שניים רבים שלישי לוקח וזאת תהיה איילת בעז"ה

sivan1237

New member
נקרה שצופים מתים עליה..ולא ברור למה

אין בה משהו מיוחד.. אולי אנשים אוהבים לראות אנשים שחיים בסרט.. לדעתי היא גם עושה הרבה הצכותף אין מצב שהיא ככה לא מודעת לעצמה ולאיתן ולכל הסיטואציה.. זה נראה מאולץ.. והקהל קונה את זה מסתבר

Klayhamn

New member
אנשים הם פשוט לא כל כך ציניים

הם רואים בחורה מאוהבת , חשים אמפתיה כלפיה וגם אוהבים את האישיות שלה, הקופצנית, הכישרונית, את השירה שלה, חוש ההומור, הצחוקים, הגישה החברית והחברותית..... הם פשוט לא חושבים לעצמם, כמו חלק מהאנשים פה, "יו, איזה סרט, איזה אובססיבית, איכס", אלא : "יו... איזה מאמי".

קשקשה9

New member
אבל לא הבנתי מה אתה חושב עליה .לגבי פתאום

הרגיש לי מעושה ומגמתי אבל אולי אני טועה ,נראה בהמשך

Klayhamn

New member
אני חושב

שהיא בחורה מקסימה. אני לא חושב שהתאהבות שלה "אובססיבית" וגם אם כן, אני מרחם עליה, ולא חש לגביה "שנאה ובוז". אני רואה בה הרבה דברים שקיימים גם בי.

קשקשה9

New member
מממ איזה חשיפה הבאתה פה...אהבתי../images/Emo13.gif.אני ממש לא

מרחמת עליה ולא אף דבר ממה שאמרתה אני פשוט עדיין לא בטוחה במאה אחוז שהיא אמיתית ולא מציגה דמות שהיא רקמה אותה דק דק בכל מקרה היא חיובית לי על המסך בתוך בועת הכלום שיש שם

KEEK

Member
sympathy votes?

אני דיי מחבב את איילת אבל גם לא מבין מה ההתלהבות סביבה. ומסתבר שיש התלהבות גדולה. אני מניח שהרבה מהמצביעים פשוט מרגישים צורך לחזק אותה בגלל ההתאהבות באיתן, בזמן שהוא לא שם עליה בכלל. בנוסף לזה הסיפור עם האמא תמיד עוזר.. אין מה לעשות. וכמובן שהיא דיי צבעונית וכן יש לה מה להראות. בערוץ 10 מראים רק את ההתעלקות שלה באיתן. מעבר לזה היא מאוד חמודה, תמיד תומכת בשאר הבנות, אוהבת לשיר לרוקד ולשמוח.. אני חושב שהיא בין אלה שיותר מעניינים לראות בערוץ 25. והכי חשוב היא נאמנה עד הסוף לחברה הכי טובה שלה בבית - ענבר. המון אוהבים את החברות בינהן. זאת חברות אמיתית וכנה שכיף לראות. בין קרן ואתי למשל יש גם חיבור טוב אבל הן בעיקר מתעסקות בלכלך על כל הבית ולפזר רוע. הבסיס של איילת וענבר הרבה יותר טהור.

Klayhamn

New member
אני חושב

שיותר מדי אנשים פה מתייחסים לזה כאילו לקהל מאוד איכפת מאיתן ומהקשר של הבנות איתו. לדעתי זה פשוט לא נכון. לדעתי הקהל מתעניין בעיקר בדינמיקה בין הבנות, ומצביע במידה רבה בגלל זה. וזו הסיבה לדעתי ששבוע הבא קרן תהיה מועמדת להדחה.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gifלחלוטין אני מתייחסת לדינמיקה החברתית

ולהתנהלות של כולם עם כולם כבני אדם ממש לא ביחס לאיתן הרי ממילא הוא למל"ם בבית

KEEK

Member
מסכים

בגלל זה אמרתי שהמון רואים את החברות שלה ושל ענבר וזה דבר יפה. אצלי למשל זה מאוד חשוב אני מתחבר מאוד לדברים האלה

קשקשה9

New member
תגיד KEEK לא מרגיש לך קצת שיפרה ?

אוקיי אוקיי שיפרה יש רק אחת......
אבל משהו שם מושך לכיוון לא?

KEEK

Member
ענבר? וואי איזה קטע! לא חשבתי על זה!

את ממש צודקת!! הדיבור.. התנועות גוף.. זה ממש שפרה! איך לא ראיתי את זה... את גאונה

KEEK

Member
איזה קטע.. היא ממש ממש שיפרה

עכשיו שאמרת את זה אני ממש רואה את שיפרה איילת הלאון שלה

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifעכשיו רק חסר לנו בובליל וסגרנו את

העונה (אני יודעת מה תענה

ענבר הרבה יותר אינטליגנטית משיפרה

יותר פילפלית (מגניבה כזאת) ויותר מצחיקה. שיפרה הייתה כבדה שלא נדע....עם צחוק מעצבן ברמות. ענבר פשוט סופר-דופר חמודה.

sivan1237

New member
לדעתי כרגע המיליון של איילת..

אם בא לו מיליון או חצי מיליון כדאי לו להתחיל להתאהב בה. לגבי הקלילות שלה זה חמוד אבל קצת רגישות חסרה שם, החברות שלה מועמדות להדחה והיא כולה הפי וג'וי..נראה ממש לא אמיתי

למעלה