שניי קונספירציות

fayd הפשוש

New member
שניי קונספירציות ../images/Emo13.gif

אחת זה במילחמת העלום השניה יש עדויות ומיכתבים שניכתבו על ידיי האפיפיור להיטלר שעם היטלר יעזוב את אוצרות הוטיקן (יש להם שמה מלא כסף במרתפים) אז האפיפיור ידאג לשתיקת הכנסיה. עוד אחת בנוגע לנצרות אני אומר לכם הנצרות היא שקר מדובר בדברים שאמר ישו בסעודה האחרונה למאמינים שלו: מלכות האלוהים היא בתוכך פנימה ולא במיקדשי עץ או אבן עם תיבקע עץ שם תמצאני עם תרים אבן שם הינני. אז אתם מבינים? אני אוהב את ישו אני לא צריך שום מתווך בינו לבייני הכנסיה היא לא מקום קדוש היא סתם בינין שאמור לתווך ביין האדם לישו וישו הריי אמר שלא צריך מתווך בינו לביין המאמינים שלו כי מלכות האלוהים הי בתוכך פנימה אתם מבינים? ועוד משהוא בנצרות אומרים שמריה היתה בתולה אייזה שטויות הריי כתוב בברית החדשה שלישו היו אחים ואבא אבא שלו הייה נגר ובזמנים הללו אם אתה לא מזיין את אישתך ומביא ילדים אז אתה לא נשוי אז מריה לא היתה בתולה למרות כל מה שאומרים !!!!!!!!!!!!!!1

on drugs orange

New member
אהה../images/Emo70.gif

אני תמיד חשבתי שכל המוסדות של האומנה באלוהים (נצרות יהדות מוסלמיות??) בכל מקרה תמיד חשבתי ששם הולכים הקונספירציות הגדולות ביותר.. אני מאמין שאלו סתם רמאים שכל מטרתם היא לעשות כסף (ודברים אחרים...שמתם לב כמה כומרים פדופילים יש?) על אנשים.. אני בטוח שלותיקן יש איזו סוכנות מודיעין סודית שחוטפת ואוסרת אנשים שמתקרבים לגלות את האמת על מה שהולך שם..

lin23

New member
ראשית להולדת ישו...

"והולדת ישוע המשיח כה היתה מרים אימו ארשה ליוסף ובטרם יבוא אליה נמצאת הרה לרוח הקודש. ויוסף בעלה היה איש צדיק ולא אבה לתתה לבוז ויאמר בלבו לשלחה בסתר. הוא חושב כזאת והנה מלאך יי נראה אליו בחלום ויאמר יוסף בן דוד אל תירא מכנוס אליך את מרים אשתך כי אשר הורה בה מרוח הקודש הוא. והיא יולדת בן וקראת את שמו ישוע כי הוא יושיע את עמנו מעוונותיהם." איך זה סותר את העובדה שהיו לו אחים? נאמר פה במפורש (עפ"י הברית- החדשה) כי היא הרתה והאב לא ידע כיצד, משום שעדיין לא עיבר אותה? ואיפה בדיוק רשום פה שהיא הייתה בתולה?! כל שנאמר פה , זה שהאב-יוסף- לא יודע כיצד התעברה... לגבי התיאוריה שלך לגבי הוותיקן, מה המקורות שלך? מעניין אותי מאוד לדעת איפה קראת את זה (הרי לא ייתכן שאתה מסתמך על שמועות בלבד) WE WANT PROOF!!! ולגביי תיאוריית הכנסייה שלך: כשם שנאמר על אלוהים (של היהודים) שהוא דואג ל"ילדיו" באופן כללי (הכוונה להשגחה האלוהית, שהרי לא ייתכן שאלוהים רואה כל אחד בכל רגע נתון)כשם שהוא דואג לעצמו (כי מה אנחנו אם לא האלוהים בעצמו, אם נבראנו בצלמו), אזי האלוהים הוא אנחנו... וכך גם עם הנצרות, הרוח האלוהית נמצאת בכל מקום (כן, כן, גם בתוכנו). כשם שלהאלוהים יש נציגים עלי אדמות בדמות הרבנים למיניהם, כך גם בנצרות הכמרים הם הגוף המקשר בין אלוהים לבינינו...(שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מאמינה בזה בכלל...אני אתאיסטית גמורה).

lin23

New member
עוד יש לציין...

כי עפ"י הבשורה עפ"י לוקס: "ויהי בחודש השישי וישלח המלאך גבריאל מאת האלוהים גלילה אל עיר אשר שמה נצרת:אל בתולה מארשה לאיש אשר שמו יוסף מבית דוד ושם הבתולה מרים..." אז אין פה סתירה, אבל עדיין הבשורה עפ"י לוקס (כשמה כן היא, אינטרפרטציה של אדם אחר) וההיסטוריה כשמה כן היא HIS-STORY: משמע, ההסטוריה עפ"י נקודת מבטו של אדם. וההיסטוריה פנים רבות לה, אולי לוקאס התכוון ל"אישה בתולה"- אישה צדיקה ולא נואפת, כי עובדה שמהציטוט הראשון שהבאתי לא צויין שהיא הייתה בתולה וזה נראה לי כמו פרט דיי חשוב שצריך לציין אותו... אז בקיצור דיי הסתבכתי פה (שלא באשמתי).

on drugs orange

New member
בקשר לותיקן

קראתי את זה בספר של טום קלנסי (החדש אני חושב שקראו לו הדוב והדרקון). בכל מקרה הסופר בדר"כ מסתמך על עובדות בקשר לכל העניין של ענפי הממשל וחוצמזה זה נראה לי הגיוני ביותר. בטח נשאר איזושהו שריד מהימים שהותיקן היה בעל השפעה גדולה בעולם..

למעלה