"שנים הם שואלים..."- נערה 162

"שנים הם שואלים..."- נערה 162

הפורום של הפרויקט של עידן רייכל הוא בית לכל מעריצי ואוהדי הפרויקט ולכל מיני אורחים שמצטרפים אלינו מדי פעם
.
אמנם כל אחד מאיתנו נמצא בחדר משלו ולא תמיד אנחנו רואים את פניו אבל אנחנו יודעים שיש שם מישהו שאוהב את הפרויקט בדיוק כמונו, מכיר את כל השירים בדיוק כמונו, יודע את כל התשובות בדיוק כמונו בקיצור... מכור
?

כדי שנוכל להכיר באמת אחד את השני, מדי פעם אארח את אחד מחברי הפורום (כן, אתכם...) לשיחה על עצמו, על אהבתו לפרויקט או על כל נושא אחר.

הפעם הוא תורה של נערה 162- הלא היא נערונת

מוזמנים להעלות כל שאלה שמעניינת אתכם אך כמובן שאסור לנו לבצע פה אאוטינג ולכן נערונת רשאית להחליט לאלו שאלות לענות.

אז קדימה...

נערה162

New member
שלום שלום

התחלתי להקשיב לפרויקט בערך מתחילתו, אבל התאהבתי לאחר צאת "בין קירות ביתי"

mbauman

New member

אממ אם זה בסדר מבחינתך מעניין אותי לדעת ..
מאיפה את?
בת כמה?
תחביבים
משפחה ...
אבל רק אם נוח לך לשתף :)

נערה162

New member
בשמחה

אני מיישוב קטן קרוב למודיעין.. אני בת 17, יש לי אח גדול חייל ואחות קטנה בחטיבה.. אוהבת מאוד לקרוא ולהתעסק עם מוזיקה (אני יכולה לבלות שעות בחנות דיסיקים).. אממ נראה לי שזהו..

גם אני פעם גרתי ליד מודיעין...

אולי זו שאלה קצת קשה אבל... מהו השיר של הפרויקט שאת הכי אוהבת
ולמה?

נערה162

New member
האמת שזו דווקא שאלה לא קשה..

עד כמה שהשירים מדהימים בשבילי "בין קירות ביתי" תמיד קצת מעל כולם..
במיוחד המילים, אני חושבת שזה בגלל שזה השיר שהכי התחברתי אליו.. וגם כי אני רואה בו כמה משמעויות..
בכל פעם שאני הולכת להופעה יש בי תקווה קטנה שבכל זאת אזכה לשמוע אותו.. אפילו ניסיתי לברר למה הוא אף פעם לא נכנס לסטליסט למרות שגם האלבום וגם סיבוב ההופעות נקראים על שמו..

mbauman

New member
עוד שאלה :)

האם יש זמר ספציפי שמועדף עלייך מאחרים ?

נערה162

New member
מבחינה קולית מעדיפה את הקול של עידן..

מהקצת שיצא לי להכיר את רביד הוא מקסים וכמובן מוכשר בטירוף

נערה162

New member
האמת שהפסקתי לספור..

בדיוק לא מזמן ניסיתי לשחזר לפי קבלות וכאלו.. אני חושבת שסביבות ה20+..

20 פלוס?
רצינית את!

האם יש הופעה שאת יכולה לומר שבה הכי נהנית או שאת זוכרת אותה במיוחד?

נערה162

New member
אני על סף קריסה כלכלית

אממ היו כל מני הופעות.. הייתה את ההופעה עם מרתה גומז שהייתה מיוחדת.. ואני גם זוכרת במיוחד את ההופעות האחרונות שהיו בבית האופרה, גם כי יצא לי לדבר עם רביד ובכללי אלו היו הופעות שקצת "הזכירו" לי עד כמה אני אוהבת את המוזיקה עצמה.. לפעמים קל להיכנס לאיזשהו לופ של ללכת למלא הופעות מתוך הרגל ואלו היו הופעות שקצת התאהבתי מחדש..

למעלה