"שניים שניים מכל מין.." - חידה

אריאל2005

New member
"שניים שניים מכל מין.." - חידה

במהלך שבע העונות היו הרבה דמויות עם שמות זהים. זהו אותם: היו לנו שתי ננסי. היו לנו שני דאג. היו לנו שני טריבי. היו לנו שני סנטוס. מי זוכר?

המממ זוכרת חלקית

ננסי - מק'נאלי והמזכירה של הנשיא, ואולי עוד כמה ? דאג - החתן של הנשיא והבחור שעובד עם ברונו (הקרח החמוד) טריבי - אני זוכרת את ליונל, את השני דווקא הזכרתי כאן לא מזמן, אני רק לא זוכרת באיזה הקשר... שר החקלאות במצב האומה השני, יכול להיות ? סאנטוס - אני לא זוכרת שניים... ועכשיו זה יעצבן אותי.

lightanddark

New member
היה משהו עם

סנטוס בעונה שנייה אבל אני לא זוכרת באיזה הקשר...

stavoonia

New member
מאט סאנטוס ועוד איזה קונגרס מן

שחתם על איזה חוק... אני זוכרת שהנשיא דיבר על זה עם ליאו או עם צ'רלי בחדר הסגלגל... משהו בקשר לאיזה הצעת חוק... לא?

אריאל2005

New member
לא!

סנטוס השני זה מיגל סאנטוס, מלך או שליט של מדינה שהיו בה חיילי ארה"ב חטופים, הנשיא מנהל איתו משא ומתן בטלפון.

Popeye78

New member
עוד עוד

שני ג'ון (לפחות). שני בן. ואם אנחנו כבר בנושא הכפילויות, ג'וש טוען בשתי פעמים שונות על שני דברים שונים שאין שום דבר שהוא לוקח יותר ברצינות, זהו את הצמד.

אריאל2005

New member
ג'ון?

לורד ג'ון מרברי, ג'ון הוינס, ג'ון בייקון (מוזכר ביחד עם מישהי בשם פטרישה קלהון, אני לא זוכר באיזה פרק)

Popeye78

New member
ג'ון בייקון ופטרישה קלהון

המועמדים של הנשיא לוועדה של משהו על תקציבים לקמפייני-בחירות, "תנו לבארטלט להיות בארטלט" פלוס מינוס פרק.

o n o f f

New member
בקשר לג'וש:

פעם אחד בפרק in the shadow of...חלק שני הוא אומר לדונה (שניסתה לקבל את העבודה במרמה) שאלה בחירות לנשיאות ואין דבר שהוא לוקח יותר ברצינות. את השני אני כבר לא זוכרת....

o n o f f

New member
אוקיי

אני נשבת שכשעניתי על השאלה, לא ראיתי את התשובה מלמעלה...מוזר!

ומה עם רון האקס של ד"ר בארטלט?

שכחתי את שם המשפחה שלו, אבל הנשיא וד"ר בארטלט מתכסחים על המינוי שלו לראש ה-Fed.

למעלה