שנינו בבית, גמלאים, הוא צועק עלי בלי סוף

שנינו בבית, גמלאים, הוא צועק עלי בלי סוף

צלומר הדיבור שלו זעפני, צעקני עד כדי כך שאני פורצת בבכי
אין יום שאני לא בוכה בגללו, כל פעם הוא מבטיח לי שישים
לב יותר לצורת הדיבור על מנת שזה לא יקרה וזה לא מצליח
לו, עושים, כבר נמאס לי מהחיים, מרגישה ממש כמושבא לי למות.

inbalushit1

New member
שלום לך יקרה

את מתארת מצב מאוד לא פשוט את ובן זוגך נמצאים בבית רוב הזמן כאשר יש בניכם ריבים. לא פלא שאת מרגישה שאת רוצה למות.. זה מצב מאוד מתסכל והבדידות מתעצמת כשמי שגר בביתך, בן זוגך שאמור להוות מקור תמיכה צועק עליך ואת נפגעת ממנו עמוקות..
החיים בגימלאות דורשים התאקלמות.. איני יודעת כמה זמן אתם נמצאים בגימלאות אך הדברים לוקחים זמן וכול אחד מגיב אחרת ומתמודד אחרת..
יתכן מאוד שבן זוגך חש תסכול רב עקב המעבר לגמלאות על כול המשתמע מכך (אובדן כוח, שכר, המעבר לזקנה והמשמעות הרגשית של זה) ומוציא את התסכול עליך..
האם מדובר בהתנהגות חדשה? או שמדובר בדפוס התנהגות חוזר במהלך החיים?
כדאי לשים לב מתי זה קורה (יותר בשעות הבוקר צהריים ובאילו מצבים?)
החדשות הטובות שנראה שהוא מודה שיש בעיה (כול פעם הוא מבטיח לי שישים לב יותר לצורת הדיבור..) אך מתקשה להתמודד עימה.. נראה שגם הוא זקוק לעזרה..
את מוזמנת לכתוב יותר פרטים על מה ששאלתי ואנסה יותר לעזור..
כך או כך, את לא בודדה לגמרי בעולם.. יש תקווה האמיני בכך!!
קבלי בינתים חיבוק וירטואלי
שבוע טוב!

סיגלית 2014

New member
מנהל
לכל דבר יש סיבה

הי ציפור שיר. איזה כינוי מדליק.

לגבי בעלך, האם הוא צועק וכועס רק עליך או שהדיבור הצעקני מופנה כלפי כל מי שפונה אליו? ישנם נושאים מסוימים שגורמים לו לכעוס או שזה קורה בכל שיחה?
על פי התיאור שלך, נראה לי שהוא כועס על כל העולם. העובדה שהוא מבקש סליחה בכל פעם שזה קורה מלמדת שהדבר מפריע לו אך הוא לא מצליח לשלוט בכעסים. אני מניחה שבעבר לא היה צועק עליך וכנראה העובדה שהוא גמלאי ובבית מעסיקה אותו וגורמת לו להרגיש לא טוב.
את לא צריכה להרגיש שנמאס לך מהחיים. אני לא חושבת שהוא כועס עליך, בעלך עובר משהו.
אם היה משתמש באלימות פיזית זה היה סיפור אחר לחלוטין.
כשהוא כועס אל "תרדי" לחיים שלו, הניחי לו, תני לו להירגע. וכשהוא רגוע נסי לדובב אותו להיפתח בפניך ולספר לך מה מפריע לו. הוא צריך להבין שאת שם בשבילו. זה יקרב ביניכם וייתן לשניכם להרגיש יותר טוב.
בהצלחה.

למעלה