שניים הם, והשאר בנות

שניים הם, והשאר בנות ../images/Emo68.gif

הייתם מסכימים להיות בודדים מאותו מין במקום גדול- למשל להיות בנים/בנות יחידים בפורום שרובו הוא בן מין אחד, או ללמוד בכיתה שהרוב בה בנות/בנים ואתם בני המין השני
אני לומדת הוראה יצירתית לגיל הרך- ובכיתה הפדגוגית שלי יש 2 בנים ולכיתה המקבילה במסלול יש בן אחד, ומצד אחד- אם חושבים על זה, זה סה"כ כיף להם
- מלא בנות ורק הם,אין תחרות יותר מידי... ומצד שני- בטח נמאס להם לשמוע את שיחות הבנות שיש לנו, ויש הרבה כאלה לאחרונה... הייתם ממשיכים ללמוד במצב כזה כגברים/נשים בני מין שונה משאר הקבוצה

Cobe Anan

New member
תראו תראו מי באה לבקר!

אני למדתי במגמה שיחס הבנים-בנות בה עמד על 2:15 בהתחלה, ולא זכור לי שזה היה כל כך נורא.. להיפך- בלי קשר לברור מאליו, יחסי ידידות אפלטוניים בין בנים לבנות הם, לדעתי- פוריים מאד, ואפילו חיוניים להתפתחות האישית שלנו. להרגיש לא בנוח עם שיחות בנות מעיד איפשהו על חוסר בגרות של שני הצדדים- בנים שלא מסוגלים לשמוע את המילה `מחזור`, ובנות שלא מסוגלות לדבר על שום דבר אחר. בכל מקרה אחר, לא צריכה להיות בעיה של עירבוב, מיעוט או לא מיעוט.

yulinka

New member
לןמה לפספס הזדמנויות רק בגלל השטות

הזאת... בתיכון הייתי הילדה היחידה בכיתה של בנים בשעור מדעי המחשב :)

g a z

New member
../images/Emo62.gifחומר למחשבה...

הפלוגה שאני משרתת בה, מורכבת מרוב גדול של בנות. למעשה, כרגע יש רק שני בנים (לפני כמה חודשים היו 5-6 בערך). תמיד צוחקים שבאיזה שהוא שלב הבנים שמגיעים אלינו "הופכים" לסוג של בנות מרוב שהם כל היום מתרועעים רק עם בנות, ככה שלשמוע שיחות בנות זה בשגרה אצלם: מחזור, חזיות, קניות, מה עם החבר וכיוצ'. האמת, רק בצבא למדתי עד כמה בנות זה עם רע. עם המידע הזה, עכשו, לא הייתי רוצה להתחלף איתם. חוצמזה, אני חושבת שמאוד חשוב שבחברה יהיה יחס פחות או יותר שווה של בנים-בנות. אישית, קשה לי לחיות בחברה של רק בנות, או רוב גדול של בנות. זה מוציא אותי מדעתי
באופן אישי, אני חושבת שהיה לי גם קשה להסתדר לבד ברוב של בנים, אבל זה משהו אישי אצלי, אני לא מכלילה...

נועם m

New member
הכי טוב

בשאני נמצאת רק עם בנות זה יכול לשגע אותי. אמנם יש קטעים נחמדים, שאין בחברת בנים, אבל סיכוי שווה שתפלי על חבורת כוניפות ולא תדעי מאיפה זה בא לך... ככלל, בנים כעם הם יותר נחמדים לדעתי. יותר כיף ויותר צחוקים. כך שאם הבחירה היא להיות עם קבוצת בנים גדולה או קבוצת בנות גדולה, הייתי הולכת ללא ספק על הבנים. פשוט יותר קל להסתדר ולהנות... וללא ספק תהיה דינמיקה מעניינת...

ת מ י מ ה

New member
אני לא אוהבת להיות במקום של

הרבה בנות מיותר לציין מה יוצא מזה בתיכון הייתי במגמת תיאטרון והיו לנו רק שני בנים ובצבא הייתי בגדוד מעורב ככה שלא השתגעתי לגמרי....

ת מ י מ ה

New member
זה עניין של כמה ימים

עד שאני מחזירה את הקיטבג לבקום בנוגע למזל טוב תודה אבל אני לא מאושרת מהעניין אז בוא נשאיר את זה ככה וזהו תודה רבה!!

ChilD SouL

New member
הכי טוב

להיות בת יחידה עם המון בנים מסביב, פחות לחוץ. כשאת נמצאת עם מיליון בנות סביבך זה כמו להיות במאורת נחשים.
ואם זה ישלח פעמיים אז זה כי תפוז מפגר.

מיטללל

New member
אהמממממממממממממממ

תלוי באיזה סיטאוציה באיזה מקום ועם איזה אנשים בגדול ? זה כיף וסבבה ומצחיק להיות עם קבוצת בנים לבד.. ולי אישית הרבה יותר כיף לפעמים, עם קבוצת בניםמ מאשר עם קבוצת בנות אבל במסגרת של לימודים אולי היה לי פחות כיף ונוח (צריך שיהיה מישהו, עם כתיב קריא, שאפשר להעתיק ממנו סיכומים,לא?

למעלה