שניה לפני שאני זורקת את הIpaq לפח..

Benjamin Turner

New member
שניה לפני שאני זורקת את הIpaq לפח..

קיוויתי שאולי מישהו כאן יוכל לעזור לי
יש לי Ipaq 3950, ואני מנסה להעביר אליו קבצי mp3. כבר עשיתי זאת בעבר, פשוט ע"י copy & paste לתיקיה בשם my music שפתחתי, ואמנם זה קצת עשה בעיות אבל בעיקרון זה עבד. כעת אני לא מצליחה כלל! החלפתי גרסה בmedia player במחשב (לגרסה 9), ואולי מזה התחילו כל הצרות: ניסיתי לעשות copy & paste, לעבור דרך copy to mobile device של הנגן עצמו ועוד מיליון דברים. בדרך מחקתי גם את קובץ הdefault שהגיע עם הנגן (המוסיקה של windows), ועכשיו כשאני מנסה לשמוע מוסיקה אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה: windows media player cannot find the file. you may not be connected to the network, the file may have moved, or you may have entered an incorrect file name or path בקיצור, אחים, אנא מכם, בכל לשון של בקשה, עזרה!

ron20

New member
לא הבנתי...

למה לא להעביר קבצים דרך ספריית הסנכרון ? לא הבנתי האם הקבצים לא עוברים או שהם עוברים ולא "מתנגנים" ? האם את בטוחה שמדובר ב mp3 ? כי יש לי חשד שמדובר ב wmv ואז זה כבר סיפור אחר... תבדקי סוג של קובץ לדוגמא, ותעדכני את השאלה שלך, את יכולה לכתוב לי גם במסר אישי.

Benjamin Turner

New member
אז כך:

אין לי שמץ של מושג מהי ספריית הסנכרון-בעיקרון בעבר (עפ"י מיני-מדריך למתחילים של דויד יהלום שיש לי) כדי לשמוע קובץ דרך המכשיר עשיתי לו copy&paste לתוך תיקיה שפתחתי בתיקיית mobile device. כעת כשאני עושה זאת אני רואה את הקובץ במחשב שלי בתיקייה הנ"ל, וע"י שיטוט עם הסייר בIpaq אני רואה את הקובץ, אבל כשאני נכנסת לנגן במכשיר אין בו קבצי מוסיקה, והוא רושם את ההודעה הארוכה שציינתי קודם. קליק ימני+לחיצה על properties של הקבצים שאני מנסה להעביר מגלים שמדובר בקבצי mp3 (וזה הגיוני, כי אלה למעשה קבצים מתקליטור שהעברתי לפורמט mp3, כך שלא ברור לי איך הם יכולים להיות בפורמט wmv). אף על פי כן, כשאני מנסה להעביר קבצים אחרים, שהורדתי מקאזה ולכן אני בטוחה שהם בפורמט mp3, הם עובדים! אז מה הבעיה בקבצים הספציפיים הללו? והאם יש לך מושג איך ניתן לפתור אותה? המון תודה על העזרה, אשמח מאוד אם תוכל לפענח את התעלומה (כנ"ל אנשים נוספים שאולי נחה עליהם ההשראה היום).

Benjamin Turner

New member
טוב, עכשיו אני כבר ממש לא מבינה!

הורדתי מקאזה שיר (בפורמט mp3, כמובן), וגם הוא לא עובד!!! למה?!?!?!?!?! יש כללים מסויימים שעל פיהם צריך לרשום שם של שיר? כי שיר אחר שהורדתי אני כן מצליחה לשמוע! אולי הוא סתם לא אוהב bonnie and clyde...

ron20

New member
תראי...

קשה לעזור ככה, כי את שואלת הרבה שאלות, אני אנסה לעזור בשמחה אני בצ'אט של הפורום בדקות הקרובות.

למעלה