שנים אני מנסה להאמין בהומאופתיה ו..

sebastian85

New member
שנים אני מנסה להאמין בהומאופתיה ו..

אף אחד לא לוקח אותי ברצינות ונותן לי קצה חוט קטנטן שבעזרתו אוכל להאמין בנושא המרתק הזה. תסכימו איתי שאם מישהו יביא לכם בובה ויגיד לכם שהיא אלוהים - אתם תבקשו הוכחה אפילו אם יש לבובה הזאת כבר אלפי מאמינים.... ככה אני והומאופתיה... אני יודע שאם אני לוקח אקמול אז אחד חצי שעה יורד לי החום. אם אני לוקח קלונקס (תרופה פסיכאטרית) אז אחרי חצי שעה אני ממש רגוע.. אם אני לוקח אוטרווין אז אחרי חצי שעה האף שלי יבש לחלוטין. אם אני שותה אספרסו כפול אני מרגיש אחרי זה עירני ועצבני... אז כל מה שאני מבקש (כבר במשך שנים ואף אחד לא נענה לי)זה רמדי הומאופתי ולא חשוב לי כמה יקר או כמה קשה להשיג , שאחרי שאני יקח אותו הוא ישפיעה עליי בצורה מורגשת כלשהי - כלומר יוריד לי את החום , יעלה לי את החום, ירדים אותי, יעצבן אותי , יעשה לי סחרחורות , שילשולים וכדומה. ואז אני יאכל סוף סוף! בלב ואמונה שלמה להאמין בתורה הזאתי!!! בבקשה תנו לי משהו בסגנון הזה , ואל תתחילו להתפלסף עליי והתחמק בצורה שנונה ממני כמו שתמיד עשו ההומאופתים האחרים שביקשתי מהם הוכחה.

שבת שלום סבסטיאן

אתה מבקש הוכחות. רק הניסיון יתן לך הוכחה!!!!!! שנים אתה מנסה להאמין במשו ולא מצליח....נסה ותיווכח. רק דאג לבחור מטפל טוב ואתה על דרך המלך בהצלחה!!!

sebastian85

New member
אוקי אבל כדי לנסות אני צריך

אין לי בעיה להשקיע כסף ולנסות משהו. רק תגידו לי מה לקנות או איפה להשיג אותו ומה אני אמור להרגיש לאחר מכן.... ואני עושה זאת... תאמרו לי - כשיש לך חום גובהה - קנה רמדי בשם אבן שושן ושתה שתי טיפות וכעבור שעתיים תראה שהחום יורד לך משמעותית. אז אני יעשה את זה ואם זה יקרה ... אז אני מאמין בהומאופתיה נקודה!

clipsa

New member
לא צריך להאמין

סבסטיאן בכוחה של כל רמדי הומאופתית שתיקח לגרום לך לתופעות ומיחושים שונים. ( מוזמן לקרוא על תהליך הפרונינג במבוא לפורום) אם הרמדי לא מתאימה לך כלל אז הן יעלמו לאחר זמן קצר. אבל.. יש מספר מצומצם מאוד של רמדיס שיתאימו לך,ורק אחת שתתאים בדיוק לאותו הרגע. במצב קיצוני -אקוטי כמו כאב חזק או חום גבוה (בדכ לא כדאי להוריד חום) אז הרמדי עובדת בשניה ואני לא מאחלת לך להגיע למצב כזה.. אני מעדיפה שהמטופל שלי לא יאמין כלל בהומאופתיה על מנת שנדע שנינו שהריפוי הוא מאה אחוז מהתרופה ולא מהאמונה.

sebastian85

New member
אז את אומרת

שאני צריך תרופה מאוד ספציפית למצב מאוד ספציפי... נשמע לי כמו הימורים.. (בלי לזלזל - ככה זה פשוט נשמע) כיאלו אני יקח רמדי ועוד אחד וינסה עוד אחד ככה במשך כמה שבועות אז שפעם אחת בצירוף מקרים כלשהו הרמדי ישפיעה (פסיכולוגית בלבד, או בצירוף מזל בלבד). ואז על 95% של כישלון נדגיש את הפעם האחת הזאת שאיזה רמדי ספציפית פעלה בזמן ספציפי.... אני לוקח כל מיני תרופות פסיכיאטריות - ולא כולם עובדות עליך טוב וכמו שאתה רוצה. אבל כולם עובדות... כלומר כולם משפיעות על הגוף ואין ספק בכך - לכולם תופעות לוואי מורגשות. לפעמים התרופה טובה לך ולפעמים לא אבל אין שום ספק שבעולם ואפילו לאחר הלקיחה הראשונה של התרופה הראשונה ולא משנה באיזה זמן - שהדבר פועל על הגוף שלך ויוצר שינויים במישור הפיזי/גשמי ולא רק פסיכולוגית בדמיונך... וזה מה שאני מחפש בהומאופתיה... מצטער שכזה אני ... אבל אני מתאר לעצמי שאתם יכולים להבין אותי די בקלות...

clipsa

New member
הומאופתיה עדינה..

