שנים מחפש את השיר הזה ...

djleon111

New member
שנים מחפש את השיר הזה ...

שמעתי שהוא מאיזה מחזמר או משהו כזה, שיר שמושמע מלא בכל מקום זה הולך ככה ... מאמי יא מאמי תפתחי את הרגליים... ל7 מדוכאים... 7 פלסטינאים... ואז בחורה עונה ... משהו עם לפני שמורידים את המכנסיים... אני באמת אודה לכם מקרב לב אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש ,לאון

shellyland

New member
מאמי

השיר הוא מתוך אופרת הרוק "מאמי" מסוף שנות השמונים (הדיסק הכפול בחנויות). זהו השיר (לטעמי) הכי פחות מוצלח מאותה אופרה, יש שם יצירות הרבה יותר יפות. הוא מתאר את הסצינה בה נאנסת מאמי ע"י פועלים ערבים בבית הקפה בו היא עובדת. משתתפים שם מזי כהן, אריה מוסקונה, אהוד בנאי ולא זוכרת מי עוד.

shellyland

New member
המילים - ציטוטים נבחרים

הקשיבו עוד רגע לפני שאתם מורידים את המכנסיים ישראל ועשו אחים היו ואב לנו אחד בשמיים הולידו אתכם במחנה פליטים, חם בקיץ, בחורף קר הולידו אותי בעיירת פיתוח - נולדנו אותו הדבר כמו פועל ערבי ניצלו אותי בתחנת הדלש מעבר לדלפק אתם התבאסתם, גם אני התבאסתי אין אחד שלא נדפק מאמי יא מאמי סיפורך העצוב הכניס דיכאון בלבנו רק שאין בריה, נחושים אנחנו, הלילה נגאל את כבודנו גירשת את ילדינו בשם הדמוגרפיה גזלת את שדותנו בשם הגיאגרפיה סגרת את בתי הספר בשם הפדגוגיה קראת לנו נאצים וג´וקים מתוך דמגוגיה נדפוק אותך מאמי יא מאמי מתוך אידיאולוגיה

למעלה