שניה שניה שניה.... תנו לי להבין...

שניה שניה שניה.... תנו לי להבין...

מי פה האחראי שבי או יאיר?<??? כי רשום שיאיר אחראי אבל הרוב שבי עונה...

:-):-):)

יאיר כבודו במקומו מונח - ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממנו.. ואני חושב שהוא השיג את התואר בכבוד... וטוב שיש לנו מנהל פורום כמוהו! אני פשוט סתם אחד שאוהב להידחף ;-) כנראה והתאומים שבי פשוט רוצים להעביר לכולם את הידע (השטחי) שלהם... שבי, מנהל לעתיד (סתאאאאאם, יאיר להרגע ;-))

חחח אם אתה כלכך קשור לזה

וטוב בזה (אני לא שואלת אני אומרת) אז למה שלא תבקש לפתוח פורום? וניראה לי שיאיר דיי מאושר שאתה פה ... זה דיי חוסך מימנו

לבקש לפתוח פורום? איפה?

הרי כבר יש אחד כזה בתפוז! (ותודה על המחמאות.. תמיד כיף לשמוע). האמת ששלחתי בקשה לאיזה אתר של צעירים (זולו) והם אמרו שזה לא עובד באתר כזה (של צעירים) אבל הם ישמחו לעשות מדור קבוע או משהו.. נראה כבר.. ועד האי מייל שלך צ`או

ביביגו

New member
מי שאחראי הוא יאיר-שבי מתנדב

ואם תשימי לב לטיב התשובות - תראי בעצמך. יאיר - אסטרולוג אחד הטובים בארץ הוא לא הטוב שבהם, וזה בלי הגזמה - רוצה שיהיו עוד הרבה כאלה שיענו - זה בדיוק רעיון הפורום. מצד שני, עם כל הכבוד לשבי, הידיעות שלו מוגבלות למדי - בלי לפגוע, כמובן - ואת זה אפשר לראות בתשובות המקצועיות של יאיר, ובעזרה שהוא עוזר לו. עם כל הכבוד, שבי אוהב לענות לחבר`ה בגילו, קצת חפיפיים בשאלותיהם למען האמת, ויאיר מתקן לו פה ושם, אבל את התשובות האמיתיות והרצינות - אלה יאיר עונה, שלא תהיה לך טעות. תוכלי לראות את זה כמה עמודים אחורנית בדיאלוג ביניהם : זה לא מתוך עצלנות, אלא רצון לשתף אחרים. למשל, לשטות כמו שלך - למלא את האתר שלך בתגובות, אתר שאת כל מה שכתוב בו על אסטרולוגיה העתקת בלי בושה למשל - יאיר לא היה מתייחס בכלל, ואכן, לצערי חלק גדול מהתכתובת האחרונה הופך להיות שטחי, ילדותי וחפיפי, כל מיני דרישות שלום, תגובות ילדותיות, וסתם אינפורמציה חסרת קשר. פה ושם שבי עונה תשובות חביבות ויצירתיות, אבל אלה קשורות לאסטרולוגיה ברמה של מתחילים, כי מה לעשות, רוב אלה שנכנסים כעת הם לא ממש ברמה, ושואלים שטויות.. אני, בתור אסטרולוג ותיק, עוקב רבות אחרי הפורום ומעריך מאוד את יאיר - לדעתי הוא קצת מגזים בנתינת הרבה תשובות לשבי, ואולי באמת כדאי לשים קצת גבול לילדים מעצבנים - כמוך למשל.. - שאין קשר בינם לבין הנושא. אבל.. ליאיר פתרונים, ובטוח שהוא עושה את זה מתוך סבלנות סובלנות ורצון טוב, ולא מתוך סיבה אחרת. אז.. עם כל הכבוד לשבי - קצת צניעות וחזרה למקורות בהחלט לא יזיקו.

sharon91

New member
ש לך בעיית הערכה עצמית?

שאתה כל הזמן דואג לציין כמה אתה טוב כדי שגם אחרים יחשבו ככה? שאלתי ברצינות... כי אני מכירה בן אדם אחד כזה. תהיתי אולי גם לך יש את זה.

למעלה