שנייה לפני שמתחיל שבוע חדש

שנייה לפני שמתחיל שבוע חדש ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

Ariels attack

New member
אני....

השבוע שהיה: היה ממעולה..!! התחיל בחזרה מאילת ונגמר בהופעה של מיומנה מבצפר.. שיר השבוע של 30:Closer To The Edge שיר השבוע: Hurts - Better Than Love להקת השבוע: 30 כמובן... אלבום השבוע: TIW מאכל השבוע: נמס בכוס..XD משהו טוב שקרה השבוע: אספתי ת'כרטיס המהמם..!!! משהו רע שקרה השבוע: הטיול של"ח לת"א שהיה מיותר לחלוטין..! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין שכל אין דאגות!..XDD אתר השבוע: פייסבוק... ת'אמת אני מכורה...XP ספר/סרט/סדרת השבוע: ההצעה עם סנדרה בולוק תמונת השבוע : אין זה הרג אותי..!! באילת היה חתול בתוך החלון ראווה של בלו בירד בטיילת..! חחח..XD השבוע שיבוא: מגן בהיסטוריה, בגרות בהיסטוריה ותעודות..!! סוף סוף נגמרה השנה הזאת...!! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מחר...!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): המגן והבגרות בהיסטוריה....S:

The Fantasy

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:CTTE,VOX POPULI,ALIBI שיר השבוע:כל מיני..בייחוד שירים מגלי
להקת השבוע:30 אלבום השבוע:TIW כרגיל מאכל השבוע:יוגורט עם שני ויוגורט עם אופק
ממש זונת יוגורטים! משהו טוב שקרה השבוע:נפגשתי עם החברות המדהימות שלי סופסוף, נפגשתי עם שני המדהימה סופסוף
, והוצאתי את הכרטיס הסקסי בטירוף שלי סופסוף.ואופקיטה
משהו רע שקרה השבוע:לא הלך משהו בעבודה והיה לי קצת נפילה בעקבות... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "sharks are sharks.humans are not sharks"-jared leto
זה הרג אותי השבוע! אתר השבוע:טוויט טוויט זאת ציפורה ספר/סרט/סדרת השבוע:אין ספר/זכרי אותי לנצח [מדהים!]/מחשבות פליליות!!!!פרק טוווואוב היה השבוע! תמונת השבוע:שקסי בטירוף.חתיך שלי. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:וואלה לא יודעת
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):גם לא יודעת

Why So Serious

New member
../images/Emo202.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:
שיר השבוע: Nightmare- Avenged sevenfold להקת השבוע: Avenged sevenfold אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: נגמר לשון, לנצח!. לוח המשחקים של מנצ'סטר יונייטד פורסם
משהו רע שקרה השבוע: ספרד ואנגליה הולכות לעוף מהמונדיאל.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Green&Gold Till Berba is sold אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע: עקרות בית נואשות. תמונת השבוע : החיים הם כדורגל בקיץ הזה! השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:שספרד ואנגליה לא יעופו מהמונדיאל, ושיהיו כמה חדשות טובות משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא רוצה לחשוב על זה

DarkSecretLove

New member
בסדר נו אז השבוע התחיל כבר? אז מה?

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Alibi ו L490 שיר השבוע: PlanB-Stay too long להקת השבוע: LostAlone אלבום השבוע:This is war מאכל השבוע: סלט טוב שהכנתי לי ולאמא משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי Queen Of The Damned [הכל תודות לדנלה שלי] ותערוכה של החוג ציור שאני בו משהו רע שקרה השבוע: לא ארחיב בנושא ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Sharks are sharks humans are not sharks אתר השבוע: טוייטר ספר/סרט/סדרת השבוע: Queen Of The Damned ו Edwars Scissorhands תמונת השבוע : Street Drum Corps במשחק של הלייקרס..פשוט מתוקים השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לא שעולה לי משהו לראש עכשיו משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): יום המאה הזה..כל כך טיפשי.. =\

למעלה