שניים קצרים - פאסטל וקלארו

Czerniak

New member
שניים קצרים - פאסטל וקלארו

בהמלצת הפורום ותודות לו הגענו לפאסטל -
שורה תחתונה היה טוב מאוד, יקר, אבל טוב מאוד.
נדגמו טרטר בקר (טיפה פחות מוצלח עקב הצפה בזלזלי צ'יפס או משהו כזה - שונא מנות שצריך לנקות אותן מתוספות), סלט קיסר, סביצ'ה, המבורגר מעולה מעולה מעולה וסטייק טונה טוב מאוד, ביחד עם הלחם המצוין של אדון שיפון (בתשלום), שתי כוסות יין וקינוח טוב מאוד, מעין הומאז' מפורק ליער השחור - קרוב ל 600 ש"ח.

נונו אתמול בערב - פעם שלישית שלי שם ופעם ראשונה שהיה ממש מוצלח, המפתח שם הוא בחירת מנות. פיצה מהספיישלים של גורגונזולה, ענבים ופרושטו הייתה אחת מהפיצות המוצלחות ביותר אבר - כולל אלו ברומא, טוני וספה בתחילת דרכם והסובל. ביחד עם נגרוני נדיב, חלוקת סביצ'ה וקסטה הפוכה - אחלה ארוחה על הבר.
 

החתולית

New member
פאסטל וקלארו או פאסטל ונונו?

שילמתם 600 ש"ח עבור 3 מנות ראשונות, 2 עיקריות, לחם (מרגיז שבתשלום), קינוח ו- 2 כוסות יין - יקר, אבל בעצם די סביר לפיין דיינינג (איך נגיד בעברית?).
 

Czerniak

New member
נונו כמובן


לגבי המחיר - היא נמצאת בסקאלה העליונה, העובדה שהמנות לא גדולות (משתי ראשונות, שתי עיקריות וחלוקת קינוח היינו יוצאים רעבים), ביחד עם תמחור הלחם והיין מביאות למשהו יקר יחסית.

היה איכותי וטעים - ההגדרה שלי ליקר היא האם המסעדה עשתה לי חשק לחסוך על מסעדות אחרות על מנת לשוב דווקא אליה וכאן התשובה היא ככל הנראה לא.
 

החתולית

New member
לא מבינה את גביית התשלום עבור לחם

במסעדה כמו פאסטל, אני מצפה למנת לחם חינם.
 
למעלה