שנים שלא כתבתי פה.התגעגעתי

שנים שלא כתבתי פה.התגעגעתי../images/Emo140.gif

רציתי לבקש המלצות לקניית ספרים בבזארים שבשבוע הספר...רצוי ספרי הרפתקאות. תודה מראש, שירלי.

אם כבר אז אני אנצל את ההודעה..

ואוסיף ציורים של דמויות מתוך אליסה בארץ הפלאות שציירתי. האיכות לא בשמים כי מדובר בתצלום של נייר במצלמה דיגיטלית-אבל גם זה משהו...

maore

New member
../images/Emo28.gifגם אני אהבתי את הציורים

במיוחד את זה של הכובען המטורף
.

maore

New member
לשירלי - איור מדהים של דרוויש

שירלי, למסרים אי אפשר לצרף תמונות, אז אני מצרפת כאן איור וירטואוזי במיוחד של דרויש מחולל מהגיליון על איסטנבול של מסע אחר. חשבתי על איורי מלאכים בסגנון כזה - שיש קווי מתאר כלליים אך ללא פנים מפורטות (או ללא פנים כלל) וללא הרבה פרטים. יותר איזו כנפיים, תנועה, או רמיזות. בקיצור - להשאיר הרבה מקום לדימיון שימלא את הפרטים. שמתם לב שאין אף סמיילי של פיה/מלאך/ילדים או כנפיים פרושות פרט ל

../images/Emo13.gif ספרים לשבוע הספר,

היי, אני ממליצה לך לקנות את הספר (שבדיוק סיימתי היום) של אסתר האוציג. קוראים לספר "הערבה האינסופית" וזה ספר מקסים! הספר בהוצאת כתר, 2004.
וגם, אני ממליצה לך על הספר "אירופה אירופה" של שלמה פרל. הוצאת ידיעות אחרונות-ספרי חמד.
שניהם ספרים מאוד יפים ומומלצים! -שירלי.

Britush

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

גם אני לא כתבתי כאן הרבה זמן. טוב לחזור. בנוגע לשבוע הספר - הממ, את אוהבת פנטזיה או מד"ב? אלה הז'אנרים היחידים שאני יכולה להמליץ עליהם, לאחרונה.

המלצה

"לרחם על סיליה" מאת ג'קלין מוריארטי. ספר נער חמוד,מצחיק וקליל, ועם זאת לא טיפשי מדי.

למעלה