"שנים הם שואלים"- חיה (cMs15)

"שנים הם שואלים"- חיה (cMs15)

פורום הפרויקט של עידן רייכל הוא בית
לכל מעריצי ואוהדי הפרויקט ולכל מיני אורחים שמצטרפים אלינו מדי פעם
.
אמנם כל אחד מאיתנו נמצא בחדר משלו ולא תמיד אנחנו רואים אבל אנחנו יודעים שיש שם מישהו שאוהב את הפרויקט בדיוק כמונו, מכיר את כל השירים בדיוק כמונו, יודע את כל התשובות בדיוק כמונו בקיצור... מכור?

כדי שנוכל להכיר באמת אחד את השני, מדי פעם יתקיים אירוח של אחד מחברי הפורום (כן, אתם...) לשיחה על עצמו, על אהבתו
לפרויקט או על כל נושא אחר.

הפעם הוא תורה של חיה או בכינויה "cMs15"
מוזמנים להעלות כל שאלה שמעניינת אתכם אך זכרו שאסור לנו לבצע פה אאוטינג.

אז קדימה...

cMs15

New member
הרבה דברים..

בעיקר את המוזיקה המופלאה שהם עושים. מוזיקה שחדרה לי עמוק לתוך הנשמה...
למרות שבאופן כללי אני לא אוהבת הופעות, אני מאוד אוהבת את ההופעות שלהם. יש בהם אווירה מיוחדת.. לא יודעת להסביר את זה...

אני אוהבת את זה שלמרות ההצלחה שלהם בכל העולם, הם משווקים את עצמם בתור להקה ישראלית, ומתגאים בזה.
וגם זה שההצלחה לא עולה להם לראש, והם ממשיכים לעשות את המוזיקה המדהימה שלהם בפשטות וצניעות. וזה לדעתי גם סוד הקסם שלהם...

ספרי לנו קצת על עצמך

מוזמנת לספר לנו כל דבר שמתאים לך לחלוק עמנו- תחביבים, זמרים
נוספים שאת אוהבת, במה את עוסקת, על המשפחה שלך וכל דבר אחר שעולה בדעתך...

cMs15

New member
אוקיי...

אני בת 20. סיימתי לפני כמה חודשים שירות לאומי. כרגע עובדת עם ילד מיוחד בעבודה פרטנית.
אני אוהבת לטייל, טבע, מוזיקה...
אני מנגנת קצת בגיטרה, אבל זה מאוד חובבני... לא יודעת עד כמה זה התחום שלי..

שומעת בעיקר מוזיקה ישראלית - אריק איינשטיין, שלמה ארצי, שלום חנוך, פוליקר, גידי גוב ועוד רבים וטובים.
מוזיקה לועזית - Dire straits, Pink floyd, Sting, ועוד...

נערה162

New member
איפה עשית שירות לאומי?

גם אני אעשה שנה הבאה, אז אני בשלב המתעניין בנושא ;)

cMs15

New member

עשיתי בתחום החינוך המיוחד.
בשנה הראשונה עשיתי בגן שפתי-תקשורתי בגבעת שמואל.
שנה שנייה עשיתי בבי"ס לילדים ונערים עם אוטיזם בראש העין.

אם זה משהו שמעניין אותך אני אשמח לפרט לך עוד..

בהצלחה בחיפושים...

cMs15

New member
היי..

עניתי על זה בשאלה הקודמת. מוזמנת להסתכל שם..

cMs15

New member
היי אלמוג

האמת היא שלא שמעתי על הפרויקט עד שיצא "ממעמקים"...

אבל גם אחרי ששמעתי את ממעמקים עדיין לא התחלתי להקשיב לפרויקט באופן קבוע.
כשיצא "חלומות של אחרים" אז אחותי כל הזמן השמיעה לי אותו (ואמרה שהוא נכתב עליי...
), ואחרי שהיא חפרה עליו מלא פעמים אמרתי לה שהגיע הזמן לשמוע שירים אחרים של עידן רייכל. אז שמעתי את כל השירים האחרים..

אבל שני השירים הראשונים שממש תפסו אותי היו "הכל עובר" ו"בין קירות ביתי"...
מאז התחלתי להשיב המון לשירים של הפרויקט, אבל ההתמכרות הרצינית הגיע רק לאחרונה, כשיצא "רבע לשש"..

חח זה בסדר אני גם מתחברת ל"חלומות של אחרים"..

אף פעם לא מאוחר להתחבר לשירים של הפרויקט.

cMs15

New member
אממ...

אני אגיד עידן, ויש לזה כמה סיבות, אבל יש אבל גדול בסוף...

קודם כל, מהסיבה הפשוטה שהוא זה שאחראי לרוב המילים והלחנים המופלאים של שירי הפרויקט. סיבה נוספת זה הנגינה המדהימה שלו על הפסנתר, הכלי האהוב עליי. עוד סיבה זה הדרך שהוא שר. למרות שהוא לא מחשיב את עצמו לזמר גדול, כשהוא שר הוא מצליח לגעת בי עמוק בלב, במקומות שהרבה זמרים גדולים לא מצליחים.

אבל עם כל זה, אני חייבת לציין שלא היה לי קל לבחור, כי אני חושבת שחלק לא פחות חשוב מהמילים והלחן של שיר, זה העיבוד והנגינה, והשירה. ואני חושבת שכל אחד מחברי הפרויקט עושה את החלק שלו בצורה מופלאה ומעוררת הערצה, ולכל אחד מהם יש חלק חשוב בדרך של השירים אל תוך הלב... אז בעצם אני אוהבת כולם...

למעלה