"שנים הם שואלים..."- אלמוג (מוזיקאית 15)

"שנים הם שואלים..."- אלמוג (מוזיקאית 15)

הפורום של הפרויקט של עידן רייכל הוא בית לכל מעריצי ואוהדי הפרויקט ולכל מיני אורחים שמצטרפים אלינו מדי פעם
.
אמנם כל אחד מאיתנו נמצא בחדר משלו ולא תמיד אנחנו רואים את פניו אבל אנחנו יודעים שיש שם מישהו שאוהב את הפרויקט בדיוק כמונו, מכיר את כל השירים בדיוק כמונו, יודע את כל התשובות בדיוק כמונו בקיצור... מכור?

כדי שנוכל להכיר באמת אחד את השני, מדי פעם אארח את אחד מחברי הפורום
(כן, אתכם...) לשיחה על עצמו, על אהבתו לפרויקט או על כל נושא אחר.

הפעם הוא תורה של אלמוג או בכינויה "מוזיקאית 15"

מוזמנים להעלות כל שאלה שמעניינת אתכם אך כמובן שאסור לנו לבצע פה אאוטינג ולכן אלמוג רשאית להחליט לאלו שאלות לענות.

אז קדימה...

נערה162

New member
שאלות..

ממתי את שומעת את המוזיקה של הפרויקט?
מה השיר האהוב עלייך?
מי חבר הפרויקט האהוב עלייך?

היי

טוב אז ככה :)

אני מקשיבה לפרויקט מהשנה הראשונה שהפרויקט יצא לאוויר העולם אז כבר עשור.
קשה לי לומר מה השיר הכי אהוב עליי.. כי באמת יש המון שירים.
לא זוכרת כבר אם סיפרתי איך התחלתי לשמוע את הפרויקט..
בהתחלה שיצא "בואי" לרדיו .. אז אמא שלי אמרה לי יש איזה בחור צעיר אחד עם ראסטות.. שהקים פרויקט עם אתיופים יצא לו שיר יפה לרדיו.. התלהבתי.. והמשכתי הלאה אחרי זה יצא "אם תלך " התלהבתי והמשכתי הלאה..
עד שיום אחד שמעתי את "מדברים בשקט" ופשוט התחלתי לבכות.. ובאותו יום או במהלך השבוע קניתי את האלבום הראשון של הפרויקט.. הייתי אז בת 13 :) ומאז אני מכורה לשירים הפרויקט ולעידן.

חבר הפרויקט הכי אהוב עליי.. כמובן זה עידן.. אבל חוץ ממנו.. את גלעד שמואלי, שלום מור, כברה, מאיה, וכו' וכו'...

תשאלו עוד שאלות אענה בכיף :))

mbauman

New member

מאיפה את בארץ ? איזה עוד זמרים את אוהבת ?
וסתם אני אשמח אם תספרי על עצמך כל מיני פרטים מעניינים :)

היי

אני מעפולה .

חוץ מהפרויקט יש עוד הרבה זמרים וזמרות שאני אוהבת..קרן פלס, דיאנה גולבי, משפחת בנאי, יהודה פוליקר, אתי אנקרי, שיר לוי, עמיר בניון, ישי לוי.. והרשימה עוד ארוכה..

ומה עוד יש לי לספר על עצמי ??? תשאלי שאלות ספציפיות.. אני אענה

חוץ ממוזיקה..

לכתוב..

לקרוא ספרים מעניינים..

אם יש נושאים שונים שמעניינים אותי.. אז לחפש לקרוא על זה באינטרנט וכד'..

אבל בגדול המוזיקה זה התחביב הגדול שלי.

ספרים שקשורים בנושא מדינת ישראל , צבא.. וכד'.

אתן לך דוגמא..
ב2008 חודש לפני שהתגייסתי לצבא, אז קראתי את "אם יש גן עדן".. של רון לשם..

בהמשך הזמן קראתי את הספרים של דן חלוץ, אלעזר שטרן, ויש עוד כמה.. אני פשוט גרועה בלזכור שמות של ספרים

בשנה האחרונה קראתי את "עקודים" של קרן פלס.. (מי שלא קרא/ה את זה עדיין זה ספר מופלא.. שמראה עד כמה החברה הישראלית לא ערה לבעיה הזו שיש המון פוסט טראומתיים בחברה שלנו..גם אם לא נפגעו פיזית במלחמה.. הם פגועים בנפש באופן חריף.. ) בקיצור תקראו את זה.

בשבועיים האחרונים אני קוראת את הספר של אהוד בנאי "זה המקום" .. האמת אם יש ספר שמעניין אותי אני מסוגלת לסיים אותו תוך יום יומיים (כמו שקרה לי עם "עקודים" שסיימתי לקרוא אותו תוך יומיים) . אבל הפעם אני מעדיפה לקרוא לאט.. והפעם זה לא ספר על הדברים שדיברתי קודם לכן, אלא המסע שאהוד בנאי עבר בחיו.. על כל מיני חוויות.. גם את זה תקראו.

לא ממש ספרתי כמה..

הייתי בערך באיזה 5,6 הופעות.

וב2006 שהיתה לפרויקט הופעה בעיר שלי.. אז אחרי זה דיברתי עם עידן והצטלמתי עם כברה. זה היה ב2006 בערך.

מעניין אם אוהב
אותו

אני מאוד אוהבת את קרן אבל את הכתיבה שלה
בעיתון "שבעה ימים" קצת פחות.
אולי ספר זה שונה

למעלה