שנייה שנייה שנייה

שנייה שנייה שנייה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה באמת פורום שמדבר על החדר האטום?!?!?!?!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חשבתי שזה משו בסגנון מוסד לחולי נפשששששששש אוייש דאמט פאק מייסלף טובנו אם כבר אז כבר! אין לי חדר אטום...ת'מסיכה לא החלפתי מכיתה ד' אין לי שמץ מה המקום הכי קרוב בזמן של 3 דקות אם יש בכלל! ובקשר למלחמה...פחחחחחחחחח אתם חיים עכשיו? ככה תהיה המלחמה! ובקשר למסיכה...גמככה אם זה יהיה נשק בלתי קונבנציונלי כל החומרים הכימיים ביולוגים יכולים לפגוע במגע עם הגוף ככה שהיא לא תציל אתכם חיחי אההה! ולא לפחד! יהיה טוב:)

העיקר להיות אופטימית!

פיפול חחחחחחחחחחחח זה המצב וזה נורא משעשע ד"א..אני בעד גיוס מוקדם כי כל הנוער מתקלקל בחודשי המלחמה ללא לימודים יאללה צאו ושרתו את המולדת

מזתומרת!??!?!

לא ידעת שאני הולכת להיות הטייסת ה2 בישראל? בושהההההההההההההההה יאללה חחחחחחחחחח אני בונה על האטרופין! איסה מאגניב להזריק לעצמך כאב מענג ד"א...... איזה פגרים הילדים שהזריקו לעצמם והתעלפו חיחי דפווווווווקים

לפי דעתי

אם את רוצה להיות טייסת תורידי את כמות האקמולי בדחיפות!!! יאאלה אני באה איתך אבל אני לא מקצצת בשום פנים מהטופי שלי

מי יתן וירבו משתמשי

האקמול בשטחים! וששששששששששששש.......ככה את יורדת על עצם מהות חיי? חי חי ד"א....... אני שוקלת התמכרות כבדה לטופי אתמול עשיתי פסל מכל החבילה ושמתי אותו במקרר שיתקשה ואאאאאאאאאזזזזז אכלתי אותו חי חי

פחחח...!

את האמת עדיף לדעתי סטרפסילס על אקמולי...

למעלה