שנים לא הייתי כאן ואני רואה יש מנהל חדש לירונר, בהצלחה בניהול
F faith2 New member 21/9/03 #1 שנים לא הייתי כאן../images/Emo13.gif ואני רואה יש מנהל חדש לירונר, בהצלחה בניהול
F faith2 New member 21/9/03 #4 ../images/Emo7.gif נעלבתי טוב תאמת נעלמתי אולי לפני שבאתן, הייתי ממש בההתחלה של הפורום
S ShiRi GiRl New member 21/9/03 #5 ../images/Emo26.gifקודם כל ברוכה השבה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני שרי.. (כמו עגבניית שרי.. sheri) מקווים שעכשיו לא תלכי.. שתיהיה לך שנה טובה מלאה אהבה ותצביעיי לסקר של היום
../images/Emo26.gifקודם כל ברוכה השבה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני שרי.. (כמו עגבניית שרי.. sheri) מקווים שעכשיו לא תלכי.. שתיהיה לך שנה טובה מלאה אהבה ותצביעיי לסקר של היום
J Jazmin Te Amo New member 21/9/03 #6 אההההה אני זוכרת אותךך...../images/Emo9.gif ברוכים השביםםם כן יש לנו מנהל חדש, ואנחנו מתפתחים פה מיום ליום יש פה אנשים חדשים שתורמיםםם...מקווה שתהנייי
אההההה אני זוכרת אותךך...../images/Emo9.gif ברוכים השביםםם כן יש לנו מנהל חדש, ואנחנו מתפתחים פה מיום ליום יש פה אנשים חדשים שתורמיםםם...מקווה שתהנייי
ח חולה על בנחה השולט New member 21/9/03 #7 ספרי פרטים..../images/Emo12.gif שם,גיל,מאיפה וכו'... 2ר!כה ה2אה
S ShiRi GiRl New member 21/9/03 #9 ../images/Emo26.gifאחלה בחלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif תעניי על הסקרר
../images/Emo26.gifאחלה בחלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif תעניי על הסקרר
T the silence girl1 New member 22/9/03 #11 גם אני לא../images/Emo3.gif (בעצם שבוע ) בכל אופן ברוכה השבה! ולאן נעלמת?