שניה לפני שאני שובר

Ran sch

New member
שניה לפני שאני שובר

את העינית של האינפרא אדום ומחפש איך לחבר אותה על הצד הימני של המקלדת כדי שיהיה אפשר לכתוב על הצד. האם יש פתרון תוכנתי שהופך את המסך של הפאלם ב- 180 מעלות (מצב מאוזן כלפי שמאל ולא כלפי צד ימין) ?

Powerball

New member
אם זה T3 אז ...

הקש: HOME->SYSTEM -> Prefs -> Personal -> Handedness ואז בחר Left-Handed או Right-Handed כל אחד מהם יגרום למסך מאוזן הפוך מהאחר...

splashy

New member
יצא לך לבדוק לגבי החלפות שפות

באמצעות המקלדת? זה פשוט משגע אותי... התקשרתי ל-BNC ואמרו לי ש"אצלם זה עובד"...

splashy

New member
אה, ומישהי מהתמיכה בהראל בכלל אמרה

לי שזה בלתי אפשרי...
למה תמיד חייבים ללכת צעד אחד קדימה ושני צעדים אחורה? (במקלדת האורגינלית עם ה-T3 זה היה אפשרי)...

Powerball

New member
הקוסמים בפאלם, פה רק מגלים היכן ...

הקוסמים יושבים בפאלם, פה רק מגלים היכן הם החביאו את השפן...

splashy

New member
אפשר גם ללחוץ על ALT-DEL במקלדת

אבל נראה לי שהפתרון השני יותר נוח באמת (למרות שלא ניסיתי בעצמי עדיין)

Ran sch

New member
alt-del

הצירוף הנל לא עשה אצלי כלום. מצד שני גם צירופי ה- cmd+1-9 גם לא עבדו. מצד שני הצלחתי להעלים את הסימן "ע" של העברית (לא זה לא החליף שפה... אבל אולי זה אומר שזה אפשרי)

splashy

New member
ניסיתי CAPS LOCK וכל צירוף אפשרי

וזה לא עבד. כרגע העניין נמצא בבירור ב-BNC. דיברתי עם בחור שניסה את זה על TE וזה עבד לו. בינתיים דיברתי גם עם PDASTORE. הם אמרו לי שבמקלדות ה-IR זה לא אפשרי אך במקלדת ה-BT דווקא כן. כרגע הם (PDASTORE) מבררים לי אם מקלדת ה-BT תומכת ב-TX. אם יתברר לי שהמקלדת מ-BNC לא תומכת בהחלפת שפות ב-TX אך מקלדת ה-BT כן, כנראה אחליף מקלדת, היות ורוב ההקלדות שלי הן טקסטים בעברית משולבות במילים באנגלית, והרבה.

splashy

New member
אוקיי ניסיתי את מקלדת ה-BT, אותו

סיפור, אי אפשר להחליף שפות באמצעות המקלדת. נראה לי בכל מקרה שאשאר עם המקלדת של Think Outside, היא הרבה יותר נוחה מה-Freedom Keyboard. רק שאני לא בטוחה כמה היא תשמש אותי בהתחשב במגבלה הזו של החלפת השפות.

splashy

New member
בקשר ל-ALT+DEL - אצלי זה אמנם

עובד אבל זה פחות נוח מהפתרון שהציעו לך, היות וכל פעם צריך ללחוץ מחדש. כך שזה לא הפסד גדול.

Ran sch

New member
עדכון הדרייבר עזר

אבל למרות שאני הופך את העולם כבר כמה שעות... כלום. גיליתי שהאפשרות הזאת קיימת ונתמכת ע"י piloc אבל היה כתוב שם על מקלדות אחרות ולא על המקלדת הזאת ספציפית FN+"ד" או FN+"A" אבל זה לא עבד עם המקלדת שלי. צריך לשאול את penreader

splashy

New member
שלחתי SUPPORT TICKET לפראגון

מקווה שיענו בהקדם. אני כבר מיואשת, יש לי פגישה מחר שקיוויתי לקחת אליה את הפאלם עם המקלדת אבל נראה לי שאוותר ואקח את הלפטופ במקום

yoovee

New member
לא שזה יעזור לכם, אבל פאראגון

טוענים הרבה שטויות - גם ההסבר שלהם על שינוי השפה דרך הגרפיטי ולא ע"י האייקון הדבילי של ה"ע" שלא תמיד קיים - הבל מוחלט. הוא פשוט לא עובד. שלחתי להם לא מעט שאילתות, אבל הם עונים רק על מה שבא להם, וגם אז תשובותיהם תמוהות עד כאב (למשל על החשבונית מתאילנד, למי שזוכר, הם ענו לי משהו בסגנון "אה כן, האתר שלנו דפוק, אל תסמוך עליו, בדוק בויזה שלך ותראה שזה בסדר...ברור שבדקתי גם בויזה, אבל זו צורה?!?) אני מאוכזב עמוקות מהם. כולי תקווה שפנטיקון הנפלאים עם התמיכה הנהדרת שלהם ישלימו סוף סוף את העברית המלאה שלהם למע"ה 5...

למעלה