זה לא יהיה נכון לומר לך לקחת תרופה מסוימת למצב פיזי מסוים או אפילו לדיכאון או עצבנות. זה יהיה מאוד לא אחראי ואפילו מסוכן. בחירת התרופה הנכונה היא תהליך מורכב שכולל ראשית שיחה עם המטופל של שעתיים לפחות ומציאת הקוים המיוחדים לך בלבד העוברים כחוט השני בכל מה שקשור בך פיזית ונפשית. זה כמו להרכיז פאזל בלי לדעת מראש מה יצא... התרופה אינה מכוונת לריפוי של סימפטום מסוים, אלא להתחלה של תהליך פנימי עמוק שבמהלכו יתעוררו כוחות הריפוי שלך ויחזיר אותך לאיזון שלך. התהליך חייב להיות עדין ולא מורגש על מנת שיעשה את העבודה בדרך הנכונה. אני מבינה את הצורך שלך בהוכחה מידית, ואולי כדאי שתפנה לרפואה אחרת בה השינויים יותר דרמטיים ומידיים.

מסכימה עם דבריה של clipsa

אבל אני יכולה להעיד שחויתי שינוי מהיר(!!!) אם אני זוכרת נכון, אלישוע ציין שדווקא במצבים אקוטיים השינוי יראה ויהיה מורגש תוך זמן קצר. אבל אף הומיאופת שמכבד את עצמו לא יבטיח לך שינוי. לנסות תמיד כדאי!!

sebastian85

New member
אז הומאופתיה היא רפואה ש

מתחילה להשפיעה רק אחרי כמה חודשים (אם בכלל) ?? ואת אומרת שלתת לי רמדי סתם עלול להיות מסוכן? (למה מסוכן?) אם ההשפעות של הרמדי עדינות ואיטיות אני לא רואה סיכון בלתת למישהו אותם ככה סתם...

גדולה מהחיים ../images/Emo140.gif

אני חש את הכנות בשאלתך. האם שאלתך אקדמית או שנוגעת לך באופן אישי ? האם אתה חולה במשהו חלילה ושמה זקוק לעזרה ? האם אתה מאמין שמטוס מסוגל לטוס ? אם כן, למה כל כך חשוב לך לדעת איך זה קורה ? שב בנחת וטוס. אתה רוצה ממש לדעת על השיטה המרתקת לעומקה. הכי טוב לו שאלת את שאלתך תינוק אחד מיני עשרות אלפים שהבריאו, הבעיה היא שהם אינם יודעים לדבר, וגם אלה שכבר למדו לא יוכלו להסביר לך במושגיך. להם אין בעיה של אמונות. דרך אגב, קיים ענף הומיאופתי שלם העוסק בווטרינריה הומיאופתית, אפשר היה לשאול בעל חיים, אבל שוב, גם להם אין בעיה של אמונות או הבנות, הם פשוט מבריאים. אי אפשר להסביר הומיאופתיה במונחים מדעיים, היא פשוט נעה מעליהם. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

noati

New member
הומאופטיה...

היא רפואה שנוגעת עמוק מאוד. ואף רמדי לא ניתנת סתם כך וזה לא משנה כרגע,אם זה מסוכן או לא. המטפל בוחר מאוד בזהירות את הרמדי המתאימה לך,למי שאתה ולא למצב הספציפי בו אתה נמצא,גם כשאתה נמצא במצב אקוטי <כמו למשל ,שפעת,חום גבוה או דלקת גרון וכדומה...> בד"כ השפעות הרמדי עדינות,אבל אף אחד לא רוצה שתתנסה בכל אלפי הרמדיס הקיימות כדי להגיע לאחת הנכונה לך. אין אפשרות לגרום לך להאמין בצורת רפואה זו,רק ע"י כך שתשמע אנשים שרופאו ע"י הומאופטיה,או שההומאופטיה עזרה להם מאוד בשיפור איכות החיים שלהם. הומאופטיה,היא לא זבנג וגמרנו. דרך הסימפטומים שאתה מגיע איתם למטפל...הוא מנסה לחפש ולמצוא את המחלה עצמה ולטפל בה ובך..ולא ב"כאב הראש" או כל סימפטום אחר שתבוא איתו. האפשרות הנוספת בשבילך להאמין ברפואה הזו היא במידה והמטפל שלך ימצא כבר במפגש הראשון בניכם את הרמדי הנכונה שלך,הרמדי שלך,אזי אתה תרגיש בשינויים מיידים ותרגיש שהם נכונים לך וכך שתדע שאתה בדרך הנכונה. גם אם תבוא רק בגלל שיש לך סינוסיטיס או דלקת אוזניים והמטפל יתן לך את הרמדי הנכונה לך,תוך שעות ספורות תרגיש הרבה יותר טוב ואולי תבריא לגמרי ואז תדע ותאמין שדרך ההומאופטיה היא הדרך הנכונה. כדי להאמין אתה צריך לנסות,אין דרך אחרת...

למעלה