שנייה לפני שאני חונק גולש

amitp

New member
שנייה לפני שאני חונק גולש ../images/Emo46.gif

יש לי בפורום גולש "מציק" לפעמים זאת אומרת שבד"כ הוא בסדר, אבל מדי פעם יש לו מצבי רוח שבהם הוא חייב לקטול כל דבר, יודע הכל טוב יותר עכשיו הוא רוצה לדעת קצת על מסלול לימודים מסויים באוניברסיטה חשבתם שישאל בפורום? נראה לכם?... פתח קומונה... ולא מספיק, אלא עוד מפרסם אותה אצלנו בפורום כדי שהגולשים שלנו (שהם כמעט היחידים שיוכלו לענות לו) יענו לו - שם... ולא שאנחנו פורום של שלושה עמודים ביום, כך שצריך לחלק עומס אם כבר אז עמוד בשלושה ימים... הקומונה שלו תגווע לה לאיטה בין כה וכה, אבל הוא פשוט כל כך הרגיז אותי... ועכשיו אני אלך לישון ולחשוב אם למחוק אותו, למצוא איזה שרשור אוף בעמוד החמישי לשרשר אותו אליו או סתם לאחל לו בהצלחה ולהמתין שיחזור כמו ילד טוב לפורום. ותודה על ההקשבה עמית, שהיה צריך לשחרר קצת קיטור

sh53

New member
ראיתי שמחקת את ההודעה ../images/Emo13.gif

(האמת רפרפתי קלות על הפורום המקסים שלך, ולא עברתי ב- 100%). פעלת כמו שצריך - אמרו שאפשר למחוק הודעות שמפנות לקומונות. אז איך אתה מרגיש עכשיו?

amitp

New member
דווקא לא ../images/Emo13.gif

היא פשוט נסחפה לה לאיטה אל העמוד האחורי... למען האמת דווקא "איחלתי לחייל בהצלחה" בקומונה, ופשוט הזכרתי לו שאנחנו קיימים... מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו (טוב, המבחנים מציקים קצת אבל חוץ מזה...
) ותודה על ההתייחסות!

A N I g M A

New member
גם אצלי קרה משו דומה..

גולשת אחת פתחה קומונה חברתית לפורום שלי, ואחרת פשוט פתחה קומונה לערוץ 24. זה קצת חצוף אני חושבת.. וגם מיותר - יש פורום למה צריך קומונה. נו, כמו שמישהי אחת חמודה חמודה אמרה:"צריך לסגור את כל הקומונות!" :))

קל להתחרות בקומונות. כל מה שצריך

לעשות זה להשתפר. למנהלי הקומונות אין עם מי להתייעץ ברצינות על שיפור הקומונה ולנו יש יעוץ בכלל לא רע. התחרות עם הקומונות ועם הפורטלים האחרים רק עושה אותי מנהל טוב יותר.

Efrat*

New member
גם אצלי זה היה ככה

לצערי לא מחקתי אותו בזמן, אבל עכשיו ההודעת פרסום קומונה שלו ירדה לדפים אחרים [שקשה לי להאמין שמישהו מסתכל עליהם], וכשביקרתי בקומונה שלו ראיתי פעילות די רבה... שיהיה להם לבריאות. זה מעצבן אבל אני לא אפעל נגדם. מה שלומך ידידי המלומד? איך הולך?

למעלה