" שנינות חכמים "

מיטללל

New member
" שנינות חכמים "

* נשים החושבות שבעליהן הם מלאכים הן אלמנות... * גברים רבים מחפשים אישה יפה, נבונה וחרוצה, אבל לשווא; החוק אוסר על ריבוי נשים. * פער הדורות הוא כאשר נערה לובשת ברחוב פחות ממה שאימה לבשה במיטה. * שתי הסיבות הנפוצות ביותר לגירושין הן גברים ונשים. * מחצית מהזוגות מתגרשים; השאר ממשיכים לריב... * החלטתו של אדם להינשא היא גורלית, כי היא עלולה להיות בהחלט החלטתו האחרונה. * רוב בני האדם אינם מוכנים להודות בשגיאותיהם; אני, לעומת זאת, מוכן - אילו היו לי... * בטח שלזונות יש ילדים - מאיפה אתה חושב באים שוטרי תנועה? * סקס משחרר מתחים. אהבה זה מה שגורם להם. * מומחה הוא אדם שעשה את כל הטעויות האפשריות בתחום מסוים . * אומרים שעבודה קשה מעולם לא הזיקה לאיש, אבל אני שואל, למה להסתכן? * רווקים יודעים על נשים יותר מהנשואים, אחרת הם היו מתחתנים גם כן * חיי גבר טובים יותר מחיי אישה. הוא מתחתן מאוחר יותר ומת מוקדם יותר. * אני לא מפחד מטרור, הייתי כבר נשוי במשך שנתיים . * רווקים צריכים לשלם מס גבוה יותר כי זה לא פייר שהם יהיו שמחים יותר. * ארכיאולוג הוא הבעל הטוב ביותר לאישה. ככל שהיא מזדקנת הוא מתעניין בה יותר.

למעלה