שנים שלא הייתי פה

johnny maxwell

New member
שנים שלא הייתי פה

הי לכולם, רציתי רק להגיד שקראתי עכשיו את monstrous regiment ואני ממליץ בחום. הספר מצויין.

johnny maxwell

New member
אה, לא ממש.

אבל עכשיו כשקראתי חלק מההודעות פה, אני מניח שזו בדיחה פנימית שלכם. אם זה בקשר לכך שלא שרשרתי, עבירה שדינה תלייה, אז סליחה. נו אופנס, אבל כשנכנסתי היום לפורום, לראשונה אחרי הרבה זמן, אז שני שרשורים קוננו עד כמה מאותגר ויטאלית הפורום. לכן הנחתי שזה בסדר להוסיף הודעה חדשה, ואם טעיתי אז שוב סליחה.

שרשור או לא שרשור...

זה לא משנה, הפורום הזה לא מנוהל כך או כך... אבל לא להכיר את לואיס, זו עבירה שדינה לסיים בפיתה של מלדיקט!

מ א ג ר ט

New member
כל מה שאתה לא מבין

זה אומר כל בדיחות: לואיס, מישהו בפיתה, משהו בטעם של עוף, הודעות של תפוז,
, וכו'. ובקיצר, אם אתה לא מבין תשתדל.

Athaclena

New member
שכחת על בריטים ומצרים

אז: שתקי כבר, יא בריטית! (יו, נראה לי שזו פעם ראשונה שאני כותבת את זה) וג'וני - מותר ואף מומלץ להוסיף הודעות חדשות, רק לתפוז אסור (והוא לא שם עלינו. תפוז-טרול). ודרך אגב, היה לנו מפגש פורום.

Maladict

New member
אל תגלי!!!! זה מידע חסוי!!!

הוא עוד לא הצטרף למועדון ויימס צריכה להכשיר אותו.

מ א ג ר ט

New member
כנראה

שמעולם לא הרגשתי חלק בבדיחה הזו. אבל תודה שהזכרת... ודרך אגב- בטח שאפשר לפתוח הודעות חדשות (כמו שהזכירו בהודעה שלפני). מותר להגיד שתוק כבר, יא בריטי! גם לאנשים מצרים. או פולנים או כל אחד אחר שהוא לא בריטי. וגם לבריטים כמובן... יש תיאוריה הגורסת שכולנו מצרים או משהו. עוד לא הבנתי אותה, אבל מילא... דרך אגב: התגברתי על הדחף לבדוק בחיפוש המתקדם אהובי מתי הייתה ההודעה האחרונה של אותו ג'וני ובאיזה הקשר. בסוף זה יהיה כמו לואיס. אובססיה של מישהו שנהפכה לנחלת הכלל...

מ א ג ר ט

New member
בואו נקבע צט

*מנצל"שת את עצמי* עכשיו או מחר בשעה 10 בבוקר. לכופרים שביננו.

ויימס

New member
יש טקס קבלה אי שם למעלה בשורה

הכחולה... נו, אז, שלום-שלום, אח שלי, חבר שלי מהפלמ"ח... wsp wsp???

למעלה