שנים שלא היה לנו סקר... הגיע הזמן לאחד

שנים שלא היה לנו סקר... הגיע הזמן לאחד

כל מה שעליכם לעשות זה ללחוץ על הלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=1124&pollId=27071
לסמן את התשובה הנכונה לכם ולהרחיב על התשובה שבחרתם ממש פה בשרשור.

מעניין לראות את הפילוג של חברי הפורום מבחינת דרך ההיכרות עם בני/ות הזוג

אני מהמרת שהרוב יהיו דרך אתרי היכרויות (או חברים, או פורומים, או אחר
).

את אשתי פגשתי במונית..

יש לציין ששנינו היינו רשומים לאתרי היכרויות במהלך השנתיים שקדמו לאותו המפגש האקראי במונית בדרך חזרה הביתה.

איזה קטע! ספר- איך זה הלך?

נ.ב. רק אני לא אוהבת לעשות sharing למוניות? לא ידעתי שזה כל כך נהוג בארץ...

מה רע בזה לדעתך אם משלמים ככה פחות?

ולסיפור עצמו, הייתי בדרך חזרה מהאוניברסיטה הביתה, בשעת ערב מאוחרת יחסית. כמה שעות לפני כן בדיוק ניסיתי לקבוע פגישה עם בחורה שהכרתי כהרגלי באחד מאתרי ההיכרויות והיא אמרה שלא תוכל להיפגש בזמן הקרוב בטענה שהיא עסוקה.. הנסיעה מהאוניברסיטה הביתה הצריכה שני אוטובוסים, וכך מצאתי את עצמי בתחנת הביניים, מחכה לאוטובוס שיביא אותי אל היעד באמת.. באותו יום היו בירושלים שיבושים בתחבורה הציבורית עקב מירוץ "פורמולה 1" שלמענו נחסמו כבישים רבים. וכך חיכיתי, עד שברגע מסוים ראיתי אותה עוצרת מונית. במקרה היה שם עוד איזה נוסע שהצטרף, ושמעתי מרחוק את שם השכונה שלי, אז נכנסתי גם כן לאותה מונית. הנוסע הנוסף התיישב מקדימה, ואנחנו מאחורה. נסענו, דיברנו, החלטנו להחליף פייסבוק. בהשראת אותה שיחה כמה שעות לפני כן ייחסתי יותר חשיבות מהרגיל לפגישה האקראית, כמו לסימן משמעותי בחיים. הנבואה הגשימה את עצמה - אחרי שבוע התחלנו לצאת..

איזה יופי! וכמה זמן אתם ביחד?

רק מוכיח כמה אפשר להכיר אנשים בכל מקום... תחשוב מה היה קורה אם כן היית פוגש את אותה בחורה מהדייט שהתבטל...
&nbsp
ולגבי העניין של המונית- סתם לא מרגישה עם זה בנוח. אני גם לא מתה על נסיעה במונית במיוחד אם לא מכירה את הדרך, תמיד חוששת שיקרה משהו... (פולניה, בכל זאת
).

נעים להכיר. בן זוגי ואני הכרנו במקרה דרך חברים משותפים
היינו בני 20 בערך (לפני 20 שנה!
).
ידיד טוב שלי מהתיכון היה בצבא עם אחד מ"החבורה" של בני זוגי (גם חברים מהתיכון). הוא הזמין אותי באחד ערבי השישי לצאת איתו ואיתם. לי דווקא לא היה כוח אבל הוא התעקש, וכך הכרתי את החבורה. זו לא הייתה אהבה ממבט ראשון (לפחות לא מצדי
), אבל המשכתי לבלות איתם בערבי שישי במשך עוד כמה חודשים, עד שבמקרה יצא לי לשוחח עם מי שיהיה בן זוגי וכך בהדרגה התחברנו

זהו. לא סיפור סנסציוני אבל נשואים כמעט 15 שנים עם שני שובבים

haych

New member
"אחר"

הכרתי אותו ברחוב, בטיול של כל אחד עם הכלב שלו.
איתרתי אותו אח"כ בפייסבוק ושלחתי הודעה שהוא מצא חן בעיניי. הוא התקשר למחרת, יצאנו לדייט באותו ערב ואנחנו יחד 6 שנים ונשואים כמעט שנתיים.

golan2072

New member
הכרנו בפורום ב"תפוז"!

היא אהבה פוסט שפרסמתי באיזשהו פורום ב"תפוז", אז שלחה לי הודעה פרטית והתעניינה בי, הייתי בדיוק בשלב של חיפוש בנות זוג אז אחרי יומיים כבר היה דייט, ואחרי שבוע וחצי כבר ישנה אצלי לילה... ה"קליק" היה ממש מהיר.
&nbsp
בזוגיות הקודמת - ידידה משותפת הכירה ביננו. התאהבנו תוך שלושה שבועות של פגישות מאוד לא פורמאליות במעונות (שנינו היינו סטודנטים במכללת תל-חי) זה החזיק מעמד 8 שנים...

ותוצאות הסקר הן...

סה"כ 20 מצביעים:
&nbsp
7 הכירו דרך חברים משותפים
3 הכירו דרך פורומים/צ'אט
4 הכירו דרך אתר היכרויות
6 הכירו בדרך אחרת.
&nbsp
הממ... מעניין

בקרוב אני אעלה דיון בהקשר לתוצאות הסקר וסקר חדש לשבוע החדש.
&nbsp
שבוע טוב!

למעלה