פרקים נבחרים מספר ולא את כולו. אבל זה מתייחס בעיקר לספרי עיון . פיתחתי עם השנים יכולת לדלג על חלקים מצ'עממים . 3. האם אתם קוראים רק ז'אנר אחד של ספרים? דבקים בסופרים מסויימים?
ראה תשובתי לעיל בתוספת ההצהרה שביני לביני אני מתלהבת יותר ממאיר שלו למשל , ומעולם לא חציתי דף אחד מתוך ספריו של רם אורן
לדעתי , ספר אמור לרגש, להצחיק, להקנות תובנות, לעורר הזדהות, להעשיר בשפה , בידע , אם אין בו את אחד האלמנטים הללו אני מפסיקה לקרוא בו . יש סופרים כגון שלו, סמי מיכאל, צבי ינאי, סביון ליברכט שנוסח כתיבתם ועושר שפתם צפויים וידועים , ומראש הנשמה מתכוננת לחגיגה. 4. איך אתם נוהגים לסמן את העמוד בו הפסקתם לקרוא? [אוזני חמור, סימניה, דרך אחרת]
תלוי...... אם רכשתיו במו כספי אני מקפלת פינות , אבל בדרך כלל סימניות . לתולעי ספרים אני קונה מסטימצקי מראי מקום יש להם מבחר מקסים
5.????????????????????????????????
בבדאי ..........חלקים מהספר שכתבתי , שוכבים אצלי במגירה וכשאצא לפנסיה אני מקווה להוציאו לאוויר העולם ....
6. מתי והיכן אתם נוהגים לקרוא?
בכל משבצת דף פנוי החל בהמתנה בתור בקופת חולים....וכלה בסופי שבוע מקום אהוב : על השולחן במטבח וצלחת נשנושים ליד
. שימי לב זה חשוב הקטע הזה חתבתי נשנושים לא אוכל....ויש הבדל.......לפעמים אני לא מגיעה לקבל את רב המכר ישר מהתנור, ויש והוא מגיע אלי אחרי שבקר בביתם של כמה אנשים עם תאבון מאד בריא
והדפים אבוי.....מלאים שאריות וכתמים של מזון .....פשוט דוחה! על כן אנצל במה זו ואבקש מהתושבים : אנא , לא לאכול בתוך הספר
7. האם אתם כותבים בתוך הספר? מסמנים קטעים שהלהיבו אתכם?
אם הספר שלי ,אני חותבת על הכריכה רק את שמי ואת מספר הטלפון , על מנת שידעו אלו שהשאלתי להם למי להחזירו . חוצמזה כלון! ציטוט מענין מעתיקה לפתק. 8. אתם קונים ספרי בישול? אם כן , האם אתם משתמשים בהם?
קונה ...קונה... מתפתה כמו כולם ....רובם על המדף....למעט 2 ... ברובם בקושי עושה בהם שמוש
9. לפני שבוע הספר יצא ספר ילדים של דודו טופז. בהנחה שיש לכם למי לתת... האם תקנו אותו?
קבלתי השבוע מכתב ממשרד האוצר, שכנראה אממן מניכוי מס ההכנסה שלי את שהייתו של הפסיכופת הזה בבית ההבראה של המדינה= כלא הדרים , אז ויתרתי על קניית ספרו , את התמלוגים שתקטוף ההוצאה לאור ממישהו אחר...
סחטיקה על השאלון תודה