שניים רבים שלישי לוקח וזאת תהיה איילת בעז"ה

KEEK

Member
עם העריכה שהיא זוכה לה היא לא תועמד בקרוב

היום עשו אותה קורבן של אורטל וליהי נו באמת.. אני ואתה כל לילה רואים איך היא מלכלכת בחיקויים על כל הבית למה את זה לא מראים?

Klayhamn

New member
מה שאני לא מבין

זה מה אכפת להם שקרן תהיה מועמדת להדחה? ממילא הרי איתן לא יעיף אותה. הם הרי מן הסתם דואגים שימשיך להיות משולש אהבה, אבל הרי הוא לא יהרס רק מעצם זה שקרן תהיה מועמדת... לכן לא ברור לי מה החשש שלהם?

קשקשה9

New member
אולי זה לא חשש אולי הם יודעים על הדמויות קצת

יותר מאיתנו ויודעים שיש סיכוי להתפתחויות שאנחנו לא צופים

KEEK

Member
כנראה שהיא לא בטוחה כל כך באסמסים

ולכן עושים לה עריכה טובה לחזק אותה לוודא שתגיע עד הסוף כי אי אפשר לדעת מה יקרה עם האיתן הזה

sivan1237

New member
הם רוצים לבנות דמויות חזקות שישארו עד הסוף

וזה רק דרך עריכה טובה. גם אם הוא לא היה מעיף את קרן/דניאל,עצם המועמדות להדחה מחלישה אותן כדמות עיקרית

didush100

New member
יש לצופים אמפתיה אליה בגלל

הסיפור של אמא שלה ובגלל שדואגים להוציא אותה מסכנה מול איתן אני לא בטוחה בכלל שהיא כ"כ אהודה נראה לי שהיא יותר אהודה על ההפקה שדואגת לה.

MICHI2404

New member
לא במקרה שלי. אני כועסת על היותה סוציומטית

מאוד. גם אמא שלי רצתה שאמשיך בחיי, אני לא רציתי....

didush100

New member
יש בה משהו צבוע ולא אמיתי

והיא די ביצ'ית לפעמים אני מחבבת אותה ולפעמים היא ממש מעצבנת אותי

didush100

New member
למה? זאת האמת

וכתבתי שלפעמים היא סבבה ולפעמים בלתי נסבלת. אתה מכיר אותה?

דידי 9

New member
גבעתי, זה לא חולני דידוש צודקת. איילת נחשה ו

היחידה שהוגנת ומדהימה באמת שם-ונאמנה-זו קרן!!! אבל בגלל שהיא כזו יפה בנים נרתעים ממנה, ובנות מקנאות בה.. איילת סתם ממש

לפי הקהל אתי מתאימה לאיתן

יותר מעדי וליז הגיע הזמן להוריד את התוכנית המטופשת הזו, מדובר בפורמט הגרוע ביותר שנוצר.

KEEK

Member
אני חייב לומר שהעריכה היום היתה מאוד מגמתית

קרן זכתה לעריכה של מנצחת. אני בהלם שלא הראו שום דבר מהלכלוכים שלה. הראו אותה כמו אצילית שתוותר על איתן לדניאל, בפועל היא מקללת כל לילה את דניאל ולא מפסיקה להתמרמר. וכצפוי הריב המעניין בין אתי ולירון לא שודר. שחלילה לא נראה את אתי האמיתית. גם בריב של קרן וליהי הוציא את קרן בסדר. לא הראו איזה פה פתחה קרן על ליהי החברה הטובה. ההפקה רוצה את קרן ואתי עד הסוף.

didush100

New member
לא מבינה מה הקטע של דני עכשיו

מה היא מנסה להיות הBFF של לינוי או שהיא מחפשת עוד ליטוף לאגו?

tapuzo

New member
ההפקה לא תתן לאיילת להיות מודחת בשום צורה

כל עוד איילת מספקת את השואו של הבחורה הנואשת על איתן, שזה תכלס מצחיק ומבדר ואנחנו רק רוצים לראות אותה ממשיכה ומתעלקת עליו כמה שיותר - אז ההפקה לא תוציא לא את איילת ולא את אתי. לצערנו.

johny3guns

New member
זה הניתוח הקטן שלי..

אנשים לא מבינים למה איילת נמצאת חזק בתמונה ולמה אנשים מגלים אמפתיה כלפיה. אז קודם כל מה שמשדרים לנו זה האינטרקציה של הבנות מול איתן. כרגע בוילה ישנן 3 בנות כאלה - דניאל, קרן ואיילת. נכון שאיילת היא כבכיול הדחויה מביניהן, אבל זה גם משהו שראוי לשידור ולהתייחסות. לעומת זאת שאר הבנות לא מספקות לנו שום תוכן אל מול איתן, לא מנסות להשיג אותו או להתחבב עליו בשום צורה שהיא. אז אין סיבה שנגלה כלפיהן אהדה. מי זאת ענת בכלל ? למה שאני אתחבר לעדי ? יותר קל לצופה להתחבר למישהי שהיא במרכז העניינים מאשר לבחורות אנמיות שלא באמת מתמודדות על הרווק. עכשיו, נעזוב שניה את העובדה הזאת. איילת היא בחורה מדהימה, שנוטה להתאהב בקלות, היא טיזרית באופי שלה, אמיצה ומכונה ללכת עד הסוף, אבל מצד שני היא גם משדרת חוסר ביטחון מסויים, פגיעות, רגישות. תמיד בתוכניות ריאלטי יש את הצד שמייצג את הטוב ואת הצד שמייצג את הרע בחברה. איילת היא אחת שמייצגת את הטוב. קודם כל העובדה שהיא לא נמצאת בחבורת הבנות הרכלניות והברביות, החברות המקסימה שלה עם ענבר, הסטטוס שממנו היא מגיעה כאנדרדוג (אין לה את היופי של שאר הבנות), ובכל זאת היא לא מוותרת על איתן ומנסה לכבוש את ליבו. סוג של סיפור מהאגדות.. היא קלילה, זורמת, כיפית.. כל המערבולת הזאת שקיימת בבחורה אחת - מאפשר לנו לצופים להזדהות איתה יותר ויותר. וזאת הסיבה שהיא חזקה בתמונה ונקווה שהיא לא תשתנה ותישאר שם.

למעלה