שניים קצרים - פאסטל וקלארו
בהמלצת הפורום ותודות לו הגענו לפאסטל -
שורה תחתונה היה טוב מאוד, יקר, אבל טוב מאוד.
נדגמו טרטר בקר (טיפה פחות מוצלח עקב הצפה בזלזלי צ'יפס או משהו כזה - שונא מנות שצריך לנקות אותן מתוספות), סלט קיסר, סביצ'ה, המבורגר מעולה מעולה מעולה וסטייק טונה טוב מאוד, ביחד עם הלחם המצוין של אדון שיפון (בתשלום), שתי כוסות יין וקינוח טוב מאוד, מעין הומאז' מפורק ליער השחור - קרוב ל 600 ש"ח.
נונו אתמול בערב - פעם שלישית שלי שם ופעם ראשונה שהיה ממש מוצלח, המפתח שם הוא בחירת מנות. פיצה מהספיישלים של גורגונזולה, ענבים ופרושטו הייתה אחת מהפיצות המוצלחות ביותר אבר - כולל אלו ברומא, טוני וספה בתחילת דרכם והסובל. ביחד עם נגרוני נדיב, חלוקת סביצ'ה וקסטה הפוכה - אחלה ארוחה על הבר.
בהמלצת הפורום ותודות לו הגענו לפאסטל -
שורה תחתונה היה טוב מאוד, יקר, אבל טוב מאוד.
נדגמו טרטר בקר (טיפה פחות מוצלח עקב הצפה בזלזלי צ'יפס או משהו כזה - שונא מנות שצריך לנקות אותן מתוספות), סלט קיסר, סביצ'ה, המבורגר מעולה מעולה מעולה וסטייק טונה טוב מאוד, ביחד עם הלחם המצוין של אדון שיפון (בתשלום), שתי כוסות יין וקינוח טוב מאוד, מעין הומאז' מפורק ליער השחור - קרוב ל 600 ש"ח.
נונו אתמול בערב - פעם שלישית שלי שם ופעם ראשונה שהיה ממש מוצלח, המפתח שם הוא בחירת מנות. פיצה מהספיישלים של גורגונזולה, ענבים ופרושטו הייתה אחת מהפיצות המוצלחות ביותר אבר - כולל אלו ברומא, טוני וספה בתחילת דרכם והסובל. ביחד עם נגרוני נדיב, חלוקת סביצ'ה וקסטה הפוכה - אחלה ארוחה על הבר.